Becker 6SL - Transit+Sygic+Navigon+iGO

Avatar utilizator
troian26
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 7:10 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 15 ori

#1

Sâm Mar 17, 2018 8:18 pm

Seara buna lume 8-)
M-am gandit sa imi ocup urmatoarele seri si weekenduri cu navigatia mea (Becker Transit) instaland pe card mai multe versiuni de navigatii.

Imagine

Sa incepem cu inceputul

1 - Becker Transit - rezolvat, merge totul (mai trebuiesc mici ajustari dar alea sunt nimicuri)


2 - iGO Primo (9.6.13.405512) - functioneaza totul in afara de TMC !
in sys.txt am valorile urmatoare , nu functioneaza am incercat si cu COM,7 ...nimic eu cred ca e de la celelalte fisiere, care sunt doar copiate de la Becker

[tmc]
setup_hw_immediately_on_hw_ok=1
use_starter_thread=0
tmc_info_database_on=1
source="avanteq"
port="COM,5"
internal_tmc_name="avanteq"
tuner_model= "IGO_GPSTMC_TUNER"
update_ltn_on_country_change=1
ignore_suspend=1
ignore_resume=1
internal_restart_timeout=15000

daca are cineva
tmc_health_polling_timeout=1000
rds_health_polling_timeout=1000
avanteq_source_used=1
hwrestart_on_acc=0

daca are cineva niste fisiere (dll urile etc, ce se afla in folderul principal) as fi recunoscator :)

3 - Navigon 7.7.5 447 - porneste si se blocheaza instant, ce i drept nu l-am populat..urmeaza

4 - Sygic Fleet sau Truck cum ii spune ...am descarcat o versiune (Version: 17A / Build: RBC-10176) cu tot cu harti ...la incarcare apare fleet10 ..si culmea cel mai repede imi gaseste satelitii pe baud9600 port7
Avatar utilizator
troian26
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 7:10 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 15 ori

#2

Sâm Mar 17, 2018 8:30 pm

dar la Sygic am toate hartile inauntru mai putin license.txt :)))) deci prin urmare nu incarca nici o harta

am un generator de cod care imi cere destinatia fisierului mlm ce se afla in radacina folderului cu harti iar pe a doua casuta imi cere Device ID ...ce ar trebui sa scriu acolo? SWID cumva ??
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#3

Sâm Mar 17, 2018 8:51 pm

sa o luam cu incetisorul :

Intri la postul asta si iti iei din postarea mea , ultima de altfel , igo primo , rulare de pe card si numai posibilitatea de a rula live traffic prin tethering , asa cum scrie si in postul de acolo nu modifici nimic in sys.tx

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=55&t=1474

La sygic fleet , pentru activare harti , se porneste navigatia , cand cere activare apesi pe mai tarziu , apoi intri la setari , despre , si citesti device ID pe care il copi in key generator plus fisierul MLM din folderul maps apoi ii dai sa genereze cod , dupa generare cod mai pornesti odata softul si ii dai activare , scri codul si gata
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#4

Sâm Mar 17, 2018 9:02 pm

pentru beckerul tau iti recomand navigon 8410 Premium 800x480 cu updateuri pe viata, daca ma rogi frumos sa iti spun cum. Softul il descarci de : Aici

populezi folderul map si poi nu uita ca in folderul map sa pui si fisierele cu extensia .NFS
parola este D3ffect

In unlock-ul tau modifici calea asa :

\SDMMC\NAVIGON\PM.exe
Avatar utilizator
troian26
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 7:10 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 15 ori

#5

Sâm Mar 17, 2018 9:32 pm

Sygic l-am rezolvat ! Nu gaseste sateliti decat slab de tot ...am incercat mai multe variante de BAUD ...probabil pentru ca sunt in casa , cine stie. Vad eu maine cand ies pe afara.

iGO, oare as avea posibilitatea sa il pun pe aparat si sa ceara doar hartile de pe card ? la fel si cu Beckerul ? ca asa pun pe card hartile si le folosesc si pentru iGO si pentru Becker din aceeasi locatie ca doar sunt aceleasi harti ...si ruland de pe aparat atunci sa functioneze si TMC la iGO.
Ar merge varianta asta ?

Navigon Premium ? am pus Navigon 7.7.6 tot de la tine de aici ce are o animatie cu Volkswagen la inceput de sparge difuzoarele navigatiei :)))). Am sa incerc Premium atunci ...intre timp am dat jos si niste harti.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#6

Sâm Mar 17, 2018 9:51 pm

sincer nu inteleg cum poti pune doua navigatoare in acelasi folder cu acelasi nume la executabil , asa cum am mai spus tmc functioneaza doar din folderul navigator de pe ResidentFlash si nu stiu de ce insisti cu TMC-ul pt ca aparatul nu are TMC Pro , iar TMC-ul normal este ffff slab
Avatar utilizator
troian26
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 7:10 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 15 ori

#7

Sâm Mar 17, 2018 10:01 pm

TMC ul normal imi anunta evenimentele importante si aglomeratiile importante de pe autostrazi .... pai de ce acelas nume la executabil ? Primo ....aaaaacuma inteleg ...fisierele TMC accepta doar navigator/navigator.exe sau ma insel ?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#8

Sâm Mar 17, 2018 10:08 pm

tmc acepta doar folder navigato cu executabil navigator.exe si numai pus pe residentflash
daca muti beckerul pe card TMC nu mai merge
Avatar utilizator
troian26
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 7:10 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 15 ori

#9

Sâm Mar 17, 2018 10:39 pm

treaba asta nu se mai poate tigani banuiesc.


apropos pentru restul mii de multumiri, momentan pare sa functioneze toate , vad eu de luni incolo cand le pun la munca ...daca isi iau examenul si care e mai bun din ele.

le: se poate opri sunetul de la animatia aia cu logo de la VW de la pornire in softul Navigon ?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2656 ori

Moderare

#10

Dum Mar 18, 2018 5:21 am

Stergi fisierul Startup.wav din folderul Navigon.
___________
Off topic.
Pe aparatele Mio a reusit cineva activarea TMC-ului pe kiturile navigon?Am incercat cu MixSer,dar pare ca nu vrea.Problema este acel baud 14400,la nevoie deschidem un topic in sectiunea mio.Aparatul este un s485 modelul fara card.
Avatar utilizator
troian26
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 7:10 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 15 ori

#11

Dum Mar 18, 2018 8:23 am

secuiu scrie:
Sâm Mar 17, 2018 9:51 pm
[...] aparatul nu are TMC Pro , iar TMC-ul normal este ffff slab
acum am citit putin pe net care e diferenta intre TMC si TMC Pro
la TMC toate avertizarile vin prin radio de la posturile locale (avertizarile fiind doar cele importante primite de la politie/pompieri)
la TMC Pro e alta treaba , serviciul contracost T-Systems Traf­fic oferit de firma mama Telekom foloseste senzorii montati pe autostrazi ...asa ceva cred am la Tomtomul firmei si e splendid arata ambuteiajele in timp real. in rest Tomtom ul mi se pare un gunoi. Ce am mai citit ca multe din aparatele noi au deja TMC Pro inclus in pretul vanzarii si functioneaza in paralel cu TMC ul normal

intrebare acuma eu am fisierul Germany_TMCPRO_1.0_100302.tmc care apare inactiv ... oare as putea sa fac sa ruleze TMC Pro si TMC in acelas timp ? teoretic ar putea sa mearga
Fişiere ataşate
Germany_TMCPRO_1.0_100302.zip
(20.14 KiB) Descărcat de 31 ori
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#12

Dum Mar 18, 2018 9:41 am

ca sa stergi sunetul din navigon intra in folderul cu acelasi nume , cauta si sterge Startup.wav

Ca sa ti se activeze licenta Pro care e cu rosu pune fisierul asta in folderul License ..... ai spus ca nu ai folder TMC in content
Fişiere ataşate
Becke_BAC_TMC_BAC01.7z
(1.11 KiB) Descărcat de 51 ori
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#13

Dum Mar 18, 2018 9:58 am

ca o gluma

teoretic in acelasi timp este posibil sa ruleze si igo si becker si live traffic dar si tmc pro si tmc normal ......evident fiecare dupa aparate separate
Avatar utilizator
troian26
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Mar 03, 2018 7:10 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 15 ori

#14

Dum Mar 18, 2018 3:35 pm

live traffic e o chestie buna, dar nu tot timpul e la indemana hotspot wifi date mobile etc . tmc pro daca functioneaza cum scrie pe net ...si anume ca foloseste senzorii de pe autostrazi e vis ...dar chestia e ca la tomtom plateste firma cu siguranta ceva ...de ex.daca astazi la ora 4 incep baietii lucrari pe un drum marginas , tomtom ul il arata instant ...iar "stau-urile" le arata cu precizie de cativa zeci de metri de unde incep (adica unde e ultima masina din aglomeratie) - treaba asta e senzationala , in rest tomtomul e o buda.

am sa incerc si tmc pro , intre timp imi exersez partea stafidita a materiei cenusie cu interfata unlockerului
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#15

Dum Mar 18, 2018 5:57 pm

Din cate am citit pe la nemti noile becker gen al tau si al meu nu se mai folosete de licentele din folderul Content/TMC ci doar de licenta .con din folderul navigator iar aia daca nu e pro nici nu iti va merge pro-ul


L.E cel mai bun sat nav este Garminul
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker”