TOMTOM Rider

raducanescovan
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 4:36 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#1

Dum Apr 22, 2018 5:37 am

Salutare
Am primit un Tomtom rider de la un prieten si incerc sa-i dau de capat.
Pe motocicleta e foarte util deoarece poate comunica cu intercomul si e waterproof.
Gps-urile dedicate moto sunt destul de scumpe,asa ca am zis macar sa incerc.
Gps-ul se deschide si imi afiseaza doar imaginea in care imi cere cardul.
Am tinut apasat butonul de power si mi-a dat informatii despre gps - am atasat o poza cu informatiile.
Nu am incarcator la el, l-am lasat la incarcat peste noapte prin portul usb.
Problema e ca nici calculatorul nu il vede, doar ca un usb drive cu 0 bytes.
Am incercat si conectarea cu Tomtom Home, nici acolo nu il vede.
E ca si cum nu ar avea memorie interna.
L-am conectat la un windows 10, cu cablu de la un gopro3 black plus.
Nu ma pricep neam la gps-uri,asa ca va cer ajutorul.
Sau daca nu se poate face nimic,sa nu ma mai agit.
Merci anticipat.
Fişiere ataşate
IMG_20180422_081444.jpg
IMG_20180422_080911.jpg
IMG_20180422_080706.jpg
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3860
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 778 ori
Been thanked: 2668 ori

Moderare

#2

Dum Apr 22, 2018 5:44 am

Conecteaza-l prin aplicatia MyDrive Connect ....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
raducanescovan
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 4:36 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#3

Dum Apr 22, 2018 6:09 am

multumesc de sugestie
am instalat MyDrive Connect
din pacate acelasi rezultat- nu il vede
am dezactivat si antivirusul ca fapt divers - acelasi rezultat
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3860
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 778 ori
Been thanked: 2668 ori

Moderare

#4

Dum Apr 22, 2018 6:32 am

Totusi incearca sa copii un navcore pe card si o harta....
Navcore aici:

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?t=66
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#5

Dum Apr 22, 2018 6:42 am

Daca introduci un card gol de 2-4GB maxim se formeaza ceva pe el,adica un fisier ceva?Cauta NavCore 7.9 sau Navcore 9.2,Navcore 9.4 si incearca fara harta,daca merge vei primi eroare ca nu ai harta.Apoi treci la pasul urmator: harta+activare.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3860
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 778 ori
Been thanked: 2668 ori

Moderare

#6

Mar Apr 24, 2018 4:41 pm

Ai aici un navcore compatibil cu TT Rider:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
raducanescovan
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 4:36 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#7

Joi Mai 10, 2018 2:45 pm

Multumesc frumos
Cu navcore-ul asta a mers pe un card de 2 gb....de 4 gb nu il vede
A pornit, i-am facut si actualizarea cu tomtom home.
Acum imi arata Keine Karten gefunden
Adica nu are harti.
Presupun ca hartile nu se pun simplu, nu? :lol:
Si voi fi limitat si la harti din moment ce am la dispozitie doar vreo 1,6 gb
Fişiere ataşate
IMG_20180510_170217.jpg
raducanescovan
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 4:36 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#8

Joi Mai 10, 2018 2:53 pm

Sau care ar fi pasul urmator?
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 432
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 143 ori
Been thanked: 1002 ori

#9

Vin Mai 11, 2018 5:44 am

Europa nu o sa incapa, poate doar Central and Eastern Europe, in functie de navcore cauta o varianta de harta care sa aiba si meta. Gasesti in sctiunea harti si content tomtom aici:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
raducanescovan
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 4:36 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#10

Lun Mai 14, 2018 2:49 pm

Dan scrie:
Vin Mai 11, 2018 5:44 am
Europa nu o sa incapa, poate doar Central and Eastern Europe, in functie de navcore cauta o varianta de harta care sa aiba si meta. Gasesti in sctiunea harti si content tomtom aici:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
multumesc
harta pe care o iau din link o dezarhivez si efectiv o pun pe card?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3860
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 778 ori
Been thanked: 2668 ori

Moderare

#11

Lun Mai 14, 2018 5:36 pm

Nu, harta nu se copie pur si simplu pe card si o sa functioneze, ea trebuie activata.
Ai aici cateva tutoriale...

https://www.gpszone.ro/viewforum.php?f=50
Leey
Mesaje: 221
Membru din: Dum Feb 18, 2018 9:55 am
Been thanked: 827 ori

#12

Lun Mai 14, 2018 6:33 pm

raducanescovan scrie:
Joi Mai 10, 2018 2:45 pm

Cu navcore-ul asta a mers pe un card de 2 gb....de 4 gb nu il vede
Ce bootloader ai?
raducanescovan
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 4:36 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#13

Sâm Mai 19, 2018 5:05 am

Multumesc tuturor pentru raspunsuri , am reusit sa il fac sa mearga
Am pus hartile Europe_East_1000_8672 si le-am activat cu Fast Activate
Merge bine, l-am luat ieri cu mine prin oras
Se misca chiar bine pentru o vechitura

In momentul asta am am boot 4.8600
As putea pune unul mai nou ...poate imi vede cardul de 4 gb?
Multumesc!
Leey
Mesaje: 221
Membru din: Dum Feb 18, 2018 9:55 am
Been thanked: 827 ori

#14

Sâm Mai 19, 2018 12:40 pm

Pentru:Start, Rider si XXL cel recomandat este Boot 5.5282
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Atentie , bateria incarcata sau cu incarcatorul la priza .
Fişiere ataşate
5.5282.rar
(768.38 KiB) Descărcat de 26 ori
raducanescovan
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 4:36 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#15

Lun Mai 21, 2018 11:05 am

Multumesc
Si actualizarea (e actualizare ?) bootloaderului cum o fac?
Tot cu Fast Activate?
Scrie răspuns

Înapoi la “Tutoriale TomTom”