În Becker Flash, redenumește navigator în navigator_org, mută Primo_zTMC de pe cardul SD pe unitatea flash și redenumește-l cu numele programului original (îl înșeli pe Beckerstelicastelica scrie: ↑Mar Mar 10, 2026 11:12 amDa chiar ca e timpul. La cîte informati m-ai da chiar ca am de munca, sper sa si inteleg in totalitate totul ca e mai greu cu mine
1 ideia este ca, la deschiderea acelei interfata vreau ca la acționarea butonului Becker sa se deschidă beckerul din flash acel navigator trimis de tine , originalul la stres
2. La igo primo sa inteleg ca trebuie sa redumeresc executabilul si folderul in navigator.
3 intreb sa ca nu vreau sa fac o prostie dupa tot ajutorul pe care mi lai acordat
ICONXPBUTTON
x = 50
y = 144
Offset = 0
Command = "\ResidentFlash\navigator\navigator.exe"
;Command = "\sdmmc\Primo_zTMC\Primo.exe"
QuitOnExecute = yes
SizeNormal = 200
SizePushed = 200
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\iGo2.ICO
ScaleAlpha = 50
IconPushed = ..\Icons\iGo22.ico
ICONXPBUTTON
x = 350
y = 188
Offset=0
Command = "\ResidentFlash\navigator_org\navigator.exe"
QuitOnExecute = yes
SizeNormal = 200
SizePushed = 200
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\BECKER.ico
ScaleAlpha = 50
IconPushed = ..\Icons\BECKER.ico
Punct și virgulă la linie... inactiv
Toate butoanele vor deschide ceea ce este vizibil pe interfață, doar un singur program poate avea TMC activ, cel numit ....ResidentFlash\navigator\navigator.exe
Voi încerca în curând această configurație pe Becker BE40-ul meu și o să postez cea prefabricată cu panoul și Primo-ul cu TMC (spun prefabricată, dar din păcate, trebuie să copiezi cele cinci fișiere TMC din programul original pe Primo-ul care imită Becker-ul).