Snooper s7000

relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#1

Mie Mar 14, 2018 8:39 am

am o intrebare daca ma puteti ajuta am un snooper s7000 porneste dar nu mai intra in soft se incaraca 75 la suta dar se blocheaza ma poate ajuta cineva va multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3958
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2800 ori

Moderare

#2

Mie Mar 14, 2018 10:23 am

Ruleaza softul original sau altceva ? Poti pune iGO8, de exemplu.....
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#3

Joi Mar 15, 2018 6:54 pm

salut nu ruleaza am card original cu truck mate sar nu ruleaza softul porneste se incaeca si la un momendat ramane blocat
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 593
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 181 ori
Been thanked: 775 ori

Moderare

#4

Joi Mar 15, 2018 7:10 pm

ai incercat sa ii faci un update cu snooper map updater?
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#5

Joi Mar 15, 2018 7:38 pm

da dar nu reusesc la card sia facut la snooper nu ruleaza sau am gresit eu ceva poate cunosti aparatul mai bn decat mine
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#6

Joi Mar 15, 2018 7:50 pm

am innceract dar nu pot sa intru in el ca sa vad ce versiune are ca am incercxat dar daca nu pot sa intru nu pot sa fac si update poate am gresit eu ceva
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 593
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 181 ori
Been thanked: 775 ori

Moderare

#7

Joi Mar 15, 2018 8:05 pm

nici nu este nevoie tot ce ai nevoie este programul de la snooper pentru updateu-ri
1-descarci
2- dezarhivezi cu 7zip nu cu winrar
3- instalezi pe pc
4-pornesti aplicatia , cand iti cere sa conectezi aparatul , scoti cardul din aparat si il pui in cititor si vezi ce zice map updater-ul
Fişiere ataşate
Snooper Map Downloader v1-4-0.7z
(845.6 KiB) Descărcat de 95 ori
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 593
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 181 ori
Been thanked: 775 ori

Moderare

#8

Joi Mar 15, 2018 8:06 pm

Daca iti spune ca trebuie sa cumperi harta , nu prea ai ce face , map updater-ul pe langa harta iti da si softul
eu nu as pune igo pe el pt ca TMC nu va mai fi functional
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#9

Joi Mar 15, 2018 8:29 pm

dap imi cere sa platesc harta ,daca instalez igo o sa mearga tv
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 593
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 181 ori
Been thanked: 775 ori

Moderare

#10

Joi Mar 15, 2018 9:08 pm

Daca aveam aparatul pe mana in mai putin de 3 minute avea life time maps updates
dar sa trecem la ale noastre

1-descarci softul de aici : http://www90.zippyshare.com/v/JSC39Vqo/file.html
2- dezarhivezi pe PC cu 7zip
3- introduci cardul il aparat , intri il folderul asimap si iti copii pe PC folderul db (DB)
4- formatezi cardul in windows , nu folosii alte programe ca ii stergi SN-ul
5-din softul extras de la mine iei din folderul "Snooper S7000 Truck Mate" folderele asimap si upid si le pui pe card , dupa ce copierea a luat sfarsit , deschizi de pe card folderul asimap si copi la loc folderul original db
6- sa ma anunti daca iti porneste
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#11

Vin Mar 16, 2018 7:26 pm

mu;tumesc mult ma apuc de traba scz ca nu a vazut dar numai pe seara am ajun ma apuc de tb ms mult
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#12

Vin Mar 16, 2018 8:21 pm

am efectuat pasii de mai sus am copiat cum mi ai zis problema este ca daca bag card ramane blocat la iconita ,daca scot cardul porneste imaginea cu snooper si se blocheaza la 75 la felll
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#13

Vin Mar 16, 2018 8:26 pm

am tot incercat la fel il pornesc si imi arata o busola cu o sageata in jurul busolei
relutu
Mesaje: 43
Membru din: Mar Dec 27, 2016 9:41 am

#14

Vin Mar 16, 2018 8:27 pm

dar nu porneste daca scot cardul imi arata loading si se opreste aproape de sfarsit
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 593
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 181 ori
Been thanked: 775 ori

Moderare

#15

Vin Mar 16, 2018 9:07 pm

a functionat aparatul sau asa la-i luat?

descarca si pune folderul asimap pe alt card si spunemi daca porneste , daca nu ai alt card redenumeste de pe cardul original asimap in asimap1 si pune folderul de aici
Fişiere ataşate
asimap.7z
(153.21 KiB) Descărcat de 61 ori
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte softuri”