Snooper 8 Series E Mark E11 10R-037580

rosal10
Mesaje: 13
Membru din: Dum Feb 19, 2017 6:48 pm
4
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 1 data

#1

Joi Iun 17, 2021 5:43 pm

Buna seara.

Am rugămintea dacă mă puteți ajuta cu softul original al GPSului Snooper din titlu.

S-a șters softul din fabrica, punandu-se un iGO Primo (prin varianta redenumirii - fara backup la cel original) dar doresc revenirea la softul lui (asim...)

Mulțumesc!
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 570
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 66 ori
Been thanked: 1045 ori

Moderare

#2

Vin Iun 18, 2021 5:07 am

Softul de fabrica merge doar daca ai cardul original si primesti update de harti doar pentru tarile pe care le-a avut aparatul original (de ex daca serialul este valabil UK si Irlanda de nord, nu iti va da update si pentru restul Europei). Daca au pus Igo atunci probabil ca acel card nu este original.
rosal10
Mesaje: 13
Membru din: Dum Feb 19, 2017 6:48 pm
4
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 1 data

#3

Vin Iun 18, 2021 7:39 am

Sper sa nu gresesc dar cred ca suprascrierea s-a facut pe cardul original.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 570
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 66 ori
Been thanked: 1045 ori

Moderare

#4

Vin Iun 18, 2021 8:55 am

Este simplu de verificat. Intri pe pagina lor (https://www.snooperneo.co.uk/Europe/MapSerialCheck.cfm), dai serialul de pe spatele aparatului si versiunea de soft din informatii, descarci si executi Map Downloader, pui cardul in pc si vezi daca ti-l recunoaste. In principiu ar trebui sa iti recupereze si softul de baza
Lostboy
Mesaje: 270
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
5
Has thanked: 153 ori
Been thanked: 56 ori

#5

Lun Ian 03, 2022 4:06 pm

Pentru modelul acesta este firmware disponibil? Am un aparat care nu mai trece de logo. Multumesc.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 570
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 66 ori
Been thanked: 1045 ori

Moderare

#6

Mar Ian 04, 2022 5:08 am

S-ar putea ca modelul sa nu aiba meniu. Incearca sa pui pe un card o alta navigatie sub forma \asimap\asimap.exe
Lostboy
Mesaje: 270
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
5
Has thanked: 153 ori
Been thanked: 56 ori

#7

Mar Ian 04, 2022 6:43 am

Are card cu primo functional și a funcționat pană ieri. cardul este ”văzut” de laptop și pare să fie ok. Nu am găsit buton de reset.
Lostboy
Mesaje: 270
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
5
Has thanked: 153 ori
Been thanked: 56 ori

#8

Mar Ian 04, 2022 9:53 am

Apare ca în poza atașată. Am încercat și cu cardul scos, și cu el înăuntru. Le fel face: repornește după mesajul ăsta, apare sigla și iar...
Fişiere ataşate
269260070_1006032840257607_6233217050221271643_n.jpg
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 570
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 66 ori
Been thanked: 1045 ori

Moderare

#9

Mar Ian 04, 2022 2:23 pm

Nu am intilnit asa ceva, presupun ca i se trage fie de la card, fie ca a fost ceva pe card care a initiat un update...
Din teste cu alte modele am ajuns la concluzia ca nu prea suporta carduri mai mari de 16GB. Daca ai pus card de 32GB, este posibil sa nu il vada
Lostboy
Mesaje: 270
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
5
Has thanked: 153 ori
Been thanked: 56 ori

#10

Mar Ian 04, 2022 3:28 pm

A venit cu card de 4GB Kingston. Cel care l-a adus a spus că ”din senin” a apărut problema. O să testez și cu alte carduri de 2 și 8 gb. Nu am de 4gb.
Lostboy
Mesaje: 270
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
5
Has thanked: 153 ori
Been thanked: 56 ori

#11

Mar Ian 04, 2022 5:27 pm

La fel face cu alt card. Repornește, apare mesajul cu ”update” și restart. Dacă scot cardul arată așa:
Fişiere ataşate
268969119_1051922542047874_4005655231924331707_n.jpg
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 570
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 66 ori
Been thanked: 1045 ori

Moderare

#12

Mie Ian 05, 2022 7:39 am

Banuiesc (fara a avea certitudinea) ca aparatul este S8000 cu dbtv, care ar trebui sa aiba un fel de meniu propriu cu iconita pentru TV, setari, navigatie, etc. Daca este S8000 atunci ii lipseste meniul. Eu nu prea cred in "din senin" , de regula asta are de-a face cu formatarea partitiei in care este UI. Am ceva salvari din s8000 dar nu garantez ca voi putea genera formatul pe care il poate recunoaste ca sa refaca UI.
Lostboy
Mesaje: 270
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
5
Has thanked: 153 ori
Been thanked: 56 ori

#13

Mie Ian 05, 2022 7:59 am

Pe spate are și lăcaș pentru antena TV Video IN, îmi cer scuze că nu am precizat. O să postez o imagine cu partea din spate a aparatului să ne edificăm. Mulțumesc frumos!
Fişiere ataşate
3.jpg
2.jpg
1.jpg
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 570
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 66 ori
Been thanked: 1045 ori

Moderare

#14

Mie Ian 05, 2022 3:46 pm

Da, pare a fi s8000. Nu cred ca merita sa lucrez saptamani pentru comprimarea in formatul necesar dar iti propun sa incerci UI de la s7000. Cele doua sint asemanatoare, diferenta consta in norma dbtv. Pune in radacina unui card fisierul acesta si vezi daca face ceva promitator...
Lostboy
Mesaje: 270
Membru din: Lun Dec 26, 2016 9:08 pm
5
Has thanked: 153 ori
Been thanked: 56 ori

#15

Vin Ian 07, 2022 7:31 am

Din păcate nu a funcționat. Se încarcă bara de progres, se restartează și revine aici:
Fişiere ataşate
268969119_1051922542047874_4005655231924331707_n.jpg
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte softuri”