navigon 2110 max help

IF35BOR
Mesaje: 12
Membru din: Vin Iun 29, 2018 7:20 am
2

#16

Sâm Iun 30, 2018 1:53 pm

Marius_B_C scrie:
Mar Mar 06, 2018 4:29 pm
rezolvat . multumesc mult.
Sal cum ai rezolvat? Și la mine acceiași problemă care ai avuto tu. Explicămi și mie eventual ceva .mersi astept
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2716 ori

Moderare

#17

Sâm Iun 30, 2018 2:25 pm

@IF35BOR vad ca nu ne intelegem deloc.Stergi DIN gps map si poi si copiezi ce este in arhiva de mai jos,ai RO map si fisierele necesare.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Daca la colegul de mai sus a functionat,atunci este clar ca nu ai copiat ce trebuie in map.
IF35BOR
Mesaje: 12
Membru din: Vin Iun 29, 2018 7:20 am
2

#18

Sâm Iun 30, 2018 2:55 pm

Daca nu am ametit gps asta . ok sa vedem .tinem legatura
IF35BOR
Mesaje: 12
Membru din: Vin Iun 29, 2018 7:20 am
2

#19

Sâm Iun 30, 2018 3:17 pm

In sfarsit am reusit. cu ajutorul tau. acum sant ca tiganul pt limba ro meniu in ro se poate? mersi . gps merge ok sateliti repede strazile ok miiii de multumiri
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2716 ori

Moderare

#20

Sâm Iun 30, 2018 3:21 pm

Vezi
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Lucika2012
Mesaje: 18
Membru din: Dum Dec 25, 2016 2:19 pm
4
Has thanked: 12 ori

#21

Mie Iul 03, 2019 7:35 pm

Seara buna ! Am si eu un Navigon 2110 Max (cred ca l-am identificat bine), fara cardul SD. Ma puteti ajuta cu ce trebuie sa pun pe card ca sa porneasca? In prezent imi arata doar un demo si imi spune la un moment dat "Insert SD card" . Am mai ajuns in meniu acolo unde are Navigatie sau Foto, doar butonul cu pozele este activ, butonul de navigare este inactiv.
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#22

Joi Iul 04, 2019 5:25 am

Incearca, continutul arhivei pune-l pe un card de 2Gb:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Lucika2012
Mesaje: 18
Membru din: Dum Dec 25, 2016 2:19 pm
4
Has thanked: 12 ori

#23

Joi Iul 04, 2019 3:36 pm

rcv64 scrie:
Joi Iul 04, 2019 5:25 am
Incearca, continutul arhivei pune-l pe un card de 2Gb:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Multumesc ! Am incercat dar nu functioneaza. Imi arata tot ca inainte "Pictures" activ si navigatia inactiva. In bara de jos am un buton cu Options, dar nu ma ajuta. Mi-ar trebui continutul cardului SD original pentru acest aparat.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#24

Joi Iul 04, 2019 5:10 pm

Mai incearca si asta:
Unlock SD card.rar
(455.84 KiB) Descărcat de 63 ori
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Lucika2012
Mesaje: 18
Membru din: Dum Dec 25, 2016 2:19 pm
4
Has thanked: 12 ori

#25

Joi Iul 04, 2019 6:19 pm

Am mai incercat cu arhiva din postul #22. Din "Pictures" imi vede fisierele de pe card, dar fara executabile, doar folderele, deci nu le pot rula de acolo. Cand bag cardul nu imi ruleaza automat programele. Am vazut ca arhiva are IGO8 dar aparatul este blocat pe Navigon.
Lucika2012
Mesaje: 18
Membru din: Dum Dec 25, 2016 2:19 pm
4
Has thanked: 12 ori

#26

Mie Iul 17, 2019 5:41 pm

Are cineva fisierele care trebuie puse pe cardul SD la un Navigon 2110 Max ? Multumesc anticipat !
Janos
Mesaje: 54
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:56 pm
4
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 1 data

#27

Mie Feb 03, 2021 12:10 am

Buna tuturor
A ajuns la mine un Navigon 2110max care functioneaza dar as dori sa pun iGO pe el.
Ma puteti ajuta cu ceva solutie?
Am gasit aici pe forum FreshMaps Europe Q4 2020, dar as prefera iGO ca si interfata.
Multumesc anticipat.

Toate cele bune,
Janos
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#28

Mie Feb 03, 2021 9:52 am

Incearca asta:
-pe un card vazut de aparat, pune continutul arhivei (doar fisierele, in radacina cardului)
-introdu cardul in aparat, porneste, ar trebui sa porneasca iGO8...
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Navigon”