Trafic Online incorect afișat pe hartă
-
Carefulvasi27Ro
Bună ziua, am instalat un chit iGO Pal cu trafic online funcțional. Problema este că pe harta de navigație în loc să apară lini multicolore în funcție de trafic apare o line mov deși în secțiunea de istoric trafic și trafic curent pe hartă apar corect desenate liniile pentru trafic. Am încercat să ruleze aplicația pe mai multe telefoane(Motorola moto e20, Samsung A30s, Samsung J7 Pro și Samsung A32) însă fără succes. Mi-ați putea da niște sugestii? Vă mulțumesc în avans!
-
equilibriumer
- 7
- Has thanked: 55 ori
- Been thanked: 221 ori
Cel mai probabil îi definită aceași culoare pentru toate tipurile de evenimente.culoarea pentru evenimente in istoric trafic și trafic curent pe hartă sunt setate undeva prin ux\skin.zip. Culoarea pentru ce vrei tu,îi setată în scheme.pare că folosești o schemă de culori diferită de default. Caută schema in content\scheme și schimbă acolo,dacă cumva îi schema default o găsești în data.zip\ui_nextgen\scheme
Liniile tmc_event_color0(culoarea principală),tmc_event_color0_ext(culoare pe margine la aia principală) în total sunt 9,sunt trecute in format RGB{Red(255,0,0) green(0,255,0) blues(0,0,255)}, 0,0,0 îi negru,iar 255,255,255 îi alb. Folosește o aplicație,sunt multe în google play. Spor
Liniile tmc_event_color0(culoarea principală),tmc_event_color0_ext(culoare pe margine la aia principală) în total sunt 9,sunt trecute in format RGB{Red(255,0,0) green(0,255,0) blues(0,0,255)}, 0,0,0 îi negru,iar 255,255,255 îi alb. Folosește o aplicație,sunt multe în google play. Spor