Blaupunkt TP54 Truck Virgin

razvanhostiuc1993
Mesaje: 57
Membru din: Joi Mar 30, 2017 3:45 pm
3
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#16

Dum Dec 09, 2018 5:34 pm

secuiu scrie:
Vin Dec 07, 2018 7:34 pm
@sandumanex3

https://www60.zippyshare.com/v/HMQal5en/file.html
tp53
Nitu.daniel
Mesaje: 37
Membru din: Dum Dec 18, 2016 7:41 pm
3
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 2 ori

#17

Joi Dec 27, 2018 2:15 pm

Salutare,la varianta de soft igo primo 9.6.13.669160(dedicat blaupunkt) nu ma mai lasă sa selectez dimensiunile autovehicolului,am doar profilele prestabilite,nelasandu-ma sa le personalizez eu,aveți idee ce pot schimba sa pot pune eu dimensiunile??Multumesc.
neamtmischu
Mesaje: 15
Membru din: Mar Feb 06, 2018 10:06 am
2
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 2 ori

#18

Dum Mar 10, 2019 8:50 am

nu mai merge nici un link
Avatar utilizator
Mariustom
Mesaje: 48
Membru din: Mar Mar 28, 2017 7:14 am
3
Localitate: Augsburg
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 14 ori

#19

Sâm Mai 30, 2020 2:23 pm

Pfuaaaaiiii, sunt suparat rau :oops: :oops: :oops:
Din start vreau sa va zic ca nu acuz pe nimeni, tot ce am facut imi asum.
Doar ca acum va cer ajutorul !!! :roll:
Ce am patit ...
Pe al meu Blaupunkt TP 53 CE, pe care functiona un Primo "aranjat" cu TMC fara Pro, am incercat sa instalez pe el fw de 54 truck, conform celor scrise in acest topic, pt a avea programul "oficial" pe el pt camioane, cu gandul ca poate va prinde TMC PRO.
Doar ca, dupa incercari repetate, am reusit sa am un ecran alb, care bipuia cand il apasam. Si atat.
Am incercat apoi diverse fw, dar ... ori nu se intampla nimic ori ... aveam doar ecranul alb.
Cu un fw primit de la @secuiu am reusit sa aduc la viata al meu GPS.
Doar ca ... surpriza, nu mai detecteaza hardware-ul TMC. Imi sterge din flashul intern fisierele pst.tmp si pst.bin.
Locuiesc in Germania, de aceea ma agit sa am TMC functional.
Deci, am avut TMC fara Pro, am dorit TMC Pro si acum ... nu mai am deloc TMC.
Va cred ca va vine sa zambiti, dar mie imi vine sa-mi dau cu capul ...
Asadar ... A J U T O O O R !!!
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 391
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
3
Has thanked: 756 ori
Been thanked: 1152 ori

Moderare

#20

Sâm Mai 30, 2020 5:05 pm

Inainte sa te apuci de treaba ai folosit tool-urile maestrului @ablbd ? Aveti idee cat timp a pierdut sa faca programele respective? De multe ori neavand pe ce sa testeze. Chiar in data de 23.05 a facut un update la clone tool care functiona pe Active 6s Plus si nu functiona pe Active 6s CE.
Asa te puneai la adapost.
Parerea mea este ca nu iti sterge acele fisiere, ci nu le creeaza. Inseamna ca nu ti se pupa licentele cu uuid?

Sunt sigur ca sunt pe forum foarte multi care detin aparate genuine. Nimeni nu a venit sa ofere un ndump, clone tool, miobeker tool sau mio tool impreuna cu un back-up care sa contina softul si setul de licente.

Daca erau extrase cele mentionate mai sus se rezolva imediat. In momentul acesta poate te ajuta @secuiu . Poate are ce iti trebuie, pentru ca el a cumparat acele aparate si ne-a facut noua cadou cele mentionate mai sus. El nici macar nu foloseste aceste aparate....
Avatar utilizator
Mariustom
Mesaje: 48
Membru din: Mar Mar 28, 2017 7:14 am
3
Localitate: Augsburg
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 14 ori

#21

Sâm Mai 30, 2020 5:35 pm

Am folosit tool-urile din arhiva :(
Am incercat un back-up si cu fisierele obtinute, degeaba :cry:
Se poate ca licentele sa nu se pupe cu UUID ... :roll:

PS: printre fisierele obtinute este si acesta :|
Fişiere ataşate
LLDump.rar
(534 Octeţi) Descărcat de 30 ori
Avatar utilizator
Mariustom
Mesaje: 48
Membru din: Mar Mar 28, 2017 7:14 am
3
Localitate: Augsburg
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 14 ori

#22

Dum Mai 31, 2020 10:32 am

Azi am refacut extragerea fw cu ultima versiune a programului LLdump din semnatura lui @ablbd (cu aceasta ocazie ii multumesc si apreciez munca depusa!!!) obtinand printre altele acest fisier, in care se poate vedea ca acum am alt UUID.
Asadar, rog ca cel/cei ce ma pot ajuta, sa ma ajute ori sa schimb UUID ori sa instalez alt fw astfel incat sa-mi functioneze barem TMC, daca nu si TMC Pro :roll:

Apropo, acum sunt si mai invidios pe @victorpetroi pentru acest mesaj viewtopic.php?f=28&p=45984#p45984
:) :D :lol:

PS: precizez ca licentele precum si fisierele din continut, toate, sunt OK, nu sunt rosii sau inactive :? :shock:
Fişiere ataşate
LLDumpCE6.rar
(685 Octeţi) Descărcat de 22 ori
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 344
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
3
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 653 ori

Moderare

#23

Dum Mai 31, 2020 4:24 pm

Descarca CloneTool din semnatura, pune alaturi fisierul bin din atasament si executa "Import"
Fişiere ataşate
uuid.7z
(142 Octeţi) Descărcat de 33 ori
Avatar utilizator
Mariustom
Mesaje: 48
Membru din: Mar Mar 28, 2017 7:14 am
3
Localitate: Augsburg
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 14 ori

#24

Dum Mai 31, 2020 6:05 pm

Am facut, nimic :cry:
Fişiere ataşate
20200531_201441.jpg
CloneTool.rar
(459 Octeţi) Descărcat de 24 ori
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 664
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 913 ori

Moderare

#25

Dum Mai 31, 2020 6:19 pm

clone tool pe card langa el sa pui si fisierul uuid.bin de la @ablbd , executi , restart la aparat si apoi verifici daca este vreo schimbare , daca nici asa nu este , sterge uuid.bin , executa clone tool si apoi apasa pe export , urca rezultaul aici nu doar fisierul log
Avatar utilizator
Mariustom
Mesaje: 48
Membru din: Mar Mar 28, 2017 7:14 am
3
Localitate: Augsburg
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 14 ori

#26

Dum Mai 31, 2020 6:26 pm

Am facut, rezultat 3 fisiere, le-am arhivat si atasat :cry:
Fişiere ataşate
DataZ.rar
(763 Octeţi) Descărcat de 25 ori
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 664
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 913 ori

Moderare

#27

Lun Iun 01, 2020 5:15 pm

descarca , pune fisierul uuid.bin langa clonetool si fa import
Fişiere ataşate
DataZ.7z
(204 Octeţi) Descărcat de 18 ori
Avatar utilizator
Mariustom
Mesaje: 48
Membru din: Mar Mar 28, 2017 7:14 am
3
Localitate: Augsburg
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 14 ori

#28

Lun Iun 01, 2020 8:35 pm

Am facut, nici o schimbare :cry:
Am atasat fisierul obtinut dupa import precum si fisierele obtinute dupa export :cry: :?
Fişiere ataşate
DataZ.rar
(763 Octeţi) Descărcat de 22 ori
CloneTool.rar
(459 Octeţi) Descărcat de 21 ori
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 664
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 913 ori

Moderare

#29

Mar Iun 02, 2020 12:00 pm

dezarhivezi cu 7.zip , folderul extras il copii pe un card gol , aparatul gps sa fie pornit , introduci cardul in aparat
se va deschide o fereastra , tastezi UUID-ul de pe spatele aparatului apoi tasta ok
Fişiere ataşate
FactoryTest.7z
(18.71 KiB) Descărcat de 18 ori
Avatar utilizator
Mariustom
Mesaje: 48
Membru din: Mar Mar 28, 2017 7:14 am
3
Localitate: Augsburg
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 14 ori

#30

Mar Iun 02, 2020 2:54 pm

Am dezarhivat, am pus cele 2 fisiere obtinute pe un card gol, bagat in aparatul pornit, nimic, i-am dat reset, intrat in program, am bagat seria, Enter, a aparut un nr UUID dedesupt, am incercat de cateva ori sa apas butonul Exit, n-am reusit, am scos cartela, reset, nimic diferit :cry:

Stiam de acest program, de aici:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
dar citisem ca rezolva problema cu licentele, m-as fi bucurat muuult sa rezolve si problema mea ... :cry: :cry: :cry:

Totusi, nu este posibil sa reusesc sa pun pe el fw de TP 54 EU Truck ???
Scrie răspuns

Înapoi la “Tutoriale iGO”