Navigon Transonic PNA 7000T

kotoyme
Mesaje: 100
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 2 ori

#16

Sâm Iul 22, 2017 9:02 am

Cu asta nu merge, ramane blocat pe un semn de exclamare, ca cel cu "nu reglati in timpul mersului", dar fara nici un mesaj
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#17

Sâm Iul 22, 2017 9:20 am

Incearca si
acesta
Cred ca in folderul map ai pus corect fisierele.
kotoyme
Mesaje: 100
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 2 ori

#18

Sâm Iul 22, 2017 10:24 am

Incerc. Da le-am pus pe cele corecte, nu cele de Android.
LE. Le-am schimbat, dar nu recunoaste cardul, ramane pe "insert the memory card".
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#19

Sâm Iul 22, 2017 1:39 pm

Schimba doar folderul navigon cu cel din arhiva,ar trebui sa functioneze
descarca
kotoyme
Mesaje: 100
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 2 ori

#20

Sâm Iul 22, 2017 2:48 pm

Sper ca am inteles corect: Sterg folderul navigon din arhiva de pe card, si-l inlocuiesc cu varianta de mai sus. Din pacate, nu recunoaste cardul nici cu acesta, doar cu varianta de la #13a pornit, cu anuntul de rigoare. Sau nu pe card trebuie sa fac inlocuirea?
LE. dupa setup, recunoaste cardul, apare setare unit de masura, setare format orar, apoi se blocheaza pe un semn de exclamare, si se inchide.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#21

Sâm Iul 22, 2017 2:57 pm

Pune totul de la postul #13 dupa care intri in folderul navigon si cauti fisierul HardwareLayer.dll pe care il stergi (salvezi undeva in pc) si il inlocuiesti cu cel din arhiva
aici
Daca nu vrea incercam o deblocare cu iGO8.
kotoyme
Mesaje: 100
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 2 ori

#22

Sâm Iul 22, 2017 3:41 pm

L-am inlocuit si s-a blocat. Pot incerca sa inlocuiesc .dll-ul intr-una din arhivele 2 sau 3 pe care le-ai trimis, cu cel cu care vede cardul?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#23

Sâm Iul 22, 2017 3:45 pm

Da
.Mai poti incerca si varianta cu iGO8:
stergi tot de pe card si copiezi continutul din arhiva de mai jos
aici
kotoyme
Mesaje: 100
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 2 ori

#24

Sâm Iul 22, 2017 3:51 pm

Bine, incerc sa imperechez .dll-ul de la arhiva care merge, cu celelalte arhive, sa vad daca iese ceva. Daca nu, incerc cu iGo8.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#25

Sâm Iul 22, 2017 4:24 pm

Mai poti incerca si aceasta versiune,la fel schimbi doar folderul navigon :D
aici
kotoyme
Mesaje: 100
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 2 ori

#26

Sâm Iul 22, 2017 4:48 pm

Am tot incercat, functioneaza si cu ahiva 2+ .dll de la arhiva #13, dar tot cu mesajul de "viol". Am trecut la iGO8, porneste, dar nu da de sateliti. Am schimbat in "sys" valorie de la port 2 si baud 4800 si totul e ok.
Dar fiindca mai am un Gps facut functional tot cu ajutorul primit pe forum (MULTUMESC!), un Medion MDPNA 465T, as dori sa incerc sa-l resuscitez pe acesta pe Navigon. Asa incat, multumind pentru ajutorul dat pana acum, poate ca asa printre picaturi, reusesc sa fac si acest lucru.
Ce inseamna de fapt acel mesaj si cum poate fi eliminat, cel putin D.P.D.V. legal?
Acum am vazut ultima postare, normal ca verific si aceasta posibilitate.
O intrebare de "noob": pentru a muta fisierele pe card, cum e recomandat: cu copy-paste, sau "extrage in folderul specificat"? E vreo diferenta?
Ultima oară modificat Sâm Iul 22, 2017 5:01 pm de către kotoyme, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#27

Sâm Iul 22, 2017 5:00 pm

Normal 7000T vine cu versiunea navigon 6(MN6) dar pentru aceasta versiune nu se mai produc harti demult 2008-2009(cred).Acum este veriunea 7(MN7) pe care se folosesc hartile noi,asa ca suntem nevoiti sa facem unele "artificii".
kotoyme
Mesaje: 100
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 2 ori

#28

Sâm Iul 22, 2017 5:02 pm

Am inteles.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#29

Sâm Iul 22, 2017 5:10 pm

Ai unlock cu interfata
aici
L.E.
Am facut mici modificari la kitul de la #13,copiezi tot continutul arhivei pe card
descarca
kotoyme
Mesaje: 100
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 21 ori
Been thanked: 2 ori

#30

Dum Iul 23, 2017 10:35 am

Cu "unlock cu interfata", modificand port =2, baud=4800, merge foarte bine pe iGO8.
Cu varianta modificata, apare mesajul de "viol".
Se pare ca va trebui sa-l folosesc cu iGO8.
Cotrobaind pe net, am dat peste asta, https://www.alter.si/tabla/showthreaded ... ber=332045, dar nu inteleg foarte bine procedura. Poate te ajuta cu ceva.
Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”