iGO simplu pentru GPS 2Drive M10P

nelutzul40
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 16, 2018 1:05 pm
Has thanked: 5 ori

#1

Sâm Feb 17, 2018 9:39 am

Va salut cu respect!
M=am procopsit cu un GPS 2DRive (facut ,,cadou,, ca are mai bun), la specificatii scrie asa

Info sistem 84.PM_A9.E5.020131212
Versiune soft V2.0.15.12.17
OEM INFO
Platforma ID 5946504e44383243
Dispozitiv ID F61DBDFC07e04001
RAM 214 MB- 256MB
Flash 7.07G 8,00GB
SDCard ID 00000302


Am incercat sa ma documentez pe forum dar ce am incercat nu a functionat, asa ca apelez la ajutorul vostru.
Un prieten mi.a trimis un iGO primo, din ce am vazut un E 2017 Q1, l.am pus pe card, am setat calea de navi, a aratat ceva cu ROMANIA si s.a oprit.

Daca se poate, as dori o harta simpla pentru Romania si cam ce trebuie sa fac.
Cu respect, Nelu.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#2

Sâm Feb 17, 2018 10:57 am

@nelutzul40 ai un primo mai jos cu harta Q3,vezi pe forum Q4
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Mai poti adauga in sys.txt aceasta linie
[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480
misuC
Mesaje: 235
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 14 ori

#3

Sâm Feb 17, 2018 1:03 pm

nelutzul40 scrie:
Sâm Feb 17, 2018 9:39 am
Va salut cu respect!
M=am procopsit cu un GPS 2DRive (facut ,,cadou,, ca are mai bun), la specificatii scrie asa

Info sistem 84.PM_A9.E5.020131212
Versiune soft V2.0.15.12.17
OEM INFO
Platforma ID 5946504e44383243
Dispozitiv ID F61DBDFC07e04001
RAM 214 MB- 256MB
Flash 7.07G 8,00GB
SDCard ID 00000302


Am incercat sa ma documentez pe forum dar ce am incercat nu a functionat, asa ca apelez la ajutorul vostru.
Un prieten mi.a trimis un iGO primo, din ce am vazut un E 2017 Q1, l.am pus pe card, am setat calea de navi, a aratat ceva cu ROMANIA si s.a oprit.

Daca se poate, as dori o harta simpla pentru Romania si cam ce trebuie sa fac.
Cu respect, Nelu.
Mai intai documenteazate ce trebuie aici https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=47&t=26 !
Daca ai ce trebuie ca mai sus poti "returna cadoul" !
nelutzul40
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 16, 2018 1:05 pm
Has thanked: 5 ori

#4

Sâm Feb 17, 2018 1:07 pm

Multumesc mult!
Va tin la curent.....
nelutzul40
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 16, 2018 1:05 pm
Has thanked: 5 ori

#5

Dum Feb 18, 2018 3:58 pm

Revin....
Deci m-am lamurit ca e nevoie de un soft (iGO, in cazul meu) si harti pentru a functiona. Am inteles si ce inseamna acele fisiere din harti.
Am incercat mai multe softuri de IGO, cu unul dintre ele zic eu ca sunt aproape, adica la prima lansare a mers pana pe display a aratat sus drapelul si ,,Romana WAI 3.6 .....,, iar jos in dreapta ,,Gata,,
Am apasat pe ,,Gata,, si a iesit.....
Acum, de fiecare data cand vreau sa intru pe navigatie imi apare asta

,,The application failed to start last time. Do you want to reset factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?,,

Am inteles ce zice, i-am dat si YES si NO dar nu se intampla nimic....
Ceva idei va rog?
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 377
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 724 ori
Been thanked: 1098 ori

Moderare

#6

Dum Feb 18, 2018 4:19 pm

Stergi tot din aparat, eventual ii dai o revenire la setarile din fabrica. Copiezi ce se gaseste in arhiva, setezi calea spre executabil si vezi daca porneste. Dupa incepi sa populezi cu harti si poi. Pentru moment ai doar Romania.
► Show Spoiler
nelutzul40
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 16, 2018 1:05 pm
Has thanked: 5 ori

#7

Dum Feb 18, 2018 6:33 pm

Am incercat cu butonul reset de pe spate, i-am dat reset si din comenzi, am copiat primo si direct pe card cu adaptor, si conectat prin USB, nu vrea si pace.....

Calea e ok, primo/primo.exe......

Inca o chestie, prin USB am doua partii, pe una am pus iGO, pe cealalta sunt doua fisiere , unul ,,ALTE,, tip save file si un bin gpsnvm, sa fie ceva in nergula cu ele?
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 377
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 724 ori
Been thanked: 1098 ori

Moderare

#8

Dum Feb 18, 2018 6:41 pm

Copiaza kitul in aparat, fara sa introduci card in el. Ce nevoie mai ai de card daca spui ca are spatiu de stocare 8GB?
nelutzul40
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 16, 2018 1:05 pm
Has thanked: 5 ori

#9

Lun Feb 19, 2018 9:32 am

Am copiat Primo in flash, setat flash_primo.exe, aceeasi problema, se lanseaza iGO, ma duce pana la limba romana, apas ,,GATA,, se lanseaza iar iGO si se inoarce la meniul principal. La urmatoarea lansare imi apare din nou

,,The application failed to start last time. Do you want to reset factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?,,

Indiferent de YES sau NO nu vrea.....daca mai are cineva o idee, ca m=am plictist eu de el, dar voi.....
Toate bune!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#10

Lun Feb 19, 2018 9:35 am

Incearca un iGO8
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
nelutzul40
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 16, 2018 1:05 pm
Has thanked: 5 ori

#11

Lun Feb 19, 2018 10:46 am

Cu asta doar se restarteaza intr-una.....
Cred ca e cazul sa renunt, multumesc mult tuturor!
oli67
Mesaje: 7
Membru din: Joi Feb 15, 2018 2:03 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 2 ori

#12

Lun Feb 19, 2018 7:05 pm

Incearca si chitul asta,poate ai noroc.Am patit-o si eu cu o chinezarie din asta.
Cu igo8 nu o sa mearga niciodata.Se restarteaza cu aproape toate.
Multa bafta.

https://drive.google.com/file/d/1JW8p_E ... sp=sharing
Avatar utilizator
leonmaximilian
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Feb 11, 2017 8:10 am
Has thanked: 20 ori
Been thanked: 7 ori

#13

Sâm Mar 10, 2018 8:34 am

Rog putin ajutor.

Pe un Serioux 2U Drive cu iGO Primo instalat in flash dar cu harti vechi din 2015, am pus un card microSD de 8 Gb cu iGO Primo Truck cu HERE Maps Q4 2017. Cand dau calea de navigare imi vede executabilul de pe card ca pe un fisier text si nu vrea sa-l ruleze.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
bobby69ireland
Mesaje: 88
Membru din: Joi Ian 26, 2017 5:08 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 126 ori

#14

Sâm Mar 10, 2018 1:06 pm

De ce nu ai inlocuit simplu folderele map si poi vechi de pe aparat cu cele noi HERE Q4 ? Iti place sa-ti complici viata sau de ce ?
Avatar utilizator
leonmaximilian
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Feb 11, 2017 8:10 am
Has thanked: 20 ori
Been thanked: 7 ori

#15

Sâm Mar 10, 2018 6:56 pm

bobby69ireland scrie:
Sâm Mar 10, 2018 1:06 pm
De ce nu ai inlocuit simplu folderele map si poi vechi de pe aparat cu cele noi HERE Q4 ? Iti place sa-ti complici viata sau de ce ?
Nu pot sa intru in flash-ul aparatului sa fac acest lucru.
Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”