igo primo android
-
andreiutzu21
- Has thanked: 6 ori
- Been thanked: 4 ori
am vazut recent pe tiktok un video la cineva care vinde tablete si avea in meniu la igo primo in partea de jos iconite de la aplicatii precum camsam, radarbot etc.... stie cineva cum se poate face asta ? sau este vre-un ux ? si tot la persoana asta am vazut ca avea split screen cu igo nextgen si igo primo mergand in paralel. ma poate ajuta cineva ? multumesc
-
andreiutzu21
- Has thanked: 6 ori
- Been thanked: 4 ori
nu cred ca m-am exprimat bine despre ce as vrea. unii au la igo primo din meniul navigare in continuarea la butonul setari ( buton camsam, buton radarbot etc ). presupun ca au un fel de fisier ux care sigur de pe acest forum il au. asta cautam .
Pai asta /asa ai scris "... si tot la persoana asta am vazut ca avea split screen cu igo nextgen si igo primo mergand in paralel"
Apoi din CamSam pot trimite catre versiunile iGO, Rabarbot il folosesc cu Google Maps inclusiv offline.
Apoi din CamSam pot trimite catre versiunile iGO, Rabarbot il folosesc cu Google Maps inclusiv offline.
-
fitipaldi1
Salutare tuturor. Sunt incepator aici, am gasit multe info utile aici insa inca nu am terminat de inteles cum functioneaza.
Ma intereseaza pentru android 13 un igo compatibil pe care sa-l populez cu harti. Aici am ramas, CRED ca m-as descurca sa populez folderele
insa nu gasesc un igo pe care telefonul sa-l deschida fara erori.
Multumesc!
Ma intereseaza pentru android 13 un igo compatibil pe care sa-l populez cu harti. Aici am ramas, CRED ca m-as descurca sa populez folderele
insa nu gasesc un igo pe care telefonul sa-l deschida fara erori.
Multumesc!
-
Ionutciprian
- Been thanked: 1 data
Are cineva sa ajute cu un Bramding pentru Android modificat cu pictograme multumesc