GPS Snooper

petre_vitan
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iun 05, 2019 2:18 pm
Has thanked: 3 ori

#1

Dum Sep 29, 2019 7:10 pm

Buna seara! Detin un GPS Snooper, Model seria 6, mai exact M45E2390.
Problema este ca sta in logo si nu vrea sa mai intre in menu.
I-am dat resetare de la butonul acela mic de pe GPS, insa degeaba.
Calculatorul il vede, il recunoaste insa nu stiu niciun program care ar putea sa-l resofteze.
Ma poate ajuta cineva?
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 555
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 164 ori
Been thanked: 704 ori

Moderare

#2

Dum Sep 29, 2019 9:37 pm

ai card la el cu softul de navigatie ?

aparatul tau este M45E2390
Product S6850 CC Edition Ventura
petre_vitan
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iun 05, 2019 2:18 pm
Has thanked: 3 ori

#3

Lun Sep 30, 2019 1:51 am

secuiu scrie:
Dum Sep 29, 2019 9:37 pm
ai card la el cu softul de navigatie ?

aparatul tau este M45E2390
Product S6850 CC Edition Ventura
Nu, din pacate am doar gps-ul.
Vroiam sa-i instalez Igo dupa ce il faceam sa mearga.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 555
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 164 ori
Been thanked: 704 ori

Moderare

#4

Lun Sep 30, 2019 5:19 pm

ca sa instalezi igo pe el pe un card gol faci un folder cu numele de asimap , in folderul respectiv mai faci un folder gol cu numele de app , in folderul app pui softul de igo , redenumesti executabilul lui igo in asimap
petre_vitan
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iun 05, 2019 2:18 pm
Has thanked: 3 ori

#5

Joi Oct 03, 2019 4:16 am

Am facut intocmai dar nu am reusit nimic.
Atasez poze:
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 555
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 164 ori
Been thanked: 704 ori

Moderare

#6

Joi Oct 03, 2019 8:39 pm

de ce sd cardul se numeste unitate USB?
petre_vitan
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iun 05, 2019 2:18 pm
Has thanked: 3 ori

#7

Dum Oct 06, 2019 5:19 am

secuiu scrie:
Joi Oct 03, 2019 8:39 pm
de ce sd cardul se numeste unitate USB?
Nu stiu sa raspund la intrebare!
Pana la urma am reusit sa instalez IGo. Ceea ce instalam eu pe card era o versiune de igo care nu functiona.
Pana la urma am descarcat alta versiune si GPS-ul a "plecat".
Treaba e ca nu am si menu la gps ci doar la igo.
Pe net am vazut ca acest gps are menu propriu insa pana la urma asta conteaza mai putin.
Multumesc frumos pentru ajutor. Daca nu erai tu aruncam gps-ul la gunoi mai ales ca tehnic este mai slab decat gps-ul care-l folosesc zilnic GoClever
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 555
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 164 ori
Been thanked: 704 ori

Moderare

#8

Dum Oct 06, 2019 7:44 pm

daca faci rost de un card de 8 GB iti pot face imagine pentru el cu softul original
petre_vitan
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iun 05, 2019 2:18 pm
Has thanked: 3 ori

#9

Lun Oct 07, 2019 2:02 pm

secuiu scrie:
Dum Oct 06, 2019 7:44 pm
daca faci rost de un card de 8 GB iti pot face imagine pentru el cu softul original
Am un card de 8Gb dar cum sa procedam ca sa ti-l pot da?
petre_vitan
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iun 05, 2019 2:18 pm
Has thanked: 3 ori

#10

Mar Oct 08, 2019 3:47 pm

Azi am incercat actualizarea hartilor prin programul Snooper Map Downloader v1-4-0.
Am pus cardul de 8Gb intr-un cititor de carduri, am deschis programul Snooper Map Downloader v1-4-0, am conectat GPS-ul la pc si au inceput procesele din pozele urmatoare:
Imagine
Imagine
Intr-un final am primit mesajul ca hartile sau instalat cu succes:
Imagine
insa cu toate astea gps-ul meu refuza sa porneasca si ramane ca in foto de mai jos.
Imagine
Pe card sa instalat urmatoarele foldere si fisiere:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Stie cineva ce as putea sa-i mai fac ca sa porneasca?
P.S-Era sa uit. Pana astazi a avut instalat Igo si deodata nu a mai functionat.
Cand am ajuns acasa am verificat cardul si era ....gol. Pur si simplu sa sters tot de pe el.
Am pus inapoi acelas kit care a fost inainte dar GPS-ul refuza sa porneasca.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 202
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 363 ori

Moderare

#11

Mie Oct 09, 2019 10:38 am

Ar trebui verificat daca uuid-ul(sn) corespunde cu cel de pe eticheta din spate. Descarca din semnatura mea ndump de unde vei pune pe un card gol ndumpce6.exe. Creaza pe acelasi card folderul asimap si pune acolo un Total Commander pentru WinCE redenumit asimap.exe, Introduci cardul, reset si ar trebui sa intre in TC, de unde executa ndumpce6.exe apoi inchide-l fara sa mai faci nimic cu el. Urca pe undeva sau copiaza in raspuns continutul fisierului .log pe care il creaza. Ai putea pastra acest card pentru teste in sensul ca ai posibilitatea sa executi manual un soft de navigatie ca sa vezi daca este compatibil cu aparatul.
petre_vitan
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iun 05, 2019 2:18 pm
Has thanked: 3 ori

#12

Mie Oct 09, 2019 1:46 pm

ablbd scrie:
Mie Oct 09, 2019 10:38 am
Ar trebui verificat daca uuid-ul(sn) corespunde cu cel de pe eticheta din spate. Descarca din semnatura mea ndump de unde vei pune pe un card gol ndumpce6.exe. Creaza pe acelasi card folderul asimap si pune acolo un Total Commander pentru WinCE redenumit asimap.exe, Introduci cardul, reset si ar trebui sa intre in TC, de unde executa ndumpce6.exe apoi inchide-l fara sa mai faci nimic cu el. Urca pe undeva sau copiaza in raspuns continutul fisierului .log pe care il creaza. Ai putea pastra acest card pentru teste in sensul ca ai posibilitatea sa executi manual un soft de navigatie ca sa vezi daca este compatibil cu aparatul.
Multumesc frumos pentru raspuns insa ambele link-uri din semnatura nu mai sunt valide (This website / URL has been blocked from AdF.ly)
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 202
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 363 ori

Moderare

#13

Joi Oct 10, 2019 4:02 am

Linkul era valid dar acel AdF.ly uneori incurca treaba. Am mutat pe google drive, incearca acum.
petre_vitan
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iun 05, 2019 2:18 pm
Has thanked: 3 ori

#14

Joi Oct 10, 2019 1:57 pm

ablbd scrie:
Joi Oct 10, 2019 4:02 am
Linkul era valid dar acel AdF.ly uneori incurca treaba. Am mutat pe google drive, incearca acum.
Functioneaza doar ultimul link, adica LLDumpCE6.7z
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte softuri”