Igo . Probleme tunel

nico11arad
Mesaje: 1
Membru din: Lun Mai 22, 2017 7:28 am

#1

Lun Mai 22, 2017 7:50 am

Bună. Am o tableta ASUS zenpad 10 pe care am instalat igo și nu știu de ce cind intru în tunele a-mi pune igo se oprește și la fiecare ieșire din tunel trebuie să repornesc aplicația
Avatar utilizator
nina
Mesaje: 403
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:03 pm
Has thanked: 175 ori
Been thanked: 903 ori

#2

Mie Mai 24, 2017 3:11 pm

adauga in sys
[feature]
tunnel_guidance=0

[gps]
background_navigation=1
set_messages=0
99 SIDO
Mesaje: 1
Membru din: Mar Noi 27, 2018 8:57 pm

#3

Mar Noi 27, 2018 9:25 pm

Am si eu aceeași problema la o tableta prestigio multipad 4. Am incercat sa scriu in sys cele de mai sus dar fara nici un rezultat. Tot se stinge in tunel.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 482
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 125 ori
Been thanked: 178 ori

#4

Mie Noi 28, 2018 4:02 pm

In Primo se poate seta sa afiseze o imagine cand intri in tunel si dispozitivul nu poate reda imaginea respectiva.

Se poate da din setari din Primo sa nu afiseze imagine tunel, si atunci nu o sa mai aveti probleme cu intrarea in tunel.
Screenshot_2018-11-28-19-48-56.png
prodanu
Mesaje: 7
Membru din: Mie Apr 19, 2017 10:50 am
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 1 data

#5

Mar Ian 29, 2019 11:58 am

Am debifat , imagine tunel , nici un rezultat. Arata imaginea tunel si se opreste cu casuta bifata. Este vorba de pierde semnal si stop. Eu am sters map changer din ux si hartile tom-tom....stergeti si folderul save. Restart si probati.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii generale iGO”