Salutare !
Am instalat de curând în GPS-ul meu Piloton A11D Igo primo nextgen 9.18.27.719974 Nov 15 2017 .
Am pus si Hărțile Q2 2024 și am întâmpinat următoarele probleme:
1 Se închide în Tunel întotdeauna
2 Nu se deschid parcările pe autostrada cand dau pe ele sa îmi apară pe harta rămân asa ca în imaginea atașată sa vad doar kilometri si icoanele dar nu pot da pe ele
2 Este scrisul prea mic și vederea generala parca e prea mica o sa atașez și poze dacă cineva ma poate ajuta mi-ar fi de mare folos Mulțumesc.
Probleme Igo primo nextgen 9.18.27.27719974 Nov 15 2017
-
Gelu63
- 9
- Has thanked: 652 ori
- Been thanked: 163 ori
-->Pentru a nu se restarta GPS-ul in tunel
[feature]
tunnel_guidance=0
pentru a mari scrisul ori a micsora , te joci putin cu dpi
[rawdisplay]
driver="moya"
dpi=240
mai intai faci o copie la sys original , apoi incepi modificarile in sys
SYS.TXT
Acolo unde exista optiuni (valoare =1 sau =0),
-0 dezactiveaza
-1 o activeaza.
[feature]
tunnel_guidance=0
pentru a mari scrisul ori a micsora , te joci putin cu dpi
[rawdisplay]
driver="moya"
dpi=240
mai intai faci o copie la sys original , apoi incepi modificarile in sys
SYS.TXT
Acolo unde exista optiuni (valoare =1 sau =0),
-0 dezactiveaza
-1 o activeaza.
Mulțumesc pentru răspunsuri dar nu am reușit sa fac ceea ce mi-ați scris pentru ca nu stiu sa modific acest fișier sis. Îl postez aici poate dorește vreun coleg sa ma ajute sa îl verifice sa vadă ce nu e în ordine sau de unde provin aceste probleme sau sa mi-l editeze Mulțumesc.
-
Canaleromanesti
Salutare colegi, ce este de facut cand navigatia incepe sa mearga sacadat ?? Va multumec anticipat!
-
Gelu63
- 9
- Has thanked: 652 ori
- Been thanked: 163 ori
Daca softul este prea stufos iti ingreuneaza mersul , iti incarca memoria interna , incearca sa pui minimul necesar in folderul content , si aici ne referim la harti folder map inutile care nu ve merge niciodata , la folder poi tot asa lasa doar tarile la care ai lasat hartile , folder lang lasa doar limba Romana , la voice lasa doar care iti plac tie , nu ai nevoie de toate vocile din tarile unde vei merge tu, ai si folderul userdata cu folder poi si usercoin care ingreuneaza f mult , lasa doar strictul necesar ,benzinarii ,marcheturi , parcari ,ori ce este in plus , iti va manca din resurse si astfel adoarme in timpul navigarii..
Desigur ca mersul ingreunat poate fi si din cauza cardului folosit , sunt carduri cu citire lenta , ori citire rapida , memorie interna , procesor etc,
Mas bucura daca sfaturile mele iti sunt de folos.
Desigur ca mersul ingreunat poate fi si din cauza cardului folosit , sunt carduri cu citire lenta , ori citire rapida , memorie interna , procesor etc,
Mas bucura daca sfaturile mele iti sunt de folos.