Firmware citit cu Infinity MTK Module 1.58, se poate scrie cu SP Flash Tool https://spflashtool.com/
Download
Firmware PilotOn A12XL si H12
Nu se stinge fără cablu, iar în plus i-am atașat o baterie externa. Are destul curent. Problema e că nu reușesc să intru in flash mode ori recovery... Ori fastboot. Nimic. Face mereu bootloop.
-
- 7
- Has thanked: 24 ori
- Been thanked: 520 ori
Tot nu inteleg, pe incarcator functioneaza normal?
Daca vrei sa scrii firmware pus de mine nu e nevoie sa intre in fastboot, recovery sau altceva. cu gps-ul oprit , deschizi SP Flash Tool , incarci firmware , apesi Download si bagi cablul in gps.Sa verifici sa ai driverele mtk instalate.
Daca vrei sa scrii firmware pus de mine nu e nevoie sa intre in fastboot, recovery sau altceva. cu gps-ul oprit , deschizi SP Flash Tool , incarci firmware , apesi Download si bagi cablul in gps.Sa verifici sa ai driverele mtk instalate.
Este în bootloop. Dacă bag cablul se deschide și intra in bootloop. La fel și dacă il deschid fără cablu. Mai făcea și înainte așa la deschidere, dar după câteva restarturi se deschidea. După rootare, l-am lăsat deschis ocupânduma cu altceva, în ideea că mă ocup de el după. Când am revenit, se restartase și era în bootloop.costygsm scrie: ↑Mar Oct 22, 2024 1:31 pmTot nu inteleg, pe incarcator functioneaza normal?
Mulțumesc frumos pentru sfatul cu driverele și modul în care se scrie.
L-am incercat. zici ca e naiba! Acum e buna rezolutia, dar e schimbat digitizer-ul cu susul in jos. )
Incerc sa scriu fisierele in diferite combinatii, pate iese ceva...
Am sa descarc la garaj romul unui prieten cu P12XL si-l voi posta.