Din pacate igo s-a oprit

manole76
Mesaje: 118
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 46 ori
Been thanked: 28 ori

#1

Mie Aug 02, 2017 2:56 pm

Salut, am un kit de igo primo pt android de cativa ani si l-am instalat pe o gramada de tablete si telefoane cu android! De ceva vreme a inceput sa-mi dea eroarea din titlu "din pacate igo s-a oprit" !Este versiunea basarsoft care-si modifica sys.txt-ul la instalare dupa care adaug comanda sa-si ia folderul content de pe card! Ultimele tablete au fost Samsung Tab 3! Problema este ca merge un timp, se conecteaza la sateliti si dupa cateva minute da eroarea de mai sus si se opreste! Curios ca in afara de harti nu am schimbat nimic la acest kit cu care nu am avut probleme pana acum! Posibil sa fie de la licente?Multumesc si astept o parere de la dvs!
fulgeru
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Ian 21, 2017 12:06 pm
Been thanked: 1 data

#2

Joi Aug 03, 2017 12:19 am

Verifica kitul sa nu ai fisiere corupte.
fulgeru

Member old gpszone
Date Joined
March 07 2012, 00:33:11
Last Visit
August 04 2017, 10:21:46
Robert tsk
Mesaje: 1
Membru din: Vin Iun 16, 2017 12:29 pm

#3

Lun Aug 14, 2017 5:06 pm

Aceeasi problema o am si eu, doar ca atunci cand intru in tunel, isi pierde semnalul si imi zice ca "din pacate Igo s.a oprit".
Daca nu intru prin tunele functioneaza si 3 zile fara pb...
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2709 ori

Moderare

#4

Lun Aug 14, 2017 5:41 pm

manole76 scrie:Salut, am un kit de igo primo pt android de cativa ani si l-am instalat pe o gramada de tablete si telefoane cu android! De ceva vreme a inceput sa-mi dea eroarea din titlu "din pacate igo s-a oprit" !Este versiunea basarsoft care-si modifica sys.txt-ul la instalare dupa care adaug comanda sa-si ia folderul content de pe card! Ultimele tablete au fost Samsung Tab 3! Problema este ca merge un timp, se conecteaza la sateliti si dupa cateva minute da eroarea de mai sus si se opreste! Curios ca in afara de harti nu am schimbat nimic la acest kit cu care nu am avut probleme pana acum! Posibil sa fie de la licente?Multumesc si astept o parere de la dvs!

Foloseste kitul de aici de la postarea #121

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=86&t=34&start=120
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2709 ori

Moderare

#5

Lun Aug 14, 2017 5:42 pm

Robert tsk scrie:Aceeasi problema o am si eu, doar ca atunci cand intru in tunel, isi pierde semnalul si imi zice ca "din pacate Igo s.a oprit".
Daca nu intru prin tunele functioneaza si 3 zile fara pb...

Ca sa nu se mai inchida in tunel pune asta in sys:

[3d]
road_shield=1
tunnel_mode_disable=1

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1
roadsign_bitmaps=0
rotated_roadsigns=0
tunnel_mode_on_delay=-1
manole76
Mesaje: 118
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 46 ori
Been thanked: 28 ori

#6

Mie Aug 16, 2017 3:33 pm

rcv64 Multumesc frumos, o sa-l incerc! Toata stima!
alin75
Mesaje: 111
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:06 pm
Has thanked: 91 ori
Been thanked: 44 ori

#7

Vin Ian 19, 2018 6:56 am

manole76 scrie:
Mie Aug 16, 2017 3:33 pm
rcv64 Multumesc frumos, o sa-l incerc! Toata stima!
corect ar fi fost un replay la modificarea propusa.....
Jido
Mesaje: 65
Membru din: Mie Dec 14, 2016 11:16 am
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 10 ori

#8

Mie Mar 07, 2018 12:04 pm

Tocmai sunt fericitul unei actualizari la android oreo pe samsung s8 in Romania!
Tocmai sunt nefericitul caruia nu ii mai ruleaza igo primo pe care il aveam pe telefon!
La incarcarea aplicatiei se face ecranul negru si ramane asa.
Aveti ceva solutii, idei, sfaturi, informatii, etc?
Cu multumiri!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2709 ori

Moderare

#9

Mie Mar 07, 2018 12:35 pm

Poti folosi o varianta de iGO NextGen de aici:

https://www.gpszone.ro/viewforum.php?f=91

Sau asta de aici, nu contine map.....Folderul iGO_Pal se copie in memoria interna.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Jido
Mesaje: 65
Membru din: Mie Dec 14, 2016 11:16 am
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 10 ori

#10

Mie Mar 07, 2018 12:54 pm

Multumesc rcv64, am instalat si nextgen si functioneaza dupa instalarea oreo.
Dar separat am nevoie si de primo si nu stiu ce problema are acum!?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2709 ori

Moderare

#11

Mie Mar 07, 2018 1:04 pm

Ptr. primo introdu in folderul ux fisierul din atasare, asa cum este:
for_S8.zip
(4.17 MiB) Descărcat de 35 ori
Jido
Mesaje: 65
Membru din: Mie Dec 14, 2016 11:16 am
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 10 ori

#12

Mie Mar 07, 2018 1:28 pm

rcv64 scrie:
Mie Mar 07, 2018 1:04 pm
Ptr. primo introdu in folderul ux fisierul din atasare, asa cum este:

for_S8.zip
Am efectuat operatiunea si tot nu ruleaza.
Jido
Mesaje: 65
Membru din: Mie Dec 14, 2016 11:16 am
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 10 ori

#13

Mie Mar 07, 2018 2:19 pm

Acum instalat igo nextgen si acum am o alta problema, spune ca nu vede hartile.
Am citit txt-ul dar ceva tot nu am procedat corect.
Am pus folderul igo_pal in memoria interna
Am pus folderul igo_content in memoria interna (nu in igo_pal)
Am populat cu harti in igo_content/content/map (harti here) si in map_tt harti tomtom
Cu ce am gresit? (pana acum content era in folderul igo vad ca acum e folder separat!?)
Va rog sa ma ajutati!
Jido
Mesaje: 65
Membru din: Mie Dec 14, 2016 11:16 am
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 10 ori

#14

Mie Mar 07, 2018 3:03 pm

Jido scrie:
Mie Mar 07, 2018 2:19 pm
Acum instalat igo nextgen si acum am o alta problema, spune ca nu vede hartile.
Am citit txt-ul dar ceva tot nu am procedat corect.
Am pus folderul igo_pal in memoria interna
Am pus folderul igo_content in memoria interna (nu in igo_pal)
Am populat cu harti in igo_content/content/map (harti here) si in map_tt harti tomtom
Cu ce am gresit? (pana acum content era in folderul igo vad ca acum e folder separat!?)
Va rog sa ma ajutati!
Gata m-am descurcat.
Am instalat igo nextgen indicat de rcv64 si ruleaza perfect chiar cu mai multi furnizori de harti.
Jido
Mesaje: 65
Membru din: Mie Dec 14, 2016 11:16 am
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 10 ori

#15

Mie Mar 07, 2018 3:07 pm

Jido scrie:
Mie Mar 07, 2018 3:03 pm
Jido scrie:
Mie Mar 07, 2018 2:19 pm
Acum instalat igo nextgen si acum am o alta problema, spune ca nu vede hartile.
Am citit txt-ul dar ceva tot nu am procedat corect.
Am pus folderul igo_pal in memoria interna
Am pus folderul igo_content in memoria interna (nu in igo_pal)
Am populat cu harti in igo_content/content/map (harti here) si in map_tt harti tomtom
Cu ce am gresit? (pana acum content era in folderul igo vad ca acum e folder separat!?)
Va rog sa ma ajutati!
Gata m-am descurcat.
Am instalat igo nextgen indicat de rcv64 si ruleaza perfect chiar cu mai multi furnizori de harti.
Rcv64 as mai avea rugamintea si imi spui ce trebuie sa modific in sys ca sa pot pune folderul content pe car si nu in memoria interna si mai exact ce pun acolo, tot folderul content sau numai map si poi?
Multumesc!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii generale iGO”