Navigon Transonic PNA 7000T

pananic
Mesaje: 41
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori
Contact:

#1

Lun Mai 15, 2017 5:18 pm

va rog sa ma ajutati cu un soft pentru card Navigon Transonic PNA 7000T, sistem Windows CE 6.0 Core la pornirea aparatului imi da mesajul sa introduc cardul dar din pacate, cardul meu e gol, am incercat cu sugestia de pna 6000T dar nu a functionat, precizez faptul ca se conecteaza cu PC dar nu vad memoria interna scoate doar un sunet, dupa care intra in meniul demo. Am incercat sa-l conectez cu Navigon Fresh dar nu i-l vede.
Va multumesc!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#2

Mar Mai 16, 2017 3:44 am

Copiezi pe card si populezi cu harti
testeaza
pananic
Mesaje: 41
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori
Contact:

#3

Mar Mai 16, 2017 5:21 pm

nu merge din pacate, am incercat dar imi spune ca trebuie sa introduc cardul si ulterior trece in meniul demo, posibil sa nu citeasca cardul sd!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 781 ori
Been thanked: 2674 ori

Moderare

#4

Mar Mai 16, 2017 5:40 pm

pananic scrie:nu merge din pacate, am incercat dar imi spune ca trebuie sa introduc cardul si ulterior trece in meniul demo, posibil sa nu citeasca cardul sd!

Pune continutul arhivei in radacina unui card (2Gb), reset, ar trebui sa porneasca o interfata noua
http://fastupload.ro/dea111d102f4b78bbf8cc17f3263d746.html
ionica
Mesaje: 129
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 4 ori

#5

Joi Mai 18, 2017 5:38 pm

salut am un navigon si din greseala am sters tot din el ce as putea sa pun pe el aparatul se chiama 33xx va multumesc anticipat
pananic
Mesaje: 41
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 2 ori
Contact:

#6

Vin Mai 19, 2017 8:17 pm

scuze am incercat, tot nu merge, cred ca are o problema cu cardul la citire, i-l desfac sa vad daca nu are vreun pin oxidat, am introdus cardul intr-un navigon 310 si rapid a sunat si deschis o interfata cu mai multe imagini, mersi oricum.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#7

Sâm Iul 15, 2017 5:58 pm

Se poate reuploada arhiva de mai sus, ca da eroare 404? Am un transonic pna 7000 t, fara card si am un SD card Sandisk de 2 GB, pe care vreau sa -l "populez" pentru a-l folosi.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 781 ori
Been thanked: 2674 ori

Moderare

#8

Dum Iul 16, 2017 5:01 am

kotoyme scrie:Se poate reuploada arhiva de mai sus, ca da eroare 404? Am un transonic pna 7000 t, fara card si am un SD card Sandisk de 2 GB, pe care vreau sa -l "populez" pentru a-l folosi.

Ai aici continutul softului..., nu contine map.

http://fastupload.ro/ef921c31db203593583c0b409cb930a8.html
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#9

Dum Iul 16, 2017 4:52 pm

Multumesc, l-am luat. Hartile necesare sunt .fbl, da?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#10

Dum Iul 16, 2017 5:14 pm

NU.Acolo ai soft navigon,nu este iGO.
Harti aici https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=7463#p7463
Pentru a folosi iGo,aparatul trebuie deblocat.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#11

Dum Iul 16, 2017 8:26 pm

Multumesc pentru lamuriri, sunt cam pe dinafara la astea, dar sunt dispus sa mai invat.
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#12

Vin Iul 21, 2017 6:07 am

M-am cam lamurit cum merge treaba, dar.... nu-mi recunoaste cardul, nici cu "testeaza", nici cu a doua arhiva. Cum fac sa "citeasca" cardul?Poate la sfarsit de saptamana are cineva timp sa-mi raspunda....
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#13

Vin Iul 21, 2017 5:37 pm

Incearca cu fisierele din arhiva
aici
kotoyme
Mesaje: 79
Membru din: Mar Ian 10, 2017 3:21 pm
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 2 ori

#14

Sâm Iul 22, 2017 8:03 am

A pornit, pare OK, dar nu in intregime Am populat map si poi, dar cand ma ating de afisare harta, sau ceva legat de rute, apare un anunt legat de: "Application navigon.exe has performed an illegal operation and will shut down. If the problem persist, contact the program vendor.
Program: navigon.exe
Exception: 0X0000005
Address: 0067BAC"
In plus, parca nu executa toate functiile, spre exemplu, nu pot face trecerea la litere mici, ,
nu pot alege hartile, si ar mai fi cateva. Plus, nu vede sateliti.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#15

Sâm Iul 22, 2017 8:14 am

Schimba folderul navigon cu
acesta

Intri folder: Settings=>Core=>CoreConfig.ini si modifici in
port=2
baud=4800
Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”