iGO Primo Truck (Camion) Q3.2016 Last Edition

Scrie răspuns
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2720 ori

Moderare

#211

Sâm Oct 06, 2018 7:19 am

Click dreapta pe arhiva si alegi extract :shock:
Mai ai un kit
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
sofer
Mesaje: 51
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
2
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 2 ori

#212

Sâm Oct 06, 2018 8:06 am

asta era problema nu facusem dezarhivare si nu aveam instalat in calculator winrar.
cum schimb rezolutia ca este 800 480 si no suporta gps (am piloton a7c)
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2720 ori

Moderare

#213

Sâm Oct 06, 2018 8:13 am

Nu trebuie sa schimbi nimic,kitul suporta 800x480
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4303
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 884 ori
Been thanked: 3305 ori

Moderare

#214

Sâm Oct 06, 2018 8:13 am

Nu trebuie sa schimbi nici o rezolutie, softul de navigatie este multirezolutie. Gps-ul detecteaza automat rezolutia daca ea exista, si exista.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
sofer
Mesaje: 51
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
2
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 2 ori

#215

Sâm Oct 06, 2018 8:19 am

user interface resolution (800x480) is not supported or compatible skin can not be found. exiting application

fatal error occurred in main theread

acest mesaj imi afiseaza cind dau pe navigatie
Ultima oară modificat Sâm Oct 06, 2018 8:40 am de către sofer, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2720 ori

Moderare

#216

Sâm Oct 06, 2018 8:28 am

Deschide folderul Primo si schimba SYS.TXT cu acesta
schimba.rar
(786 Octeţi) Descărcat de 94 ori
Sterga folderul SAVE si incearca din nou.Esti sigur ca ai copiat acel folder Primo corect?
La postul #217 mai este un kit.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4303
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 884 ori
Been thanked: 3305 ori

Moderare

#217

Sâm Oct 06, 2018 8:32 am

Il poti incearca si pe acesta, luat dintr-un piloton, nu contine map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
sofer
Mesaje: 51
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
2
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 2 ori

#218

Sâm Oct 06, 2018 9:07 am

iam schimbat sys tot la fel eror rezolutie
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2720 ori

Moderare

#219

Sâm Oct 06, 2018 9:09 am

Sterge folderele UI_IGO9 si SAVE.Ambele kituri au fost testate si functioneaza fara probleme.
sofer
Mesaje: 51
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
2
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 2 ori

#220

Sâm Oct 06, 2018 4:31 pm

va multumesc foarte mult sa va dea domnu sanatate ,drumuri bune va doresc daca si voi sofati.
cind o mai fi timp la un navigon 70/71 plus eam scos softu lui si am vrut sai pun primo dar nu eam mai dat de capat nam reusit sal pornes cu primo nul citea eam pus kitu inapoi pe al lui dar na mai vrut so mai putea de bine daca nu la tomberon
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2720 ori

Moderare

#221

Sâm Oct 06, 2018 5:03 pm

@sofer pana la urma ai reusit cu Pilotonul? :D Pentru navigon posteaza in sectiunea Navigon.
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=53&t=207
sofer
Mesaje: 51
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
2
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 2 ori

#222

Sâm Oct 06, 2018 6:26 pm

multumesc mult lemax55 , a dat dumnezeu si am reusit gresisem stersesem folderul data si de acolo era problema .
ca sa pun hartile here 2018 , trebue sa sterg tot din mapa si le copii pe cele noi,,, mai trebueste schimbat si licenta,,,,
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2720 ori

Moderare

#223

Dum Oct 07, 2018 3:39 am

@sofer harti noi ai aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=25931#p25931
Dupa ce descarci citeste cu ATENTIE acest tutorial,nu asa printre randuri ca mai inainte
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=47&t=26
Nu este nevoie sa schimbi licentele.
sofer
Mesaje: 51
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
2
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 2 ori

#224

Dum Oct 07, 2018 5:31 am

Buna dimineata , in sys.txt speedcam modific exact ca in link 2 post#223 sau las asa
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2720 ori

Moderare

#225

Dum Oct 07, 2018 5:50 am

Daca functioneaza,NU modifici nimic in sys.txt.Eu am facut acea referire pentru ca nu stiam ce ștergeai tu de acolo.In loc sa stergi folderul SAVE tu aveai treaba cu DATA. :?
Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Truck ( Camion)”