Probleme Semnal IGO Primo
Salutare, am si eu un GPS de la navitruck acea tableta de 10 inch si am o problema nu stiu daca e de la soft sau de la ea tot pica semnalul in mers si arata si aiurea viteza cu cat mergi aveti vreo idee ceva ???
-
equilibriumer
- 7
- Has thanked: 55 ori
- Been thanked: 221 ori
Folosești in camion sau mașină mică?
Camion:
încărcător ieftin lângă gps bruiază recepția
conduci daf XG și ai montat gps lângă ecranul media(montează-l deasupra de volan lângă tahograf,in parbriz îi prea departe și se supraîncălzește).
Mașină mică:
încărcător ieftin
Încălzire în parbriz.
Camion:
încărcător ieftin lângă gps bruiază recepția
conduci daf XG și ai montat gps lângă ecranul media(montează-l deasupra de volan lângă tahograf,in parbriz îi prea departe și se supraîncălzește).
Mașină mică:
încărcător ieftin
Încălzire în parbriz.
-
RoboTronic
- 2
- Has thanked: 4 ori
- Been thanked: 4 ori
Este de la aparat, iti pot confirma multi utilizatori.
- manole76
- 8
- Has thanked: 58 ori
- Been thanked: 56 ori
În primul rând, evită să folosești un modulator FM pentru a asculta muzică la radio, deoarece acesta poate cauza interferențe puternice. În al doilea rând, poți verifica dacă problema vine de la GPS sau de la o altă sursă de bruiaj din cabină, luând dispozitivul și îndepărtându-te 10-20 de metri de camion. Dacă semnalul revine la normal, vei ști sigur că interferența provine din interiorul vehiculului.
Afara da e mai ok..dar tot asa e gen nu e stabil arata gen viteza de 2 3 km dar eu stau pe loc..manole76 scrie: ↑Joi Mar 27, 2025 1:48 pmÎn primul rând, evită să folosești un modulator FM pentru a asculta muzică la radio, deoarece acesta poate cauza interferențe puternice. În al doilea rând, poți verifica dacă problema vine de la GPS sau de la o altă sursă de bruiaj din cabină, luând dispozitivul și îndepărtându-te 10-20 de metri de camion. Dacă semnalul revine la normal, vei ști sigur că interferența provine din interiorul vehiculului.
Deci e problema din tableta..ma gândeam eu ce naiba orice gps normal nare probleme gen pilot on m9 plus merge fără probleme
cât ar trebui sa fie ok???costyn33l scrie: ↑Vin Mar 28, 2025 8:23 amPoti incerca aplicatia GpsTest si verifici stabilitatea. (Daca e pe baza de android)
Ai aici aplicatia, o descarci si o instalezi.
GPS.Test.Plus.apk
-
RoboTronic
- 2
- Has thanked: 4 ori
- Been thanked: 4 ori
Constant, in mers, minim 6 sateliti cu minim 30 dB fiecare (cifra din partea superioara a coloanei de semnal).skiNek scrie: ↑Vin Mar 28, 2025 11:57 amcât ar trebui sa fie ok???costyn33l scrie: ↑Vin Mar 28, 2025 8:23 amPoti incerca aplicatia GpsTest si verifici stabilitatea. (Daca e pe baza de android)
Ai aici aplicatia, o descarci si o instalezi.
GPS.Test.Plus.apk
Am testat personal tableta aia si dpdv semnal este f f slaba.
-
Gelu63
- 9
- Has thanked: 652 ori
- Been thanked: 163 ori
Multa salutare la toata lumea , am realizat ca pe unele camioane sunt montate acele sisteme Localizator GPS Tracker pentru ca cei din firma sa stie unde se afla camionul in timp real , tocmai aceste sisteme pot influenta foarte mult semnalul satelitilor la navigatiile cu care noi lucram la ghidare traseului , acest localizator GPS Tracker contine acea antenuta aia patrata destul de puternica , eu am aceasta antena pe o chinezarie si sincer sa fiu nu am probleme niciodata cu satelitii
Eu cred ca in primiul rand aceste sisteme nu ar trebui sa fie foarte aproapiate intre ele , dar fiecare decide in dreptul lui
Eu cred ca in primiul rand aceste sisteme nu ar trebui sa fie foarte aproapiate intre ele , dar fiecare decide in dreptul lui