Navigon Transonic PNA 7000T

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#46

Lun Iul 24, 2017 8:55 am

De unde ai luat fisierele din flash?Acolo este un SystemInformation32.exe care de regula se foloseste la unlock-uri si cu ajutorul lui poti vedea interfata...in wind(pc)
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#47

Lun Iul 24, 2017 9:16 am

Sincer, nu mai stiu la cate modificari/incercari/experimente am facut. Dar il pot schimba, daca am cu ce....
hai sa lamurim ceva: eu nu stau in acest aparat, mi-am rezolvat acel Medion, reactualizat, merge bine. (MULTUMESC inca odata, tot cu ajutorul de aici de pe forum!) Cu acest Transonic, m-a incantat prezentarea din demo, si de aceea incerc sa-l resuscitez, asa incat doar daca ajutandu-ne reciproc (mai mult tu pe mine, decat eu....) il putem reface, putem continua. Asta, daca ai timp si esti dispus sa-l investesti (?) in "studii/experimente/cercetarii" de acest gen. In rest ce sa zic, nu stiu daca ma pot revansa chiar si pentru faptul ca m-am convins ca "nu se poate", daca asta va fi finalul. Am mai invatat multe despre acest domeniu, chestie care ramane, ca un castig.
LE am formata cardul cu ce mi-ai recomandat, copiat pe card ce era de copiat, , dupa ce incepe sa cante, nu mai afiseaza nimic, dar dupa un timp, apare "viol".
Ultima oară modificat Lun Iul 24, 2017 9:35 am de către kotoyme, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#48

Lun Iul 24, 2017 9:32 am

Problema este ca am ramas fara idei. :DCu ce ti-am trimis in ultima postare ai incercat?formatat card cu acel utilitar?
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#49

Lun Iul 24, 2017 9:36 am

am formatat cardul cu ce mi-ai recomandat, copiat pe card ce era de copiat, , dupa ce incepe sa cante, nu mai afiseaza nimic, dar dupa un timp, apare "viol". Oricum, "no problem", ma mai joc cu diferitele variante trimise si te tin la curent cu rezultatele. Din pagina aceea, ai putut trage vreo concluzie?
A, era sa uit, mesajul de "viol" este:
Program: navigon.exe
Exception: 0x0000005
Address: 00041870
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#50

Lun Iul 24, 2017 9:40 am

Acolo trebuie intrat in modul wind.pe gps si maresti mem.RAM.Probabil avea eroare out of memory.
Cu alt card ai incercat max2gb?
Probabil intra in conflict cu ceva din mem.interna.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#51

Lun Iul 24, 2017 10:18 am

N-am incercat cu alt card, dar voi incerca.Cu "flash".ul, vreo idee?
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#52

Lun Iul 24, 2017 3:13 pm

Cum pot arhiva memoria interna? Ca....
Te-ai uitat peste pagina de la #41?
LE Am sters Flash-ul, dar interesant, imi apare pe comp.cam asa:
Asa e normal? Parca nu cred
Si asa, cu flash-ul gol(?) si cu cu ahiva #13 porneste, isi face treaba, cauta semnal GPS si dupa un timp, apare mesajul de "viol".
Cu total comander, am acces la windows, pot modifica partitiile? Cum?Sau il fac "caramida"?
Fişiere ataşate
flash mavigon.JPG
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#53

Lun Iul 24, 2017 6:47 pm

Nu,nu este normal sa arate asa,lasa partitia asa cum este.Mai jos ai arhiva de la #13 la care am dezarhivat mnavdce.cab
descarca
Cu alta editie de harti ai incercat,de exemplu q1,dar nu cred sa fie vreo problema.Ar trebui incercat in mem.interna si hartile pe card.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#54

Mar Iul 25, 2017 5:21 am

Am incercat cu toate hartile din Q1, chiar si redenumite in .map, nimic.
Dar, cred ca deabea acum am probleme "grave": a fost furtuna azi noapte si in timp ce "cotrobaiam" cu calc. prin navi, s-a intrerupt curentul si nu mai porneste decat in "setari", cu ecranul albastru. Un "unlock" gasesc pe undeva? Sau pot incerca cu imaginea de la un Win CE 6?
LE. Nu.mi incape imaginea pe un card de 2 G. Gasesc o imagine restransa la minimum necesar?
Sau cum procedez pentru a face Upgrade prin USB?
Ultima oară modificat Mar Iul 25, 2017 5:34 am de către kotoyme, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#55

Mar Iul 25, 2017 5:30 am

Pai se mai conecteaza la pc?Are meniu de boot?
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#56

Mar Iul 25, 2017 5:35 am

Nu, din pacate. Dar acuma ma mai joc cu el....
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#57

Mar Iul 25, 2017 5:46 am

Cred ca are nevoie de firmware,partea proasta este ca nu am,doar de la 7210.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#58

Mar Iul 25, 2017 6:00 am

Pai, putem incerca?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#59

Mar Iul 25, 2017 6:06 am

Nu este compatibil si risti sa nu se mai porneasca deloc,nu stiu ce sa zic.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#60

Mar Iul 25, 2017 6:16 am

Ok, mai vad eu ce fac, multumesc
Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”