Pioneer Avic-F310BT - F320BT - deblocare iGO8

bogdan2890
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Iul 20, 2019 12:45 pm
Has thanked: 2 ori

#16

Mar Sep 10, 2019 8:10 pm

am facut cu exactitate toti pasii de mai sus si din pacate nu vrea deloc sa porneasca.

avem vreo solutie?

putem sa primim un link cu igo care a functionat?

eu am folosit versiunea iGO.8.3.5.218975.ROMANIA.Q4.2018.Included-WinCE
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 426
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 141 ori
Been thanked: 922 ori

#17

Mie Sep 11, 2019 6:22 am

Ai folosit sys.txt din primul post? Altfel nu va merge.
florance67
Mesaje: 84
Membru din: Dum Aug 20, 2017 10:43 am
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 1 data

#18

Mie Sep 25, 2019 1:18 pm

Bună Ziua! Cum aș putea pune Igo pe un Pionieer Avic f900bt.
Daniel Cristea
Mesaje: 230
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 270 ori

#19

Lun Noi 25, 2019 6:59 pm

Dan scrie:
Mar Iul 18, 2017 10:48 am

2. Appslib
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
3. AVIC-APPS
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
4. TestMode
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
5. iGO8 cu siguranta il gasiti in forum, trebuie sa contina acest sys.txt din arhiva
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Salut Dan ! Poti reface te rog arhivele de la 2-5 ? Am un AVIC la bijuterit si am facut update ul de firmware dar am nev de celelalte . Multumesc
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 426
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 141 ori
Been thanked: 922 ori

#20

Mar Noi 26, 2019 7:27 am

Eu le-am descarcat din primul post, si ti le-am urcat aici:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Daniel Cristea
Mesaje: 230
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 270 ori

#21

Mar Noi 26, 2019 10:32 am

Multumesc dar aceeasi problema ! Zip urile au eroare si nu se pot deschide la fel ca cele din primul post...
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 426
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 141 ori
Been thanked: 922 ori

#22

Mar Noi 26, 2019 11:52 am

Imi cer scuze, am inteles ca nu le poti descarca. Intr-adevar, nu stiu de ce sunt corupte.
Am refacut linkurile in primul post, iar in linkul de mai jos ai un folder cu tot ce am eu despre f310-f320 si de unde am creat tutorialul cu instructiuni in engleza.
Spor.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Daniel Cristea
Mesaje: 230
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 270 ori

#23

Mar Noi 26, 2019 1:13 pm

Multumesc ! Acum a mers . O zi placuta
bogdan2890
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Iul 20, 2019 12:45 pm
Has thanked: 2 ori

#24

Dum Dec 08, 2019 8:09 pm

am reusit sa-l instalez, dar intampin urmatoarea problema: cand intru in IGO porneste fara probleme dar nu vede antena GPS. Am incercat cateva variante, cum ar fi:
1. sa dau reset la IGO;
2. sa dau restart la navigatie;
3. sa dau resetare la navigatie.

Ideea e ca softul original merge fara probleme.

Multumesc anticipat pentru sfaturi...
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 426
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 141 ori
Been thanked: 922 ori

#25

Lun Dec 09, 2019 7:29 am

Ai pus fisierul sys.txt din arhiva ?
bogdan2890
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Iul 20, 2019 12:45 pm
Has thanked: 2 ori

#26

Lun Dec 16, 2019 7:53 pm

Dan scrie:
Lun Dec 09, 2019 7:29 am
Ai pus fisierul sys.txt din arhiva ?
Da, l-am pus. In continutul lui are:

[folders]
has_secondary_root=0

[gps]
port=auto
baud=auto

[debug]
skip_eula=1

[interface]
show_exit=1

[warning]
speedcam_warning=1
speedcam_enabled=1

[sound]
queue_length=200
sound_q_length=200
ding=0
csv_voice_enabled=1
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 428
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 104 ori
Been thanked: 127 ori

#27

Lun Dec 16, 2019 7:57 pm

Intra in setari la igo 8 si dai sa caute portul gps.
bogdan2890
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Iul 20, 2019 12:45 pm
Has thanked: 2 ori

#28

Mie Dec 18, 2019 7:01 pm

ady1979 scrie:
Lun Dec 16, 2019 7:57 pm
Intra in setari la igo 8 si dai sa caute portul gps.
am cautat și îmi da lipsa hardware, cu toate ca, repet, softul original funcționează.

îmi recomandați alta versiune de igo, eventual un link?
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 426
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 141 ori
Been thanked: 922 ori

#29

Vin Dec 20, 2019 7:36 am

Poti incerca un alt kit de igo8 cu sys.txt de mai sus.
bogdan2890
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Iul 20, 2019 12:45 pm
Has thanked: 2 ori

#30

Mar Dec 24, 2019 7:49 pm

Salutare,

Am reusit in seara asta sa caut fiecare port in parte si am descoperit ca functioneaza pe Port 4.

Exista cumva posibilitatea sa fie setata navigatia sa porneasca direct iGO? Acum imi intra in navi originala si de fiecare data cand pornesc trebuie sa intru in iGO.

Multumesc si sarbatori fericite!
Scrie răspuns

Înapoi la “Tutoriale iGO”