Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

julyan_66
Mesaje: 16
Membru din: Mar Feb 14, 2017 11:20 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#61

Mie Dec 20, 2017 8:34 am

revin cu unele date despre aparat luate cu WR-tools res info:
System: Navigon_ONYX 6.0 Windows Embedeed CE 6.0 57,6 Mb RAM proc.
ARM1136JF-S AT550 480x272 pixels, 65536 colors
Storage: MN settings 24,6 Mb 553Kb used 24,1 MB free
My Flash Disk: 1,76 Gb 863Mb used 936Mb free
Program memory: 57,3 Mb used: 32,5Mb 25Mb free
Storage Memory: 264 Kb 168Kb used 96Kb free

Am observat ca continutul fisierelor .mscr difera de cele din unlock si nu am shell, portscan, si altele. Cu toate ca pe eticheta aparatului scrie 40 easy e posibil sa difere aparatul de tutorialele de unlock de aici de pe post.
Am urcat pe acest link
https://www.4shared.com/archive/QWICYoO ... sh_di.html?
tot continutul memoriei flash al aparatului sa o studiati si dvs si sa-mi comunicati o metoda de unlock sigura si eficienta.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2604 ori

Moderare

#62

Mie Dec 20, 2017 8:44 am

Incearca acest primo
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
julyan_66
Mesaje: 16
Membru din: Mar Feb 14, 2017 11:20 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#63

Mie Dec 20, 2017 9:24 am

A functionat d-le lemax55....Multumesc din suflet!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2604 ori

Moderare

#64

Mie Dec 20, 2017 9:28 am

Nu incarca cu fisiere inutile sau harti pe care probabil nu le vei folosi.
julyan_66
Mesaje: 16
Membru din: Mar Feb 14, 2017 11:20 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#65

Mie Dec 20, 2017 10:32 am

am pus initial numai Romania si a mers, dar cand am pus harti pana in germania
si am fixat un traseu a dat iar aceeasi eroare de memorie.
sunt in ceata, nu stiu ce sa mai fac!
julyan_66
Mesaje: 16
Membru din: Mar Feb 14, 2017 11:20 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#66

Mie Dec 20, 2017 10:58 am

As renunta la Igo si as dori sa pun MN7 Q3(2017) pentru navigon vad ca este in sectiunea de download dar nu stiu sa dau calea catre sdcard acolo unde doresc sa pun hartile .Am lasat link-ul cu backup-ul intr-un post anterior.
Puteti sa ma sfatuti ce sa fac sa pot folosi tot programul original cu noile harti pentru ca cele care le are sunt vechi 2010.07.05...
Multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3632
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 731 ori
Been thanked: 2408 ori

Moderare

#67

Mie Dec 20, 2017 11:16 am

julyan_66 scrie:
Mie Dec 20, 2017 10:58 am
As renunta la Igo si as dori sa pun MN7 Q3(2017) pentru navigon vad ca este in sectiunea de download dar nu stiu sa dau calea catre sdcard acolo unde doresc sa pun hartile .Am lasat link-ul cu backup-ul intr-un post anterior.
Puteti sa ma sfatuti ce sa fac sa pot folosi tot programul original cu noile harti pentru ca cele care le are sunt vechi 2010.07.05...
Multumesc!
Cred ca un iGO8 ar merge fara probleme, consuma mai putine resurse.....
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2604 ori

Moderare

#68

Mie Dec 20, 2017 9:58 pm

@julyan_66 pe card creezi un folder Navigon,iar in el mai faci doua:map si poi.Completezi cu harti si poi,le stergi pe cele vechi.
sau
Le poti schimba direct in memoria interna fara sa mai folosesti cardul.Folderul map trebuie sa contina fisierele de tip map(exemplu>Romania.map) si cele de tip .nfs.NU folosi cele xx.nfs sau high.nfs acestea sunt ptr.android.Poi se copiaza in folderul poi.
Faci un backup full prima data.
julyan_66
Mesaje: 16
Membru din: Mar Feb 14, 2017 11:20 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#69

Sâm Dec 30, 2017 6:53 am

A mers de atunci de pe card. Am redenumit MAP IN MAP.old din flashdisk, iar pe card am pus cum ati spus map si poi.+hartile downloadate de aici pe site.
A functionat multumitor, multumesc si La multi Ani!
ilie25
Mesaje: 38
Membru din: Mar Dec 27, 2016 4:11 pm
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 2 ori

#70

Lun Feb 26, 2018 10:43 am

Are cineva programul Gps_Scan? Imi trebuie si.mie ca nu îi dau de cap la un Serioux cu satelitii....multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3632
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 731 ori
Been thanked: 2408 ori

Moderare

#71

Lun Feb 26, 2018 10:47 am

Vezi aici:
GPS Scan.rar
(2.42 KiB) Descărcat de 94 ori
IF35BOR
Mesaje: 12
Membru din: Vin Iun 29, 2018 7:20 am

#72

Vin Iun 29, 2018 1:21 pm

Va salut vă rog ajutati-ma am 2 gps navigon ViaMichelin și altul navigon ag hamburg primul de 4.5 si al doilea 3.5. Vreau sa fac unul sa funcționeze . Am descarcat kitul de unloc toate bune și frumoase acum nu știu cum sa bag fisierele de igo in aplicația aia . Va rog si aveți timp sa îmi dați un link ceva de descarcare a kitului de navigare si indrumari pas cu pas va mulțumesc si astept raspuns
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2604 ori

Moderare

#73

Sâm Iun 30, 2018 4:24 am

@IF35BOR ce unlock-uri ai folosit?
IF35BOR
Mesaje: 12
Membru din: Vin Iun 29, 2018 7:20 am

#74

Sâm Iun 30, 2018 5:32 am

Salut mersi de raspuns . Drept sa stiu nici nu mai stiu . Daca ai tu veunul bun și ști să mă indrumi ca sa pun și igo sa funcțiomeze te rog ajutama . emaill meu ovidiufarfuidudu@yahoo.com. am pus 2 unlock-uri primu avea multe iconițe si cel de-am 2 lea pornea soft navigon si in 2 secunde intra singur igo primo și cam atât. In rest nu făcea nimic .
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2604 ori

Moderare

#75

Sâm Iun 30, 2018 6:20 am

Pai urca unlock-urile aici sa vedem despre ce este vorba.Mai exact ce modele sunt gps-urile?
Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”