Pagina 2 din 5

Re: Probleme PilotOn

Scris: Lun Aug 21, 2017 8:26 am
de csopike
salutare. am un piloton hd a7c , de curand a aparut o problema, se apasa touchscreenul din senin in partea de sus unde este busola. dar se apasa dupa aproximativ 10 minute de functionare. ce ar putea fi?

Re: Probleme PilotOn

Scris: Mie Oct 11, 2017 7:18 am
de marius1981
Salutare, am un piloton hd-a7c si a ramas blocat pe pagina de pornire , l am conectat la pc si nu il mai recunoaste , am incercat toate combinatiile de reset-uri da nu vrea deloc sa isi revina , il arunc sau mai am vre-o solutie?

Re: Probleme PilotOn

Scris: Sâm Ian 20, 2018 12:14 pm
de cat01348
Bună ziua, am o problemă cu un M9 plus - a intrat în bootloop după ce am redenumit fișierul Primo și am șters cele două fișiere din rădăcină. Ce pot face în situația asta? Mulțumesc

Re: Probleme PilotOn

Scris: Sâm Ian 20, 2018 1:02 pm
de rcv64
cat01348 scrie:
Sâm Ian 20, 2018 12:14 pm
Bună ziua, am o problemă cu un M9 plus - a intrat în bootloop după ce am redenumit fișierul Primo și am șters cele două fișiere din rădăcină. Ce pot face în situația asta? Mulțumesc
A intrat in bootloop ptr. ca ai activa optiunea de pornire automata a navigatie. Dupa parerea mea o mare porcarie....
Incearca:
Intrarea in loop.rar
(567 Octeţi) Descărcat de 100 ori

Re: Probleme PilotOn

Scris: Vin Feb 02, 2018 9:46 am
de cat01348
Am încercat de câteva ori, dar nu funcționează. Nu intră în Wince

Re: Probleme PilotOn

Scris: Mar Feb 06, 2018 9:49 pm
de DTZ
salutare,

Am un piloton S52 si a ramas blocat cu imaginea in care scrie piloton, stie cineva ce trebui sa ii fac sa porneasca ? am incercat butonul reset din spate si nimic.
Multumesc!

Re: Probleme PilotOn

Scris: Joi Feb 08, 2018 11:23 am
de ady667
buna ziua, va rog ma puteti ajuta cu un firmware pentru un pilotOn s55 rezolutie 800x480
am incercat cu un rom pentru lark dar are alta rezolutie
multumesc.

Re: Probleme PilotOn

Scris: Sâm Feb 10, 2018 7:00 pm
de lemax55
FW pilotOn s55 functional testat de colegul @ady667
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Probleme PilotOn

Scris: Dum Feb 11, 2018 6:22 am
de Vasiuca
La al meu piloton se aude foarte slab sunetul i am schimbat si difuzorul , tot asa merge. Ce as putea face?

Re: Probleme PilotOn

Scris: Dum Feb 11, 2018 12:03 pm
de ady667
procedura de instalare a fw. de la colegul lemax55 am facut-o in felul urmator:
am formatat card de max.2gb ,am copiat fisierul UPD si din proprietati am bifat read-only
dupa care am copiat celelalte fisiere.
am introdus cardul in GPS si am dat reset si incepe instalarea, dupa terminare o sa apara in chineza ,
dis setari il dati in engleza si totul functioneaza perfect.
multumiri colegului lemax55.

Re: Probleme PilotOn

Scris: Mar Mai 08, 2018 6:45 am
de reel4ever
Va salut stimati colegi.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un Primo truck functional pe un PilotOn HD-A9.
Cu respect.

Re: Probleme PilotOn

Scris: Mie Iul 25, 2018 4:14 pm
de mihaitza94
Va salut !
Am o problema la un piloton de 7 inch nu stiu sigur modelul ,ramane blocat cu logoul. as dori un room , cel atasat numai este valabil.

Re: Probleme PilotOn

Scris: Mie Aug 01, 2018 1:57 pm
de skzdias
la fel si eu ca mihaitza95

Re: Probleme PilotOn

Scris: Joi Aug 02, 2018 4:46 am
de lemax55
Link refacut,modelul S55 are ecranul de 5 inch,deci voi hotarati daca il testati
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Probleme PilotOn

Scris: Dum Sep 09, 2018 6:29 am
de ArnyQuaresma7
Va Salut, am un GPS PilotOn M9 Plus si l-am primit cu softul Igo 9 pentru camioane. Hartile Q1 2018 erau foarte proaste, asa ca am pus pe el un soft mai vechi (Igo8) tot de pe un PilotOn. Problema este ca acum tot imi apare mesajul "Receptorul GPS a fost oprit", am inteles ca trebe sa ii schimb in sys.txt la sectiunea [gps], baud si port, am incercat sa le pun pe auto dar tot nu merge, cineva care are acest model se poate uita ce valori are in sys.txt la port si baud si sa imi spuna si mie? Sau daca exista vreo alta solutie de rezolvare. Multumesc frumos!