PNI L807 Plus

andreikt
3
Has thanked: 3 ori

Mie Noi 27, 2024 2:31 pm

Buna ziua tuturor,
Am achizitionat de la cineva gps din titlul. Si mi a spus cind l am luat ca cineva a umblat la harti si nu e ok. Va rog mult , nu sunt un as in astea , dar este cineva sa ma indrume sa imi actualizez acest gps cu hartile europei pentru camioane ? Un link si o procedura ca pentru prosti.
Va multumesc

Am mai citit in posturile voastre despre rezolutie. Pe acesta nu scrie ce rezolutie are dar mentionez ca displayul e de 7 inch.
Gelu63
7
Has thanked: 475 ori
Been thanked: 124 ori

Mie Noi 27, 2024 6:54 pm

Trebue sa ne spui ce soft folosesti in prezent . ai igo primo ori softul original ? daca da , trebue sa uiti de softul ala original , noi nu stim. dar tu ne spui , te vom ajuta care si cum prinde timpul se momentul.
Daca ai igo primo deja instalat , ori poti sa il copiezi chiar tu pe un card de 16 G. si dai instalare e simplu , descarci igo primo si hartile ultimile , copiezi in comtent \map hartile , apoi poi copiezi tot asa in poi, license pui in license , speedcam pui in speedcam . pui doar tarile care tear putea interesa , nu incarci cu ceva inutil ce nu vei folosi. apoi intri in setarile aparatului apasa butonul ,,path,, ori alt buton ,, configurare cale navigare ori , NaviPath, si apasa executabilul primo din softul igo primo catre cardul unde ai pus igo primo . daca nu te descurci mai ceri ajutor .eu tiam zis minim informatii mai citesti si poti sa inveti ca nui greu.
equilibriumer
6
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 183 ori

Joi Noi 28, 2024 5:18 am

Dacă nu greșesc gps-ul din titlu e un device cu WinCe, rezoluție 800x480,256Mb RAM,are o interfață simplă,din setări alegi programul care sa ruleze,etc.Daca e vorba doar de schimbare hărți, atunci caută pe forum hărțile,le descarci pe PC,conectezi gps-ul la PC,cauți pe device folderul cu programul de navigație,iar în acel folder ai un alt folder denumit "content",intri in "content" unde ai folderele "map" și "poi". În folderul "map" pui fișiere cu extensia fbl,ftr,fpa,fjw,iar în folderul "poi" fișiere cu extensia poi.de la sine înțeles faci backup la aceste foldere înainte de a schimba conținutul lor.
andreikt
3

Joi Noi 28, 2024 5:52 am

Cind deschid gps ul apare un logo cu IGO . Aveti un link cu toate spuse de voi mai sus ? Multumesc tuturor de informartii.
Gelu63
7
Has thanked: 475 ori
Been thanked: 124 ori

Joi Noi 28, 2024 1:27 pm

Da cred ca ai igo primo din ce spui tu, poti intra in soft ? daca da , atunci conecteaza gps ul tau la calculator prin cablul de date , intra in folderul content , apoi ar trebui sa vezi un alt folder map , deschidel si vezi daca ai hartile actualizate , cea mai noua iGO HERE 2024.Q2 EUROPE versiune de harti este cea care tiam trimis adresa mai jos , daca sunt vechi cele actuale , descarci hartile de aici , stergi hartile vechi si pui hartile care consideri ca le vei folos . arunca o privire aici .
Trebue sa ai instalat Torrent in pc pentru a putea descarca.

viewtopic.php?f=16&t=6586
andreikt
3

Dum Dec 01, 2024 5:43 pm

Buna seara, astazi am reusit sa imi rezolv problema datorita ajutorului oferit de voi . Va multumesc frumos tuturor . Sa aveti seara frumoasa !
Scrie răspuns

Înapoi la “PNI”