Distanță afișare poi în Igo pal nextgen

balaj_nicusor
8
Has thanked: 1 data
Been thanked: 6 ori

Sâm Ian 06, 2024 9:56 am

Bună,
Știe cineva unde anume trebuie să modific distanța de la care să îmi afișeze poi-urile, ceva linii de cod în sys, în poi visibilities sau din kml? M-ar interesa în special în kml dacă pot integra direct distanța de afișare cât mai mare

P. S. Am reușit să modific în poi_visibilities, dar aș dori să știu dacă și cum pot integra setarea în kml
cristianyxtl
8
Has thanked: 91 ori
Been thanked: 133 ori

Dum Sep 15, 2024 11:54 am

pt kml tot in poi_visibilities maresti distanta ,dar iti va mari pt toate kml daca le ai doar in 1 categorie
tybyshorr
9
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 4 ori

Dum Noi 03, 2024 6:14 pm

Salut... Colegii mă confrunt și eu cu următoarea problemă: Efectiv softul nu îmi găsește poi pe ruta stabilită... Rulez softul din flash, am hărțile pe card, am încercat să mut hărțile în Flash, am tot schimbat global_cfg... Ele apar ok în content, dacă încerc o căutare poi în apropiere le găsește fără probleme... Ideea e că am încercat cu mai multe softuri, Igo primo, Becker și problema persistă... Am luat întregul content de la un alt aparat la care nu sunt probleme și problema persistă... Am încercat să lansez softul și de pe card, aceeași problemă, am făcut să lansez softul din flash fără interfață, problema e persistă... Cine îmi poate da cea mai vagă idee? Mulțumesc mult...

Aparatul în cauză este un Ready 50...Win Ce
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii generale iGO”