Pagina 1 din 2

garmin drive 51

Scris: Dum Iul 05, 2020 8:54 am
de Barto42
buna ziua tuturor
am un garmin drive 51 care are mapa foursquar labs,inc si parkopedia
si doream sa pun mapa Europa intreaga sau Europa del este care include si Romania
am mapa NTU2020.30 si instalez cu basecamp totul bine dar cand aprind gps spune mapa corupta
am incercat sa pun mapa an System cu numel GMAPSUPP.img si nimic
daca cineva ma poate ajuta sa spuna unde gresesc sau poate ca an acest gps garmin drive 51 nu se poate pune mapa???
va multumesc

Re: garmin drive 51

Scris: Dum Iul 05, 2020 3:36 pm
de Theopsis
Dispozitivul trebuie deblocat inainte de utilizarea hartilor osbtinute altfel decat pe cale oficiala.

Cauta topicul aferent deblocarii dispozitivelor Garmin si urmeaza pasii de acolo.

Re: garmin drive 51

Scris: Dum Iul 05, 2020 4:57 pm
de Barto42
Theopsis scrie:
Dum Iul 05, 2020 3:36 pm
Dispozitivul trebuie deblocat inainte de utilizarea hartilor osbtinute altfel decat pe cale oficiala.

Cauta topicul aferent deblocarii dispozitivelor Garmin si urmeaza pasii de acolo.
multumesc mult pentru ajutor,am cautat topicul deblocarii dispozitivelor garmin si nu vad modelul asta drive 51 si am crezut ca nui necesara deblocarea,daca poti sami spui undei topicul si multumesc pentru ajutor

Re: garmin drive 51

Scris: Dum Iul 05, 2020 5:04 pm
de Theopsis

Re: garmin drive 51

Scris: Dum Iul 05, 2020 5:15 pm
de Barto42
Theopsis scrie:
Dum Iul 05, 2020 5:04 pm
viewtopic.php?t=67
multumesc dar nu vad care este pentru modelul meu !!!sau este acelasi si pentru modelul meu chiar daca nu este???

Re: garmin drive 51

Scris: Dum Iul 05, 2020 5:18 pm
de Theopsis
Chiar daca nu este in lista, se aplica procedura de acolo (este valabila pentru toata seria "drive").

Re: garmin drive 51

Scris: Dum Iul 05, 2020 5:22 pm
de Barto42
Theopsis scrie:
Dum Iul 05, 2020 5:18 pm
Chiar daca nu este in lista, se aplica procedura de acolo (este valabila pentru toata seria "drive").
multumesc pentru tot ,dupa activare confirm ca functioneaza

Re: garmin drive 51

Scris: Lun Iul 06, 2020 6:09 am
de Barto42
salutare tuturor ,cum topicul viewtopic.php?t=67 este anchis nu pot cere ajutor,
nu functioneaza programul updater.exe pentru a instala softul an garmin am ancercat pe win10,win7 32 bit si nimic ,mereu spune (No update files could be found) nu gaseste ruta etc.. cred !!!
undeva gresesc,dar unde?
poate cu ajutorul vostru??????
multumesc

Re: garmin drive 51

Scris: Lun Iul 06, 2020 6:29 am
de Dan
Nu ai facut ce trebuie, urmeaza instructiunile pas cu pas si va merge.

Re: garmin drive 51

Scris: Lun Iul 06, 2020 6:49 am
de Theopsis
Imi scapa ceva? Initial ai confirmat ca metoda functioneaza, da? Ce s-a intamplat ulterior?

Re: garmin drive 51

Scris: Lun Iul 06, 2020 6:54 am
de Barto42
totul este ok pana la instalarea softului an garmin,deschiderea update.exe care nu functioneaza
multumesc

Re: garmin drive 51

Scris: Lun Iul 06, 2020 8:42 am
de Barto42
am urmat toti pasi ,dar uptade.exe nu se deschide si apare (No update files could be found)
multumesc

Re: garmin drive 51

Scris: Lun Iul 06, 2020 3:29 pm
de Theopsis
Dar respecti pasii, fila nou generata, o agati cu cursorul si o pui peste 'Update.exe'?

Re: garmin drive 51

Scris: Lun Iul 06, 2020 6:04 pm
de Barto42
Theopsis scrie:
Lun Iul 06, 2020 3:29 pm
Dar respecti pasii, fila nou generata, o agati cu cursorul si o pui peste 'Update.exe'?
salutare baieti ,cred ca nu mai stiu ce este o propozitie si limba Romana, ati avut dreptate ,(fila nou generata, o agati cu cursorul si o pui peste 'Update.exe)
dupa ce am citit de 10 ori miam dat seama unde am gresit
acum gpsul garmin drive 51 functioneaza cu hartile NTU 2020.30
va multumesc tuturor si scuze pentru greselile mele,o zi buna tuturor

Re: garmin drive 51

Scris: Mie Iul 22, 2020 10:10 pm
de LAMedia
Exista vreo metoda de rezolvare si pentru Garmin Drive 52?