Alpine INE-W920R

lauriluri
Mesaje: 2
Membru din: Joi Mar 16, 2017 5:30 pm
4
Been thanked: 3 ori

#1

Mar Mai 25, 2021 9:12 am

Atasez aici un kit complet iGO pentru playerul auto cu gps integrat Alpine INE-W920R. Kitul contine harta Romaniei 2020.q4 , are voce TTS functionala "Simona v2.79" e kit tratat. Testat, functioneaza perfect.
Sunt 2 posibilitati : Kitul instalat pe memoria interna a aparatului sau kit instalat pe card sd.
Memoria interna a aparatului fiind limitata la 8gb e posibil sa nu puteti pune full europa pe el si atunci il puteti pune pe cardul sd. Dar daca nu depasiti 8gb cu kitul intreg, recomand sa il puneti pe memoria interna deoarece se misca mai bine softul.
Pentru a inlocui softul original e nevoie de cativa pasi si un card sd gol de minim 8gb si formatat in "exfat32" (recomand un card sd cu clasa 10 , pentru viteza mare de scriere/citire).
Se dezarhiveaza arhiva descarcata de aici denumita "autorun" si se copiaza pe cardul sd. Copiind acest folder "autorun" pe cardul sd se va avea acces la interfata WinCe a aparatului. Tot ce trebuie sa faceti e sa introduceti cardul sd in aparat si sa il porniti. WinCE se va afisa singur. Folderul cu continutul softului in gasiti in "FlashDisk" denumit "Alpine". Copiati acest folder pe cardul sd , ca si copie de rezerva. Cardul sd se afla in SDMMC.
Pentru a instala softul iGO pe memoria interna ,tot ce trebuie sa faceti e sa copiati folderul Alpine descarcat de aici, in "FlashDisk". Opriti aparatul, scoateti cardul si reporniti aparatul. Acum Igo ruleaza din memoria interna a aparatului.
Ca sa puneti ruleze softul de pe sd card e nevoie de urmatoarele: de pe site-ul alpine se descarca un utilitar .
(https://www.alpine.ro/suport/actualizar ... harta.html).
Copiati acest utilitar pe un card gol formatat exfat32 si introduceti-l in aparat. Update-ul va porni automat . Atentie : acest utilitar poate rula cca 45 minute , aveti in vedere acest lucru sa nu cumva sa ramaneti fara baterie la masina sau etc.
Dupa ce a terminat acest update, pe radacina cardului vor fi cateva foldere si fisiere . Scoateti cardul si inlocuiti kitul Alpine tratat si descarcat de aici in folderul "backupSD".
Atentie : cu aceasta metoda cardul trebuie sa ramana permanent in aparat. Acesta metoda are si un avantaj: cand vreti sa inlocuiti hartile si etc trebuie doar sa copiati pe card tot ce vreti si il introduceti inapoi in aparat.
Succes si daca aveti intrebari, va rog sa scrieti aici.
https://mega.nz/file/QrgG3LLK#WgvKI2VpU ... vBqT9bGcYA (autorun)
https://mega.nz/file/o3pUWbKI#XO6v9QFcs ... EVH0F6pgLU (kit iGO pentru sd card)
https://mega.nz/file/YnBxlC5A#t4cYpLS6g ... h6JsHOP3BQ (kit iGO pentru memoria interna).
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte softuri”