Pagina 1 din 1

GPS NAVON

Scris: Lun Feb 27, 2017 7:38 pm
de daniel11gna
Buna seara.
Am primit un GPS NAVON cvare are instalat pe el un soft IGO Primo cu hartile .fbl din 2012.
Am intrat in soft, am gasit hartile, le-am inlocuit cu alte harti tot .fbl dar nu le recunoaste deloc.
Am revenit, i-am pus hartile lui originale si acum merge.
Cum pot să actualizez hărțile de pe acest GPS?? Am greșit pe undeva
Sau eventual cum pot instala alt soft pe el.

Vș mulțumesc anticipat

Re: GPS NAVON

Scris: Lun Feb 27, 2017 8:02 pm
de alex1963
Gasiti aici ...mg. autoturisme,camioane ...etc
viewtopic.php?f=22&t=9

Re: GPS NAVON

Scris: Mar Feb 28, 2017 1:29 pm
de rcv64
daniel11gna scrie:Buna seara.
Am primit un GPS NAVON cvare are instalat pe el un soft IGO Primo cu hartile .fbl din 2012.
Am intrat in soft, am gasit hartile, le-am inlocuit cu alte harti tot .fbl dar nu le recunoaste deloc.
Am revenit, i-am pus hartile lui originale si acum merge.
Cum pot să actualizez hărțile de pe acest GPS?? Am greșit pe undeva
Sau eventual cum pot instala alt soft pe el.

Vș mulțumesc anticipat


Daca este un soft original cu care a venit apartul nu poti pune harti noi. Iti trebuie un kit "tratat" de aici de pe site cu harti noi tot de aici.

Re: GPS NAVON

Scris: Mar Feb 28, 2017 7:24 pm
de daniel11gna
Multumesc rcv64 pentru lamuriri. Bănuiam eu ceva.....Poti sa-mi recomanzi ceva și pașii de urmat?
P.S. Mai am un Mio C720 dar este,,coafat" cu un soft IGO Amogo și cu ăla mă descurc cu hărțile fbl de pe aici, dar la ăsta....nema!

Multumesc anticipat....și dau o beri!!

Re: GPS NAVON

Scris: Mie Mar 01, 2017 7:53 am
de lemax55
Incearca kitul de aici,faci un backup prima data,copiezi kitul si pastrezi denumirile originale.

Re: GPS NAVON

Scris: Mie Mar 01, 2017 6:27 pm
de daniel11gna
Bună seara.
Am încercat cum mi-ați spus, am șters programul original, am instalat ce mi-ați indicat, dar...nimic.
Interfața principală a sistemului a rămas la fel, dar dacă selestez navigație, clipește doar iconița și atât.
Cred că m-am înșelat asupra programului care -l folosește.
În softul original apare folderul Mobile navigator, iar la licență apare ceva cu Navon_IGO8_FEU.........
Puteți să-mi mai recomandați ceva?

Re: GPS NAVON

Scris: Mie Mar 01, 2017 7:01 pm
de rcv64
Ce varianta de Navon ai?

Re: GPS NAVON

Scris: Mie Mar 01, 2017 7:16 pm
de daniel11gna
Device type: AVANTEQ_249

Re: GPS NAVON

Scris: Mie Mar 01, 2017 7:23 pm
de daniel11gna
Si pe spate scrie Navon GPS Navigation și pe alt abțibild P*490130600267*

Re: GPS NAVON

Scris: Mie Mar 01, 2017 8:45 pm
de alex1963
Sal.
Daca este acest model .... "Navon Gps NAVGATION"...
va pun un backup + Primo instalat ...harti ro la zi(astazi am lucrat la acest model} .
http://www103.zippyshare.com/v/gHI292Js/file.html

Re: GPS NAVON

Scris: Joi Mar 02, 2017 5:02 am
de lemax55
@daniel11gna am specificat mai sus>>pastrezi denumirile originale,adica redenumesti folderul iGO si executabilul in MobileNavigator.

Re: GPS NAVON

Scris: Mar Mar 07, 2017 8:08 pm
de daniel11gna
Mulțumesc alex1963 și lemax55.
Am avut ceva de lucru și azi m-am apucat din nou de aparat.
Am făcut ce ai zis lemax55, am redenumit fișierele și....merge!!!
Pentru orice eventualitate am descărcat și ce mi-ai dat alex1963, dar nu am testat, rămâne ca rezervă!!!

Re: GPS NAVON

Scris: Vin Aug 11, 2017 7:42 am
de zoliiloz
Buna!Am si eu o problema cu navigatorul asta si anume:am pus si eu kitul de la alex1963 si functioneaza ok dar problema mea e ca aparatul are 4GB interni si nu pot pune toate hartile pe el fiindca nu incap ,asaca am luat un sd card de 8GB pe care am pus toate hartile(Europa) dar nu pot sa conving softul sa ia hartile de pe cardul de memorie sd,am incercat mai multe variante de editare a fisierului sys.txt dar nu am reusi,va rog daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie ,va multumesc anticipat!

Re: GPS NAVON

Scris: Vin Aug 11, 2017 3:36 pm
de nina
Daca are 4gb spatiu e chiar suficient. Pune numai fisierele esentiale in map fbl,fsp,ftr numai daca mergi pe camion si eventual fda si poi in poi. Nu are nici un rost sa incarci programul si memoria cu balast(fisiere total nefolositoare fjv,fjw,fpa,hnr,fds)
Pt a pune si pe card incearca asa scrie in sys
[folders]
has_secondary_root=1
secondary_root= "addons"
iar pe card pui un folder numit addons in el content/map