Softurile originale ( Navcore) TOM TOM

Avatar utilizator
Gps_admin
Site Admin
Mesaje: 167
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:19 am
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 418 ori
Contact:

Administrare

Moderare

#1

Dum Dec 18, 2016 7:13 am

Softurile originale ( Navcore) TOM TOM

pana la 10.04.2013
► Show Spoiler
Avatar utilizator
1055satycon
Mesaje: 1
Membru din: Joi Dec 21, 2017 11:17 pm
Been thanked: 1 data

#2

Sâm Dec 23, 2017 2:35 am

activator pt tom tom maiexista cum activez mapa am tom tom one xl si ce mapa sai bagsa am si Europa si romania
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3861
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 778 ori
Been thanked: 2668 ori

Moderare

#3

Sâm Dec 23, 2017 6:39 am

1055satycon scrie:
Sâm Dec 23, 2017 2:35 am
activator pt tom tom maiexista cum activez mapa am tom tom one xl si ce mapa sai bagsa am si Europa si romania
Stiu ca este mai usor sa intrebi, dar mai bine te uitai aici:

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=36&t=768

sau aici:

https://www.gpszone.ro/viewforum.php?f=50
onepic
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm
Has thanked: 7 ori

#4

Mie Oct 31, 2018 6:53 pm

Scuze pentru „dumb question” dar care dintre navecore-urile de mai sus care este compatibil 100% cu un TomTom One IQ Routes Editions (fara XL)? Ultimul pe care il vad este Navcore 9.465? Ce inseamna GO si ce LE? Va intreb asta deoarece am dat ca prostul update cu tomtom home pe on One IQ Routes si mi l-a actualizat la 9.510 insa nu mai pot activa pe el nicio harta (nici macat aia care a fost pe el inainte de upgrade). Daca pun 9.465 sau 9.510 de mai sus (indiferent daca este GO sau LE) pot activa hartile compatibile dar este decalibrat ecranul. Sa zicem ca vreau sa tastez litera B si imi tasteaza litara din stanga ei :(.
Leey
Mesaje: 221
Membru din: Dum Feb 18, 2018 9:55 am
Been thanked: 827 ori

#5

Mie Oct 31, 2018 10:47 pm

Pastreaza ce ai primit din Home, acela este ultimul , tot comentariul tau si denumerirea vine de la inceputul primului mesaj, este destul de clar scris:
pana la 10.04.2013 .
Variantele Go si Le au disparut.
Niciodata nu vei reusi sa activezi o harta cu un navcore "oficial", , numai daca-l "tratezi" inainte, cu acelasi activator de harta , folosind punctul trei
"Patch navcore", sau citeste cateva pe aici, poate asa vei intelege pentru viitor:
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=50&t=41
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=50&t=53
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=50&t=970
onepic
Mesaje: 45
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:08 pm
Has thanked: 7 ori

#6

Joi Noi 01, 2018 6:05 am

Cred ca nu am fost suficient de explicit. Am „tratat” navcore-ul ORIGINAL si activat orice harta pe care am incercat-o cu fast-activate am primit navcore patch ok si .dct OK dar imi da tot timpul mesajul ca harta nu este compatibila cu aparatul (am vazut ca primesc acelasi mesaj chiar si daca nu activez harta).

Cod: Selectaţi tot

ttgo.bif:

[TomTomGo]
DeviceName=TomTom ONE IQ Routes Edition
DeviceVersionHW=ONE IQ Routes Edition
DeviceSerialNumber=PS4329G0****
DeviceUniqueID=AKTGL AA***
RamDiskVersion=20130404
BootLoaderVersion=55136
LinuxVersion=842337
ApplicationVersionVersionNumber=9510
ApplicationVersion=1234792.2
UserLanguage=English US
UserName=
LastConnectionTime=Never
GPSFirmwareVersion=2.16.201 77382
Si am incercat cu aceasta harta (si multe altele): Central_and_Eastern_Europe 1015_9104 care dupa tabel este compatibila cu navcore-ul si exista si meta pentru ea. Cu navcore 9.501 de mai sus (atat GO cat si LE) porneste cu orice harta (tratat in acelasi mod) insa are eroarea de calibrare si nu poti scrie nicio adresa.
costeld
Mesaje: 62
Membru din: Sâm Feb 11, 2017 4:36 pm
Has thanked: 283 ori
Been thanked: 21 ori

#7

Joi Noi 01, 2018 7:49 am

Buna ziua,
Mazda NVA-SD8110 se mai poate updata neoficial?
Multumesc!!
Leey
Mesaje: 221
Membru din: Dum Feb 18, 2018 9:55 am
Been thanked: 827 ori

#8

Joi Noi 01, 2018 8:05 am

onepic scrie:
Joi Noi 01, 2018 6:05 am
Cred ca nu am fost suficient de explicit. Am „tratat” navcore-ul ORIGINAL si activat orice harta pe care am incercat-o cu fast-activate am primit navcore patch ok si .dct OK dar imi da tot timpul mesajul ca harta nu este compatibila cu aparatul (am vazut ca primesc acelasi mesaj chiar si daca nu activez harta).

…………..

Si am incercat cu aceasta harta (si multe altele): Central_and_Eastern_Europe 1015_9104 care dupa tabel este compatibila cu navcore-ul si exista si meta pentru ea. Cu navcore 9.501 de mai sus (atat GO cat si LE) porneste cu orice harta (tratat in acelasi mod) insa are eroarea de calibrare si nu poti scrie nicio adresa.
Ceva nu ai inteles sau ai omis sa citesti prin acele mesaje …..degeaba harta este compatibila cu navcorele , daca nu este si cu caracteristicile aparatului, la modelul tau nu ai voce tts (CSPEECH+ALG+IQR ) , asadar dispare din start v.1015_9104, incearca v.1015_9156, stiu ca nu gasesti
Central_and_Eastern_Europe, dar exista si alte posibilitati de a pune o alta harta din aceasta serie sa contina tarile interesate , sau chiar daca nu gasesti din v.1015 , coboara la o varianta mai veche.
Leey
Mesaje: 221
Membru din: Dum Feb 18, 2018 9:55 am
Been thanked: 827 ori

#9

Sâm Ian 26, 2019 8:27 pm

As putea spune ca tot ce este in primul mesaj a ramas doar istorie, deoarece incepand din luna decembrie 2018 , toate navcorele din TT Home au un singur cod:9.541.
Daca va este de ajutor , va pun la dispozitie noile navcore , in 2 variante :prelucrate si oficiale.

Navcore _9.541_TT ONE - XL - XXL - Start - GO300 - GO Classic
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.



Navcore_9.541_TT GO xxx
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


De citit:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
lum4n4r3
Mesaje: 59
Membru din: Sâm Aug 18, 2018 10:06 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data

#10

Sâm Iun 01, 2019 10:47 pm

salut tuturor referitor la
Navcore_9.541_TT GO xxx incerc sa il downloadez si pt UK linku nu merge am un tom tom go 720 si iam dat update pe serveru de la tom tom si mia bagat enspe mii de versiuni pana mi la blocat si incerc sa ii bag versiunea asta , ce sunt putin blocat cum se pune navcore pe tom tom? cu ce program sau pur si simplu se copiaza tot ce este in el?si cum se activeaza navcore,tinand cont ca fastactivate nu mai merge cum trebuie pe win 7 si win 10 numai in linux atat?Multumesc
Scrie răspuns

Înapoi la “Navcore TomTom”