Probleme cu IGO Primo pe un Navigon 40 Easy

Scrie răspuns
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 763
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
4
Has thanked: 289 ori
Been thanked: 435 ori

#91

Lun Mar 02, 2020 10:53 am

E tare pacatos modelul asta cu conectarea la sateliti cu igo.
Am avut o problema similara cu a ta si colegul rcv64 mi-a dat un unlok cu ceva de genul "port spliter" si asa nu se mai deconecta de la portul gps.
S-au ai poti pune un kit de navigon si ai scapat de problema cu sateliti.
geo_nikus
Mesaje: 33
Membru din: Sâm Ian 07, 2017 10:45 am
4
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 2 ori

#92

Mie Mar 04, 2020 10:38 am

ady1979 scrie:
Lun Mar 02, 2020 10:53 am
E tare pacatos modelul asta cu conectarea la sateliti cu igo.
S-au ai poti pune un kit de navigon.
Nimic nou, am descarcat si un navigon 480X272 si inlocuit, dar porneste tot pe unlockul acela.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 763
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
4
Has thanked: 289 ori
Been thanked: 435 ori

#93

Mie Mar 04, 2020 10:44 am

ok caut un continut de navigon 40 si al incarc
copiezi in flash kitul de navigon care l-ai descarcat tu.
am incarcat aici continut flash navigon 40
-stergi ce ai in flash si copiezi continutul care l-am incarcat
-faci un folder NAVIGON si copiezi kitul tau cu executabilul NAVIGON
https://www.zipshare.com/download/eyJhc ... 5jb20ifQ==
geo_nikus
Mesaje: 33
Membru din: Sâm Ian 07, 2017 10:45 am
4
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 2 ori

#94

Sâm Mar 07, 2020 2:22 pm

Salut,

Rezolvat de aici viewtopic.php?f=53&t=337&start=45
POST #57.

Multumesc de stradanie!

PS: NAVIGON 40 PREMIUM/PLUS/LIVE
uti79
Mesaje: 5
Membru din: Mie Mai 10, 2017 12:10 pm
4
Has thanked: 11 ori

#95

Mie Mar 10, 2021 2:59 pm

rcv64 scrie:
Joi Mai 25, 2017 2:56 pm
Draghici scrie:Am pus pe un card un kit de iGO Primo si am scris in sys.txt port 2 si baud 4800. Am facut exact ce scrie in instructiuni, se lanseaza noua interfata (foarte frumoasa de altfel), apoi afisaza Port COM2 si Baud 4800, iar daca apas pe iconita de iGO Primo, aparatul se restarteaza. Iconita de Navigon reactioneaza OK, dupa cum era de asteptat.
Am pus folderul cu Primo in My Flas Disk, am dat calea in shell.ini catre el. Acum se lanseaza iGO Primo fara sa se mai restarteze. Dar... nu gaseste receptorul GPS. Am gasit printr-un fisier al Navigon-ului (nu mai stiu pe unde), Port=7 si Baud=38400. Am modificat in sys.txt aceste valori, dar degeaba. Am folosit atunci un kit de iGO 8, care are Autodetect. Acesta insa nu gaseste receptorul la nici un port, deci n-are cum sa gaseasca satelitii.
Incep sa cred ca avea dreptate cine scria ca aparatul Navigon e facut sa mearga doar cu programul Navigon. Am auzit ca mai sunt si alte aparate care se comporta asa. Adica alte programe de navigare nu se pot conecta cu receptorul GPS. Nu-l pot "gasi". Programul GPS Scan spune Portul si Baud, dar nu poate sa si conecteze receptorul la procesor. Calea ramane inchisa.
Poate cineva gaseste posibilitatea de a conecta receptorul.
Multumesc oricum pentru interes.
Inlocuieste fisierul autorunce din arhiva urcata de mine cu acestaautorunce.rar
Salutare nu e bun fisieru e bad in arhiva ,poti sa il urci o data ,am si eu un navigon 40 premium si nu gaseste satelitii ,ms
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 756
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
4
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 640 ori
Been thanked: 430 ori

#96

Joi Mar 11, 2021 11:15 am

Aveti continut flash +primo .
Sterge flash....apoi pune continut arhiva .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
dfani511
Mesaje: 79
Membru din: Lun Dec 19, 2016 9:04 pm
4
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 2 ori

#97

Mie Noi 24, 2021 10:12 pm

Salut, mai ai cumva kit-ul as avea nevoie pentru Navigon 40 Plus.
Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”