Pagina 1 din 1

becker 70 LMU BE J10

Scris: Dum Iun 24, 2018 7:34 pm
de sefi43
Buna seara
Ma puteti ajuta si pe mine cu un soft deblocat pentru Becker 70 lmu, pe care sa pot pune alte harti decit cele originale.
Va multumesc

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Lun Iun 25, 2018 4:50 am
de rcv64
Incearca, contine Romania map....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Mie Iun 27, 2018 7:23 pm
de sefi43
Buna seara.
Am copiat kitul si am pus alte harti o sa testez sa vedem cum functioneaza.
Multumesc inca o data.

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Lun Iul 02, 2018 12:16 pm
de sefi43
Buna ziua,
am testat, merge dar nu imi arata speedcam-uri pe harta desi am pus fisiere in directorul Speedcam iar a doua problema este TCM care nici el nu functioneaza.
Se poate gasi o rezolvare la problemele mele?
Va multumesc

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Lun Iul 02, 2018 3:03 pm
de rcv64
Speedcam compatibil ai aici:
speedcam.rar
(1.78 MiB) Descărcat de 52 ori

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Lun Iul 09, 2018 7:11 pm
de DjRao
Buna seara! Am pus si eu kit-ul pe acest dispozitiv -Becker BE J10- , dar in afara de harta romaniei care este inclusa in kit, celelalte tari pe care le-am pus eu, nu le vede. Daca intru la Info-Continut-Harti, imi apare Continut Inactiv, la hartile puse de mine, care sunt HERE 2017_Q3. Spuneti-mi va rog ce am gresit!? Multumesc!

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Mie Iul 11, 2018 12:38 pm
de sefi43
Buna
La mine functioneaza acum Speedcam . Putem gasi o solutie pt TCM, in info-continut-TCM imi arata continut inactiv la tcm fisiere puse de mine, de unde as putea lua o licenta pt TCM.
Multumesc.

@DjRao. Cred ca iti lipseste licenta pt hartile pe care le-ai pus.

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Sâm Iul 14, 2018 2:39 pm
de DjRao
@sefi43 ați avut dreptate, acuma îmi arata și restul tarilor după ce am copiat și licenta aferenta. Mulțumesc mult! Stima.

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Sâm Aug 11, 2018 1:01 pm
de ady68
Buna ziua cu respect pt cei ce ne ajuta. Un TMC online stie cineva pt acest tip de gps?

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Mar Aug 21, 2018 7:00 pm
de Dorian1990
Nu imi apare la tip autovehicul decat masina mica , bicicleta si taxi .
Ce pot face , intrucat am nevoie de gps pt camion? ( 70 LMU

Re: becker 70 LMU BE J00

Scris: Joi Mar 07, 2019 2:40 pm
de eauto
În programul original Ready 70 am schimbat .exe din Transit 70 și totul funcționează, dar nu există TMC :(
Îi cer profesionistilor (secuiu, rcv64) de la Becker sfaturi cu privire la posibilitatea de a rula TMC pe Ready 70, astfel că există camioane TMC.

Re: becker 70 LMU BE J10

Scris: Dum Mar 10, 2019 12:08 pm
de ady68
Salutari, foloseste doar fisierele de tip fbl, fda, si ftr si o sa mearga si TMC