Navigon 2100

badea_cristianmihai
Mesaje: 5
Membru din: Dum Mai 21, 2017 1:48 pm

#1

Joi Mar 08, 2018 9:17 pm

Salut,


Am si eu un Navigon Canada 310 si am pierdut cardul SD.
Am cumparat alt card insa nu am fisiere care erau pe cardul original, iar la pornire imi spune sa introduc cardul SD.
Poate posta cineva aici un backup al cardului SD deoarece link-urile postate nu mai sunt de actualitate.
PS: Navigon 2100 conform seriei.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#2

Joi Mar 08, 2018 9:41 pm

Incearca cu aceste fisiere,completezi cu harti si poi
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
badea_cristianmihai
Mesaje: 5
Membru din: Dum Mai 21, 2017 1:48 pm

#3

Joi Mar 08, 2018 10:07 pm

lemax55 scrie:
Joi Mar 08, 2018 9:41 pm
Incearca cu aceste fisiere,completezi cu harti si poi
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Am pus aceste fisiere pe card, am pus harta romaniei si poi insa ramane blocat in imaginea de Navigon char si dupa reset.


Multumesc!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#4

Vin Mar 09, 2018 5:22 am

Cu navigon fresh nu ai incercat o restaurare?In folderul map ai pus si fisierele de tip nfs?
L.E.
Este modelul din poza ecran 3,5"?Cred ca era cu folder MN6.
Navi1.jpg
badea_cristianmihai
Mesaje: 5
Membru din: Dum Mai 21, 2017 1:48 pm

#5

Vin Mar 09, 2018 6:07 am

lemax55 scrie:
Vin Mar 09, 2018 5:22 am
Cu navigon fresh nu ai incercat o restaurare?In folderul map ai pus si fisierele de tip nfs?
L.E.
Este modelul din poza ecran 3,5"?Cred ca era cu folder MN6.
Navi1.jpg
Da acesta este modelul, am incercat cu navigon fresh insa nu am reusit sa dau restaurare.
O sa pun si fisierele de tip nfs eu am pus doar fbl.
La ce te referi cu folder MN6?


Multumesc!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#6

Vin Mar 09, 2018 6:31 am

@badea_cristianmihai am mutat postarile aici.Fisierele de tip fbl sunt pentru iGO.Mai bine deblochezi aparatul si pui pe el un iGO8.
NU mai da citat,ai buton pentru a posta raspuns.
badea_cristianmihai
Mesaje: 5
Membru din: Dum Mai 21, 2017 1:48 pm

#7

Vin Mar 09, 2018 7:29 am

Atunci imi poti da un link pentru hartile de la acest device?

Multumesc!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#8

Vin Mar 09, 2018 8:17 am

Acest aparat vine cu soft MN6,eu am urcat un backup la 2100MAX nu cred ca v-a functiona pe 2100.
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=52&t=1273
Sfatul meu este sa deblochezi aparatul si sa pui iGO8 sau eventual un update de la MN6 la MN7 pentru 2100.
ovidiu77
Mesaje: 57
Membru din: Vin Ian 27, 2017 8:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 6 ori

#9

Mar Aug 14, 2018 3:45 pm

O metoda de deblocare pentru acest aparat. Multumesc anticipat
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3857
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 778 ori
Been thanked: 2667 ori

Moderare

#10

Mar Aug 14, 2018 5:16 pm

Continutul arhivei pune-l pe un card vazut de gps:
Unlock SD card.rar
(456.24 KiB) Descărcat de 42 ori
Lucika2012
Mesaje: 18
Membru din: Dum Dec 25, 2016 2:19 pm
Has thanked: 8 ori

#11

Dum Iul 07, 2019 7:33 am

Ma puteti ajuta si pe mine cu fisierele care trebuie puse pe cardul SD pentru Navigon 2110 Max si ce pasi trebuie sa fac ? Nu am cardul original si, dupa demo, imi cere cardul SD. Multumesc anticipat!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3857
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 778 ori
Been thanked: 2667 ori

Moderare

#12

Dum Iul 07, 2019 8:19 am

Incearca si asta:
Unlock sdmmc.rar
(1.04 MiB) Descărcat de 20 ori
Lucika2012
Mesaje: 18
Membru din: Dum Dec 25, 2016 2:19 pm
Has thanked: 8 ori

#13

Dum Iul 07, 2019 8:40 am

Il dezarhivez si il pun direct pe cardul SD sau mai trebuie sa creez/ redenumesc ceva pe acolo?
Lucika2012
Mesaje: 18
Membru din: Dum Dec 25, 2016 2:19 pm
Has thanked: 8 ori

#14

Dum Iul 07, 2019 9:07 am

Am pus pe card SD de 2 Gb si imi da pe GPS mesajul : "ERROR #2 run \sdmmc\Navigon\Navigon.exe
Sallee
Mesaje: 10
Membru din: Mie Mar 15, 2017 7:53 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 1 data

#15

Dum Iul 07, 2019 10:45 am

Eu am readus la viață un Navigon 14xxx cu Upgrade 2410 to 2510 Explorer 7.6.0 Built 824, https://www.gpspower.net/navigon/341424 ... guide.html ...
Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”