Navigon Transonic PNA 7000T

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#31

Dum Iul 23, 2017 12:46 pm

Nu merge link-ul.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#32

Dum Iul 23, 2017 1:08 pm

da, interesant, nici la mine nu mai merge.
LE. Am instalat acel iGO8 care merge bine, a ramas doar un mic "amanunt": cand apare sigla de iGO,la pormire, in coltul de sus din dreapta apare data 1.10.2006. Cum pot sa o reactualizez?
Si da, din cele citite pe net, se pare ca de vina ca nu se poate trece de la MN6 la MN7, ar fi un fisier numit, n-am retinut exact, POI Warmer, sau POI Warning. Stii ceva de el?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#33

Dum Iul 23, 2017 4:14 pm

Normal se actualizeaza cand are semnal.In legatura cu POIWARNER nu am idee,trebuie copiat in folderul poi.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#34

Dum Iul 23, 2017 4:26 pm

Nu se actualizeaza decat ora, dupa setarile de rigoare, data nu.
Mai caut, dar sanse minime, din cate am citit pana acum Doar in link-ul acela, cand se putea deschide, scria unul ca ar fi reusit lucrand/prelucrand POIWARNER-ul.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#35

Dum Iul 23, 2017 4:30 pm

Ca obiect de studiu ai un backup de la 7100 cu MN6
studiu
POIWarner=avertizari radar
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#36

Dum Iul 23, 2017 5:14 pm

multumesc!
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#37

Lun Iul 24, 2017 6:08 am

Deci dupa multe "experimente", cateva concluzii:
-kitul #13 se instaleaza bine si functioneaza, dar:
- fara harti, totul merge normal, pana la aparitia anuntului: "nu s-a gasit nici o harta"
- popularea cu orice alta harta decat cele din Q2, chiar si cu redenumiri, modificari, nu sunt recunoscute.
- in momentul popularii cu hartile corecte, apare anuntul de "viol" si se blocheaza tot.
Nu intreb daca se potae remedia chestia asta, intrucat stiu ca forumul nu admite "ilegalitati"
Dar mai caut pe alte forumuri, (ca sunt destule care se ocupa de problema) , doar ca unele, sunt cam "neinteligibile" , ca cele in poloneza, ceha,....
LE: se pare ca merge link-ul, am facut print-screen la pagina.
Ca informatie, am mai gasit,(dar nu stiu daca foloseste la ceva)
http://www.navigating.de/cms/index.php?id=14
Ultima oară modificat Lun Iul 24, 2017 6:26 am de către kotoyme, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#38

Lun Iul 24, 2017 6:19 am

Incearca si aceasta varianta,copiezi pe card exact cum este
sdnew
Gps-ul sa fie incarcat,pagina merge.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#39

Lun Iul 24, 2017 6:27 am

Ok, verific!
LE Nu vede cardul
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#40

Lun Iul 24, 2017 7:41 am

Formateaza cardul cu acest utilitar,click dreapta si executi ca administrator
util
Mai jos ai un mn7 la care am modificat in mn6
incearca
Faci reset inainte de fiecare incercare?In mem.interna ai ceva?Cred ca raman fara idei,trebuie sa-l folosesti cu iGO bine totusi ca nu e o caramida cu sigla navigon. :D
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#41

Lun Iul 24, 2017 8:04 am

Ata este ce contine aparatul.
Bineinteles ca resetez de fiecare data, ca sa o ia de la 0
Nu e nici o problema daca ramane pe iGO, doar de curiozitate, poate, poate,...
Asta e pagina pe care n-am inteles-o complet, doar ca la sfarsit, parca scrie ca a reusit. Ma insel?
Fişiere ataşate
MN6 toMN7.jpg
My flash disk.jpg
Mem interna.jpg
Ultima oară modificat Lun Iul 24, 2017 8:07 am de către kotoyme, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#42

Lun Iul 24, 2017 8:06 am

Arhiveaza tot si urca undeva,dupa cum se vede s-ar putea sa fi fost umblat.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#43

Lun Iul 24, 2017 8:08 am

Bine. Si din mem. interna?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#44

Lun Iul 24, 2017 8:11 am

Doar mem.interna,sa arunc o privire.Pe card mai ai ceva original?
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#45

Lun Iul 24, 2017 8:43 am

Cand am intrat in posesia aparatului, n-avea card si Flash-ul era gol. Aparatul pornea, cerea cardul, si dupa un timp, daca nu bagam nimic, pornea in modul demo. Asta face si acum, daca nu recunoste cardul. Asa incat cred ca partea aceea e ok. Nu stiu daca ceea ce am scris pe flash e corect, dar cu asta merge. Mai ramane problema cardului original. Am instalat "navigon fresh", dar aparatul nu mi-l detecteaza, in schimb, cardul da. Doar ca nefiind inregistrat le ei, nu ma servesc aia cu nimic, .
Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”