GARMIN Nuvi 3760 harti instalate cu succes insa pe ecran nu este afisata harta

stelux
Mesaje: 10
Membru din: Dum Dec 18, 2016 8:35 am
3
Has thanked: 7 ori

#1

Mar Mar 06, 2018 1:29 pm

Va salut,

Pe un garmin nuvi 3760 Hartile NTU 2018.3 s-au instalat cu succes, sud pe memoria interna si nord pe card, imi apare gata de navigatie, gaseste sateliti, nu primesc nici un mesaj de eroare

Insa ma vede pe camp . nu apar strazile, etc. ii pot da o ruta, gaseste adrese, coloreaza traseul insa nu apar detaliile cu strazi etc. trebuie sa mai pun ceva in harta?

Softul intern este actualizart la zi cu garmin express.

Aveti idee de ce arata asa? Atasez imagini
Fişiere ataşate
IMG_20180306_152037.jpg
IMG_20180306_151857.jpg
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4140
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 841 ori
Been thanked: 3077 ori

Moderare

#2

Mar Mar 06, 2018 2:34 pm

Nu este compatibil cu harti tip City Navigator NTU ci cu cele de aici (NT):

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=42&t=1177
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
stelux
Mesaje: 10
Membru din: Dum Dec 18, 2016 8:35 am
3
Has thanked: 7 ori

#3

Mar Mar 06, 2018 2:50 pm

Mulțumesc de răspuns rcv64. Inca nu am incercat cu NT. Totuși din Garmin exprex dacă ar fi sa cumpăr este NTU. Am sa incerc cu hărți NT.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4140
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 841 ori
Been thanked: 3077 ori

Moderare

#4

Mar Mar 06, 2018 3:05 pm

Esti in eroare colegul, vezi aici de la dl garmin:
1.jpg
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
stelux
Mesaje: 10
Membru din: Dum Dec 18, 2016 8:35 am
3
Has thanked: 7 ori

#5

Mar Mar 06, 2018 5:47 pm

rcv64, da ai dreptate insa uite eu am incercat cu garmin express si am primit asta. incerc acum cu varianta NT si revin
Fişiere ataşate
Capture.JPG
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4140
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 841 ori
Been thanked: 3077 ori

Moderare

#6

Mar Mar 06, 2018 6:19 pm

Asta vad si eu din imaginea postata de tine. Sunt doua variante Nuvi 3760T si 3760LMT si amandoua ruleaza harti NT......asa reiese de pe site-ul Garmin. Te poti convinde si singur, vezi aici:

https://buy.garmin.com/en-US/US/p/63152#maps
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
stelux
Mesaje: 10
Membru din: Dum Dec 18, 2016 8:35 am
3
Has thanked: 7 ori

#7

Mar Mar 06, 2018 6:22 pm

Acum am pus harta NT si e la fel. Nu vad drumurile pe harta. Arata ca si cum as fi pe camp. E la fel ca mai sus. La inceput am sters fisierul cu base map. O fi din cauza asta? Altceva nu am sters dar nici nu am facut back up la acel fisier.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4140
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 841 ori
Been thanked: 3077 ori

Moderare

#8

Mar Mar 06, 2018 6:28 pm

Pai de ce, pune harta de baza la loc, uite aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Am refacut linkul cu o varianta mai noua de gmapbmap.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
stelux
Mesaje: 10
Membru din: Dum Dec 18, 2016 8:35 am
3
Has thanked: 7 ori

#9

Mar Mar 06, 2018 9:21 pm

Multumesc rcv64 pentru gmapbmap. Se pare ca asta a rezolvat in final problema. Am asteptat sa descarce prin garmin express harta recomandata din 2014 insa la fel fara nici un rezultat. Dupa ce am pus gmapbmap de la colegul rcv64 totul a revenit la normal. Acest model nu este nici cu T nici cu LMT este garmin nuvi 3760 simplu si se pare ca stie NTU. Am pus din nou hartile NTU si merge. Se poate inchide, problema rezolvata
Fişiere ataşate
IMG_20180306_231429.jpg
vektor
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Apr 22, 2017 2:36 pm
3
Has thanked: 2 ori

#10

Mie Mar 07, 2018 12:26 pm

Va salut!
Am un garmin nuvi 2598 cu actualizarea hartilor pe viata dar se pare ca camerele nu sunt incluse!
stiti unde as gasi actualizarile de la camere?
Va multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4140
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 841 ori
Been thanked: 3077 ori

Moderare

#11

Mie Mar 07, 2018 12:32 pm

Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
vektor
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Apr 22, 2017 2:36 pm
3
Has thanked: 2 ori

#12

Mie Mar 07, 2018 1:19 pm

rcv64 scrie:
Mie Mar 07, 2018 12:32 pm
Speedcam, aici:

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 4&start=15
Multumesc!!
vektor
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Apr 22, 2017 2:36 pm
3
Has thanked: 2 ori

#13

Mie Mar 07, 2018 3:54 pm

Captură.PNG
Salut!
In fisieru POI trebuie sa pun speedcam s-au trebuie facut altul?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4140
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 841 ori
Been thanked: 3077 ori

Moderare

#14

Mie Mar 07, 2018 5:42 pm

Speedcam se pun in folderul POI.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
marcel.oprean
Mesaje: 2
Membru din: Mar Ian 03, 2017 11:48 am
3

#15

Lun Iun 25, 2018 9:43 am

stelux scrie:
Mar Mar 06, 2018 9:21 pm
Multumesc rcv64 pentru gmapbmap. Se pare ca asta a rezolvat in final problema. Am asteptat sa descarce prin garmin express harta recomandata din 2014 insa la fel fara nici un rezultat. Dupa ce am pus gmapbmap de la colegul rcv64 totul a revenit la normal. Acest model nu este nici cu T nici cu LMT este garmin nuvi 3760 simplu si se pare ca stie NTU. Am pus din nou hartile NTU si merge. Se poate inchide, problema rezolvata
Buna ziua
Mă poate ajuta cineva și pe mine cu o hartă de bază (gmapbmap) pentru un Garmin nuvi 3760. Și dacă puteți să-mi spuneți în ce folder se instalează.
Scrie răspuns

Înapoi la “Garmin firmware, soft update, diverse probleme”