Pagina 4 din 6

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Lun Iun 05, 2017 7:24 am
de ady1979
Am modificat tot nu se conecteaza
am vazut mai demult aceeasi problema pe old gps zone
dar nu pot sa mai intru pe old gps zone sa vad cine are un back up la aparatul asta
se pare ca a mai facut altcineva modificari si daia nu-i mai dau de cap
ROG UN COLEG care are un BACKUP la modelul asta sa-l posteze
-am incecat mai multe metode dar nimic am vreo 3 ore de cand stau pe linga el
MULTUMESC

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Lun Iun 05, 2017 8:27 am
de lemax55
Cu un 40 Plus te pot ajuta
aici
Ar trebui sa incerci cu un PortSplitter daca folosesti unlock.

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Lun Iun 05, 2017 7:22 pm
de ady1979
am incercat si cu 40plus functioneaza navigonu dar ma localizeaza la 300 m deplasat
iar cu igo nu se conecteaza la sateliti
porneste cautarea iar dupa 4-5 sec ma deconecteaza de la cautare sateliti
multumesc

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Mar Iun 06, 2017 11:27 am
de ady1979
Revin cu o precizare
Cu ajutorul domnului DRAGHICI am depistat ce problema are.
cu navigon se conecteaza la sateliti

la IGO nu se conecteaza ,se pare ca are in vreun fisier de navigon
care ai blocheaza conectarea la modulul gps
in momentul in care ai dau cautare port il gaseste sta cateva secunde dupa care imi taie portul
daca ai dau din nou cautare nu il mai gaseste, trebuie sa sting si sa aprind din nou aparatul
ca sa mai gaseasca din nou portul pt cateva secunde
MULTUMESC DOMNULUI DRAGHICI pt lamurire problema

Cu ajutorul colegilor de pe GPS ZONE poate ai dam de cap .

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Mie Iun 07, 2017 6:13 am
de lemax55
@ady1979 ai mai jos un upgrade software de la 40Easy la 42Plus,stergi din flash(nu formatezi) si copiezi fisierele din arhiva de mai jos.Completezi cu harti si faci un reset
descarca
Nu uita sa faci un backup la ce ai acum.

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Joi Iun 08, 2017 3:28 am
de ady1979
Cu noul navigon functioneaza ok
Ma localizează bine am pus hărțile merge perfect
-am încercat sa pun Igo pe el aceeasi problema cu sateliți
-am încercat toate unlockurile posibile pt aparatul asta e bolnav la cap.
E bine ca acum merge pe navigon
Va multumesc pt ajutor

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Joi Iun 08, 2017 9:54 am
de lemax55
Ai mai putea incerca o varianta,iei un kit de iGO8 la care redenumesti folderul si executabilul in ManualReader.Copiezi acest ManualReader(igo8) alaturi de folderul navigon,nu stergi absolut nimic.Deschizi aparatul si apesi jos pe optiuni,acolo ar trebui sa vezi ManualReader apesi pe el si ar trebui sa porneasca igo8.Merita testata si aceasta varianta,ai avea si igo8 si navigon.Sa faci un backup prima data pentru orice eventualitate.

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Joi Iun 08, 2017 7:13 pm
de ady1979
OAU....
A FUNCTIONAT
am redenumit folderul ''ManualReader'' in ManualReader original
am creeat un nou folder ManualReader si am pus in el igo cu executabilul Manual Reader
-a gasit portul imediat dupa care sa conectat la sateliti imediat
-nu credeam ca mai exista vreo solutie sa ai dau de cap la gpsul asta
VA MULTUMESC MULT. MULT.......

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Vin Iun 09, 2017 3:56 am
de lemax55
Normal ar trebui sa fie functionale ambele kituri.

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Dum Sep 17, 2017 4:55 pm
de ady1979
salutare la un navigon 40
unde trebuie sa modifici ca sa nu mai intrebe cand il scoti de la incarcat daca se sitnge in 10 sec
gps e deblocat prin metoda redenumire'' manual reader''
-in sys la igo nu functioneaza
-cand il scot de la incarcat iese din igo trebuie sa intru rapid din nou rapid in manual reader sa nu se stinga

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Dum Sep 17, 2017 5:21 pm
de lemax55
[interface]
shutdown_time=0

[power]
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
powermgm_state=0

Reinstalezi din nou iGO8 fara folderul save.

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Mar Sep 19, 2017 2:03 am
de ady1979
MULTUMESC a functionat .
:D

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Mar Dec 19, 2017 3:27 pm
de julyan_66
Buna seara! la acest model de navigon easy 40 am urmarit tutorialul DVS de deblocare. Am reusit prin metoda ManualReader cu 2 kituri igo primo 2.4 si 1.2 si imida o eroare dupa ce se incarca Igo de gen
"out of memory Requested 92052 cache 609217"
dupa care nici touchscreenul nu mai functioneaza. Ce poate fi?
trebuie sters ceva din el? eu am lasat vechiul continut cum a fost in aparat, nu am sters nimic.

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Mar Dec 19, 2017 3:47 pm
de rcv64
julyan_66 scrie:
Mar Dec 19, 2017 3:27 pm
Buna seara! la acest model de navigon easy 40 am urmarit tutorialul DVS de deblocare. Am reusit prin metoda ManualReader cu 2 kituri igo primo 2.4 si 1.2 si imida o eroare dupa ce se incarca Igo de gen
"out of memory Requested 92052 cache 609217"
dupa care nici touchscreenul nu mai functioneaza. Ce poate fi?
trebuie sters ceva din el? eu am lasat vechiul continut cum a fost in aparat, nu am sters nimic.
In iGO Primo in sys introdu liniile:

[debug]
disable_outlookpoi=1
reserve_memory=1835008
cache=2000000

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1

[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=9

Si deasemenea din iGO Primo-content elimina DEM (consumator de memorie), userdata, nu incarca skinuri in primo mergi pe implicit si foloseste hartile doar care iti trebuiesc si fara fisiere aditionale tip Fda, Fds....etc...

Re: Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scris: Mie Dec 20, 2017 7:24 am
de julyan_66
am facut setarile de mai sus si din pacate aceeasi eroare numai pe Igo.
vad ca programul original inca mai merge.
Sa incerc metoda de deblocare expusa initial pa prima pagina? si sa pun acelasi Igo primo sa vad