PilotON A 10 D android

octav
Mesaje: 24
Membru din: Joi Dec 15, 2016 7:28 pm
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 14 ori

#1

Sâm Dec 17, 2016 10:58 pm

Kit Igo my way 9.6.29.636868. Mar- 3- 2016 android , functional pe PilotON A 10 D posibil si pe A 10 S. Pentru teste -
http://www3.zippyshare.com/v/xM8KxYtG/file.html
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 600
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 358 ori
Been thanked: 252 ori

#2

Dum Ian 22, 2017 4:59 am

Functional si pe A10 ...probat.
Este seria 9.6.29.597461(28 sep2015).
Marius85
Mesaje: 3
Membru din: Dum Ian 22, 2017 12:48 pm

#3

Dum Ian 22, 2017 6:27 pm

Pe tel cu android merge?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#4

Dum Ian 22, 2017 6:34 pm

Este un kit functional pe android. De ce nu incerci sa ne spui si noua daca merge.
eugengops
Mesaje: 3
Membru din: Mar Dec 27, 2016 4:02 pm

#5

Mie Ian 25, 2017 7:10 pm

cum pot modifica sa nu imi apara precum ca trebuie introdus card SD? ce trebuie modificat din sys?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#6

Mie Ian 25, 2017 7:36 pm

Instaleaz-l din memoria interna.
marucalin
Mesaje: 4
Membru din: Dum Apr 02, 2017 7:49 pm
Has thanked: 12 ori

#7

Dum Apr 02, 2017 8:00 pm

Merge pe telefon. Eu il am instalat pe un Xiaomi RN 3 Pro. Mie nu- mi merge daca il pun in card. Deci atentie, daca nu va merge, il puneti in memoria interna a telefonului. In proportie de 97% merge foarte bine cu setarea de camion, dar sunt si ceilalti 3%, in care uita si te baga pe restrictie de tonaj. Din ce am observat la mine, m-a bagat doar cand nu a avut mai mult de 2 trasee alternative.
georgedimoiu
Mesaje: 17
Membru din: Vin Feb 10, 2017 1:54 pm

#8

Vin Apr 21, 2017 8:24 pm

Ce programe de navigatie folosiți?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#9

Sâm Apr 22, 2017 6:30 am

georgedimoiu scrie:Ce programe de navigatie folosiți?

Avand in vedere faptul ca ruleaza Android, poti folosi iGO Primo, iGO NextGen, Navigon, Sygic.......
stelian868000
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Iun 17, 2017 11:41 am

#10

Sâm Iun 17, 2017 1:07 pm

salut, are speed camera,tmc..
sosonel
Mesaje: 57
Membru din: Sâm Sep 23, 2017 4:28 pm
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 39 ori

#11

Sâm Dec 23, 2017 8:49 am

Salutare!
Se poate reface linkul, va rog?
Multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#12

Sâm Dec 23, 2017 12:48 pm

sosonel scrie:
Sâm Dec 23, 2017 8:49 am
Salutare!
Se poate reface linkul, va rog?
Multumesc!
Link refacut aici, contine Romania map.....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
madmaus
Mesaje: 2
Membru din: Lun Iul 24, 2017 12:29 pm

#13

Mar Apr 03, 2018 9:52 pm

Salut,

Am un Piloton A10-D care nu mai porneste. Ramane blocat la ecranul cu logo Piloton si nu trece mai departe, chiar daca il las conectat la alimentare 1ora.
Are cineva un rom/firmware pentru el?

Multumesc!
madmaus
Mesaje: 2
Membru din: Lun Iul 24, 2017 12:29 pm

#14

Mie Apr 11, 2018 3:00 pm

Pana la urma am desfacut aparatul si pe placa scria M515 v1.4.
Am gasit un firmware pentru v1.6 si v1.7 ce face aparatul functional pe parte de navigatie, modulator FM, bluetooth, wi-fi dar nu functioneaza camera si implicit partea de dvr..
Macar imi fac treaba cu el cu navigatia.

In caz ca mai are nevoie cineva de firmware (repet, camera NU FUNCTIONEAZA cu acest firmware), pun un link:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
laflorin
Mesaje: 1
Membru din: Lun Ian 02, 2017 10:06 pm

#15

Joi Mai 30, 2019 8:35 am

Salut. Un pilot a 10 d nu mai porneste .apare logul pilot on si se reseteaza. Nu pot sa l conectez la calculator.
Care ar fi problema??
Scrie răspuns

Înapoi la “PilotON”