Soft Becker Revo ( cu profil camion ) - pentru Becker Ready 50 si alte modele

Scrie răspuns
demlaci
Mesaje: 2
Membru din: Dum Mai 20, 2018 9:48 pm
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 1 data

#76

Lun Sep 03, 2018 1:25 pm

Salut!
Va rog frumos, daca se mai poate reface lincul pentru "Becker Revo 800 x 480" !
Muntumesc mult!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4102
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 835 ori
Been thanked: 3028 ori

Moderare

#77

Lun Sep 03, 2018 2:10 pm

Link refacut, aici:
Revo 800x480.....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Tonixx202
Mesaje: 23
Membru din: Mar Sep 12, 2017 8:58 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 1 data

#78

Lun Sep 03, 2018 4:13 pm

Salutare. La profilul Camion se poate seta doar viteza ?
Nu găsesc eu unde se setează înălțimea și lungimea sau nu există în meniu?
tmdmitza
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Apr 01, 2017 9:43 pm
Has thanked: 3 ori

#79

Mie Oct 17, 2018 7:15 pm

Softul ruleaza perfect dar cum fac sa dispara bunonul de back de pe jumatatea ecranului la rezolutia 800x480 sau mai exact ce trebui sa sterg si din ce fisier....
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#80

Mie Oct 17, 2018 8:04 pm

Incearca sa adaugi in sys.txt
[config.unav]
has_statusbar=0
Sterge folderul SAVE.
tmdmitza
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Apr 01, 2017 9:43 pm
Has thanked: 3 ori

#81

Joi Oct 18, 2018 6:31 pm

@lemax55 am pus in sys ce ai scris tu dar degeaba , tot apare acel Back pe la jumatatea ecranului si mai este si activ deci daca apas in acea parte a ecranului are functia de back..... apoi am pus in sys
[interface]
show_exit=0
phone=0

dar degeaba ..... apoi am pus un alt kit de becker dar am pastrat fisierele de rezolutie de la kitul tau... apoi am rezolutia si kitul pe care lam pus dar tot am butonul de back .... nu imi pot da seama de unde sa il dezactivez....
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#82

Joi Oct 18, 2018 8:55 pm

@tmdmitza kitul nu este pus de mine,ci de colegul @rcv64 .
Inlocuieste folderul ui_becker cu cel din arhiva de mai jos
ui.rar
(7.23 MiB) Descărcat de 71 ori
Stergi folderul SAVE dupa modificare.
Mai poti incerca si kitul de aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=26082#p26082
tmdmitza
Mesaje: 9
Membru din: Sâm Apr 01, 2017 9:43 pm
Has thanked: 3 ori

#83

Vin Oct 19, 2018 8:11 pm

ok multumesc am modificat si acum a disparut acel Back de pe ecran doar ca acum gps-ul se misca foarte greoi ca si cum nu are destula memorie sau procesor cu toate ca este un becker profesional 6 si apoi la 20 de secunde isi da restart am incercat kitul care mi-ai spus dar acel are sageata de back jos in stanga si cam ocupa din ecran deci nu vad rostul a 2 butoane de back iar cu acel soft se misca foarte bine ..... totusi prefer kitul de aici doar ca se misca greoi (cu tasta de back de la jumatatea ecranului se misca foarte bine si rapid) mentionez ca am facut o gramada de modificari in sys.txt si tot degeaba pana am ajuns sa las fisierul sys.txt gol dar tot isi da restart .... mai exista solutii?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#84

Sâm Oct 20, 2018 3:48 am

In acea postare am specificat ca trebuie adaugat in sys.txt
[config.unav]
has_statusbar=0

Aceasta linie ascunde bara de jos cu butonul back.In legatura cu kitul de aici am scos doar butonul nimic altceva,nu inteleg de ce s-ar misca mai greu.
valicaddy
Mesaje: 2
Membru din: Vin Feb 15, 2019 10:15 am

#85

Vin Feb 15, 2019 11:20 am

Tonixx202 scrie:
Lun Sep 03, 2018 4:13 pm
Salutare. La profilul Camion se poate seta doar viteza ?
Nu găsesc eu unde se setează înălțimea și lungimea sau nu există în meniu?
Buna intrebare, stie cineva raspunsul?
chelnov
Mesaje: 320
Membru din: Mie Ian 11, 2017 3:02 pm
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 148 ori

#86

Mie Oct 30, 2019 9:09 pm

salutare....am un becker ready 50.........ramine in becker...ecran.....se conecteaza la pc......ma ajuta cineva cu un backup si softul doftoricit daca se poate?multumesc anticipat
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4102
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 835 ori
Been thanked: 3028 ori

Moderare

#87

Joi Oct 31, 2019 6:31 am

Memoria interna este goala?
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
chelnov
Mesaje: 320
Membru din: Mie Ian 11, 2017 3:02 pm
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 148 ori

#88

Joi Oct 31, 2019 10:37 am

Da....este goaka....toata memoria
07wnb
Mesaje: 189
Membru din: Joi Dec 22, 2016 2:23 pm
Has thanked: 46 ori
Been thanked: 148 ori

#89

Joi Oct 31, 2019 1:01 pm

Backup original Becker Ready 50 EU 20 LMU fara map,poi,speedcam
https://dfiles.eu/files/d6ucl4ym4
completezi cu harti si ce mai trebuie.Schimba executabilul cu asta
https://dfiles.eu/files/2fx14xr4b
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4102
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 835 ori
Been thanked: 3028 ori

Moderare

#90

Joi Oct 31, 2019 2:14 pm

chelnov, un kit tratat ptr. Becker ready 50, aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Backup ar urcat un coleg mai sus.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker”