Pagina 1 din 1

GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mie Noi 08, 2017 2:42 pm
de reel4ever
Buna ziua stimati colegi.

Am achizitionat acest GPS pentru un prieten cu problema de firmware care sa rezolvat de pe un site rusesc gasit tot aici.
Acestea sunt datele GPS-ului.

name of the device Chinese no name
processor type MStar MSB 2521
resolution and screen size 800x480, 7 "
the size of the flash 128mb / 4gb, WinCe 6
Bluetooth and AB No


RomVersion: 84.HM.E-5.020120612
Softvare Version: V1.2.12.12.03.24
Oem Info:
Platform ID: 5946504E44383243
Device ID: 1989821D7A611010
Flash:0,99GB/4.00GB
RAM:87.5 MB/128.0 MB

Deci,problema este ca dupa parerea mea se misca putin in reluare.
Am pus pe el un Primo tot de aici 7021.g.cu harti Igo Q3
Dupa parerea mea multe GPS-uri cu memorie mai putina se misca mai repede.
Intrebarea este din cauza de Firmware sau Primo consuma prea multe resurse.

Sunt dispus sa probez si alte rom-uri de 800X480 daca are cineva si nu a avut curaj sa le probeze.

Cu mult respect si astept rom-urile de proba.

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mie Noi 08, 2017 3:12 pm
de korin_ro
Salut,

Daca nu ai umblat la memorie din sys incearca sa adaugi:
[debug]
reserve_memory=10000000
max_memory=100000000
cache=2048

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mie Noi 08, 2017 3:24 pm
de reel4ever
Copiez acum.

Multumesc.

Parca este un pic mai rapid sau este efectul de placebo.

Inca o data multumesc.

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mie Noi 08, 2017 5:19 pm
de reel4ever
pit22 scrie:
Mie Noi 08, 2017 4:19 pm
salve
eu am un erisan cu win ce 6 flash 128mb / 256mb 833 pro si ruleaza super ok igo primo 9.6.13
la igo next face fite daca pui multe ux
are dinka s90
pe ce sait ai gasit softul
as vrea sa incerc si eu un update
uite sys meu

https://cloud.mail.ru/public/KMC1/o5DqCE8Fg

https://cloud.mail.ru/public/GuGV/WQtp4i3fW

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Joi Ian 11, 2018 3:05 pm
de reel4ever
Salutare stimati colegi.
Mi-a adus o cunostinta un GPS chinezesc no name de 7" sa-i pun un Primo pt camion ce am si facut.
Am o problema la care inca nu am putut sa-i dau de cap.

Nu pot sa schimb sageata de navigatie. 3dcars le-am pus in content le schimba dar nu le memoreaza.
Am incercat mai multe softuri dar rezultatul este acelasi.
Doar pe profil Camion nu pot schimba sa pun un Truck in loc de sageata.

Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii.

Cu stima.

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Joi Ian 11, 2018 3:57 pm
de rcv64
reel4ever scrie:
Joi Ian 11, 2018 3:05 pm
Salutare stimati colegi.
Mi-a adus o cunostinta un GPS chinezesc no name de 7" sa-i pun un Primo pt camion ce am si facut.
Am o problema la care inca nu am putut sa-i dau de cap.

Nu pot sa schimb sageata de navigatie. 3dcars le-am pus in content le schimba dar nu le memoreaza.
Am incercat mai multe softuri dar rezultatul este acelasi.
Doar pe profil Camion nu pot schimba sa pun un Truck in loc de sageata.

Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii.

Cu stima.
Calea este Setari-Setari afisare harta-Colectie vehicule 3D-Alte vehicule, verifica.....

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Joi Ian 11, 2018 6:55 pm
de reel4ever
Multumesc rcv64 pt raspuns,dar doar pe profil Camion nu pot schimba sa pun un Truck in loc de sageata.
Pe autoturism se schimba si o si salveaza pe oricare dintre ele.

Multumesc.

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Vin Ian 12, 2018 6:19 am
de rcv64
reel4ever scrie:
Joi Ian 11, 2018 6:55 pm
Multumesc rcv64 pt raspuns,dar doar pe profil Camion nu pot schimba sa pun un Truck in loc de sageata.
Pe autoturism se schimba si o si salveaza pe oricare dintre ele.

Multumesc.
Incearca-le si pe astea:
CAR.rar
(758.48 KiB) Descărcat de 54 ori

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mar Mai 08, 2018 7:42 pm
de Mago 79
reel4ever scrie:
Joi Ian 11, 2018 6:55 pm
Multumesc rcv64 pt raspuns,dar doar pe profil Camion nu pot schimba sa pun un Truck in loc de sageata.
Pe autoturism se schimba si o si salveaza pe oricare dintre ele.

Multumesc.
Am si eu aproape aceeasi problema si incerc de 2 zile ..la mine imi schimba sageata in camion dar dupa ce inchid aplicatia si o redeschid revine la iconita masina..va rog cineva cu o solutie.Multumesc

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mie Mai 09, 2018 4:33 pm
de Mago 79
Va salut,am nevoie de putin ajutor de la cineva care se pricepe mai bine, am observat ca gps-ul meu are aceasta problema si banuiesc ca e din cauza skinului Dimka 7.1.4 stie cineva cum poate fi remediata problema ?

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mar Ian 07, 2020 5:42 pm
de FIR
Vă Salut pe toți!
Am şi eu un Mp5, navigație gps 7018g , China și se blocheaza la închidere după doar 3-4min de funcționare.La scoaterea cheii din contact rămâne pornit. Nu-l pot opri decât dacă scot conexiunea de 12v de la firul galben.
Am observat în același timp un led roșu de pe placa ca pâlpâie intermitent.Este situat în apropierea procesorului (MSB2531A)
Va rog, știe cineva cum se poate remedia problema?
Mulțumesc!

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mar Ian 07, 2020 7:34 pm
de mgmm
reel4ever scrie:
Mie Noi 08, 2017 2:42 pm
Buna ziua stimati colegi.

Am achizitionat acest GPS pentru un prieten cu problema de firmware care sa rezolvat de pe un site rusesc gasit tot aici.
Acestea sunt datele GPS-ului.

name of the device Chinese no name
processor type MStar MSB 2521
resolution and screen size 800x480, 7 "
the size of the flash 128mb / 4gb, WinCe 6
Bluetooth and AB No


RomVersion: 84.HM.E-5.020120612
Softvare Version: V1.2.12.12.03.24
Oem Info:
Platform ID: 5946504E44383243
Device ID: 1989821D7A611010
Flash:0,99GB/4.00GB
RAM:87.5 MB/128.0 MB

Deci,problema este ca dupa parerea mea se misca putin in reluare.
Am pus pe el un Primo tot de aici 7021.g.cu harti Igo Q3
Dupa parerea mea multe GPS-uri cu memorie mai putina se misca mai repede.
Intrebarea este din cauza de Firmware sau Primo consuma prea multe resurse.

Sunt dispus sa probez si alte rom-uri de 800X480 daca are cineva si nu a avut curaj sa le probeze.

Cu mult respect si astept rom-urile de proba.
Pai de ce nu downloadezi de pe site-ul ala mai multe firmware-uri,eu am downloadat o colectie de aproape 4 gb.Nu le-am testat pe toate....asa sa iti dau cate unu sa probezi e mai greu.Touchscreenul e capacitiv la el?

Re: GPS 7'' NONAME CHINESE

Scris: Mar Ian 07, 2020 7:59 pm
de mgmm