Pagina 1 din 1

Evolio E460

Scris: Dum Mai 21, 2017 5:47 pm
de Szaky
Salutare. Am un EVOLIO E460 (WIN CE 6.0 ) cu un sistem de navigare MIREO viaGPS 3.1 BLACK EDITION. Ultimele harti ce am gasit is din 2010. Ce program de navigare asi putea sa pun pe el ? AM incercat Navogin; IGO8; IGO MyWay. La pornire fiecare imi da erori.

Re: Evolio E460

Scris: Mar Mai 23, 2017 9:29 am
de rcv64
Szaky scrie:Salutare. Am un EVOLIO E460 (WIN CE 6.0 ) cu un sistem de navigare MIREO viaGPS 3.1 BLACK EDITION. Ultimele harti ce am gasit is din 2010. Ce program de navigare asi putea sa pun pe el ? AM incercat Navogin; IGO8; IGO MyWay. La pornire fiecare imi da erori.

Nu stiu ce erori primesti, dar iGO8 merge fara probleme pe un astfel de aparat.

Re: Evolio E460

Scris: Dum Mai 28, 2017 5:16 pm
de Szaky
"Aplication evolio.exe encountered a serious error and must shut down!" acesta ii eroarea.

Re: Evolio E460

Scris: Dum Mai 28, 2017 6:02 pm
de rcv64
Szaky scrie:"Aplication evolio.exe encountered a serious error and must shut down!" acesta ii eroarea.

Aici la postul 2 ai un kit, incearca-l. Il redenumesti in evolio/evolio.exe

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=14&t=623

Re: Evolio E460

Scris: Joi Sep 27, 2018 8:11 am
de francisc
rcv64 scrie:
Mar Mai 23, 2017 9:29 am
Szaky scrie:Salutare. Am un EVOLIO E460 (WIN CE 6.0 ) cu un sistem de navigare MIREO viaGPS 3.1 BLACK EDITION. Ultimele harti ce am gasit is din 2010. Ce program de navigare asi putea sa pun pe el ? AM incercat Navogin; IGO8; IGO MyWay. La pornire fiecare imi da erori.
Nu stiu ce erori primesti, dar iGO8 merge fara probleme pe un astfel de aparat.
Salutare. Mai ai cumva softweru de la GPS Evolio E460 cu harta originala ? As avea nevoie de el ca la mine imi lipseste un fiser sau setarile de la Ordinale.ini nu mai sunt bune. Mi se incarca pana la loading laguage resorce... si imi iese afara. Mersi fain. Astept un raspuns.

Re: Evolio E460

Scris: Joi Sep 27, 2018 8:17 am
de francisc
Ma poate ajuta si pe mine careva cu sofwerul + Hartiile de la Evolio E460 Originale? Eu am cd cu backup la el dar nu imi merge, imi iese afara... din cate am citit pe forum e vorba de la fiserul Ordinale.ini ... Poate daca mai aveti din gresala tot ce a fost original in el puteti sa imi dati un link. Mersi!!

Re: Evolio E460

Scris: Dum Oct 21, 2018 4:11 pm
de costel68
bn seara evolio E460 nu se conecteaza la pc imi arata unitate usb 24mb si atit un sfat va rog cum sa fac conectarea .Va multumesc pentru orice ajutor

Re: Evolio E460

Scris: Dum Oct 21, 2018 6:14 pm
de costel68
UN BACKUP EVOLIO E460 ma poate ajuta cineva

Re: Evolio E460

Scris: Vin Iul 12, 2019 8:10 am
de dfani511
salut, a reusit cumva cineva sa-l faca sa functioneze ?
tot eroarea asta o intampin si eu la un E460 ?

Re: Evolio E460

Scris: Dum Aug 04, 2019 9:46 pm
de doct1
subscriu, am aceeasi eroare si linkurile nu mai sunt functionale

Re: Evolio E460

Scris: Joi Aug 08, 2019 4:28 pm
de costel68
ma poate ajuta cineva ,cu o deblocare sau o interfata pentru un panasonic strada CN-GP50

Re: Evolio E460

Scris: Joi Aug 08, 2019 4:28 pm
de costel68
Sau ceva harti compatibile va rog

Re: Evolio E460

Scris: Joi Aug 08, 2019 4:32 pm
de rcv64
Panasonic Strada (CN-GP50 si CN-GP50N) unlock:

1. Se scoate SD-ul din unitatea GPS.
2. Se conecteaza SD-ul la un PC (prin cititor SD sau direct daca aveti cititor intern).
3. Se sterg toate datele de pe SD si preferabil se formateaza SD-ul (totusi ar fi bine
sa faceti un backup inainte).
5. Continutul directorului iGO8 (nu directorul) se copiaza in root-ul SD-ului
(trebuie sa aveti iGO8.exe pe SD fara sa intrati intr-un director).
6. Se editeaza fisierul sys.txt tot din root-ul SD-ului in asa fel incat sa arate cam asa:

[folders]
app="\Storage Card"

[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=0
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[rawdisplay]
class="landscape"

screen_x=480
screen_y=272

[navigation]
sim_speed_factor=3

[sound]
ding=1

[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0

[debug]
skip_eula=1


...se salveaza

7. Se redenumeste iGO8.exe (din root) in SDAuto.exe .
8. Se pune la loc SD-ul in unitatea GPS si se porneste.
9. Dupa ce porneste unitatea GPS intrati in configurare si dati sa detecteze
automat GPS-ul intern [iar daca nu merge setarile manuale sunt: port=2 baud=4800].