Becker Transit 70 LMU

Avatar utilizator
varju
Mesaje: 537
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
5
Has thanked: 662 ori
Been thanked: 459 ori

#31

Lun Sep 27, 2021 12:49 pm

Gigicori80, Legătura funcționează, doar se încarcă puțin mai lent...
Acest lucru este la fel (încărcat Rcv64 ), sper să reușiți:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
bighiner
Mesaje: 19
Membru din: Joi Mar 23, 2017 10:13 am
5
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 2 ori

#32

Mie Apr 27, 2022 8:06 am

salut, am un becker 70 lmu si avea pe el igo, doresc sa instalez softul original de la becker. am gasit un kit original porneste aparatul dar numi vede hartile q4 2021. este ceva sansa sa le pot folosi, am gasit diverse kituri si aici pe forum de becker tratate insa tot nu sunt bune licentele.
Am cautat licenta pt q4 2021 insa tot nu merge.
ma poate ajuta cineva?
multumesc!
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 888 ori
Been thanked: 624 ori

#33

Mie Apr 27, 2022 9:31 am

Ptr. proba :
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
bighiner
Mesaje: 19
Membru din: Joi Mar 23, 2017 10:13 am
5
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 2 ori

#34

Mie Apr 27, 2022 10:51 am

alex1963 scrie:
Mie Apr 27, 2022 9:31 am
Ptr. proba :
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
kitul este pt transit 6. insa ruleaza si pe 70 lmu, am pus licentele pe kitul meu si este totul ok

multumesc!!!!
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 888 ori
Been thanked: 624 ori

#35

Mie Apr 27, 2022 12:30 pm

Da...asa este ....am vazut ca are rezolutia care treb.la d.stra .
Cretul
Mesaje: 47
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:54 pm
5
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 1 data

#36

Sâm Iul 02, 2022 8:16 am

rcv64 scrie:
Dum Noi 08, 2020 6:08 pm
Salut prietene din Macedonia, ai aici un kit pentru Becker tranzit 70 pregatit , poate rula cu orice varianta de map:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Fara content, poti folosi contentul original cu alte map (Q2.2020 de exemplu).
Buna,
Se poate reface va rog acest link.
Multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4604
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 927 ori
Been thanked: 3880 ori

Moderare

#37

Mie Iul 06, 2022 6:05 am

Link refacut:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Costi93
Mesaje: 34
Membru din: Mie Noi 20, 2019 9:57 pm
2
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 9 ori

#38

Sâm Sep 10, 2022 11:01 am

victorpetroi scrie:
Mar Feb 25, 2020 5:19 pm
In proportie de 99% aparatul are procesor Cortex A9 de la SIRF si nu va fi usor de deblocat receptorul TMC in iGO Primo si Nextgen... Sunt curios daca va merge asa usor... Pe urma sa nu se blocheze TMC-ul, adica la pornire scaneaza, gaseste cateva evenimente si apoi adio... Toata ziua nu mai scaneaza nimic...
Te salut Victor, dezgropam morții cum s-ar spune.
Mă pregătesc să ii fac un update de hărți la gps momentan am igo pe el , și mă gândeam daca sunt șanse ca tmc ul să funcționeze macar pe softul lui de bază de la Becker , că în igo Primo clar nu l am văzut niciodată funcțional.
Sau poate exista vreo șansă în softul lui original sa funcționeze funcția de online trafic ? Prin Bluetooth sau wifi? Mulțumesc Daca sunt doritori ofer și plată instant pe revolut daca mă.poate ajuta remote gen cu team viewer . Va salut !
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker”