Pagina 3 din 3

Re: Snooper s7000

Scris: Lun Mai 25, 2020 5:45 am
de ablbd
@nicusor12345 Unitatea ta nici nu era activata, am activat-o eu cu datele din prima poza si prin urmare a devenit eligibila pentru actualizari gratuite.
Intra aici, instaleaza Snooper Map Downloader, scoate cardul din aparat, pune-l in cititorul PC si porneste programul. Se va actualiza singur dar dureaza vreo ora sau mai mult. Dupa ce a terminat, safe remove la card si il pui inapoi in aparat.

Re: Snooper s7000

Scris: Sâm Oct 17, 2020 7:59 am
de alex1963
Salutare .
Cine ma ajuta cu un unlock card ptr. Snooper s7000.
Nu pot vedea continut flash...nu este vazut de pc.
Vede numai cardul.
Nu am card original.
As dori sa pun Igo.
Multumesc .

Re: Snooper s7000

Scris: Sâm Oct 17, 2020 8:23 am
de alex1963
Multumesc Rcv64....nu citisem postul 25.


Multumesc mult .
mg. dupa card acum .

Re: Snooper s7000

Scris: Mar Dec 08, 2020 5:12 pm
de somur
rcv64 scrie:
Vin Mai 22, 2020 4:53 am
Pe un card formatat in Fat 32, creezi un folder numit asimap in interior un alt folder app, in care copii continutul unui kit iGO Primo, executabilul il vei redenumi asimap.exe
am pus un kit igo care pe alt aparat W CE6 merge bine
pare ok numai ca aici, desi vede satelitii 12 din 12, nu urmareste pozitia la navigare
ramane permanent blocat in centrul capitalei
care ar fi cauza ?