Buna ziua,nu pot ( nu imi vede gps-ul,atunci cand il conectez la calculator ),sa actualizez hartile,ma poate ajuta cineva? Cum/ce as putea face?
Va multumesc.
Nu pot sa actualizez hartile,pe un Piloton A12D Pro
-
- 7
- Has thanked: 475 ori
- Been thanked: 124 ori
Cablul cu care vrei sa te conectezi sa fie cablul de date , nu de incarcare , verifica daca cu cablul tau te poti conecta pe alte device sa fii sigur pe el , apoi intri in soft si la harti , banuesc ca stii cum se procedeaza mai departe. succes
- daniel-gabriel
- 7
- Has thanked: 1075 ori
- Been thanked: 624 ori
Colegule pentru 50 de lei mergi la cineva care se ocupă cu așa ceva și scapi de durerea de cap.
- daniel-gabriel
- 7
- Has thanked: 1075 ori
- Been thanked: 624 ori
Colegu @Caesar piloton 12H este cu android nu trebuie pus nici un program să vadă card iar mai sus colegul @alex1963 explică cum să copieze fișierele pe card iar de acolo pe aparat și dacă nici așa nu poate problema este in altă parte dar nu la card.Sfatul meu era serios nu la glumă.
Din ce vad in mesajul meu nu am facut referire la instalarea "unui program"daniel-gabriel scrie: ↑Mie Noi 27, 2024 5:26 amColegu @Caesar piloton 12H este cu android nu trebuie pus nici un program să vadă card iar mai sus colegul @alex1963 explică cum să copieze fișierele pe card iar de acolo pe aparat și dacă nici așa nu poate problema este in altă parte dar nu la card.Sfatul meu era serios nu la glumă.
La android, cand conectezi cablul USB iti apare un mesaj sa alegi modul de conectare - transfer sau incarcare (spun din amintiri) iar daca nu alegi modul transfer nu iti "vede" PC-ul navigatia.
Am cerut o poza ca asa poate ne lamurtim ce nu e ok
PS: sfatul tau este bun, dar incercam sa-l ajut sa faca el acest lucru si sa nu mai cheltuie bani