Regulament forum

Închis
Avatar utilizator
Andrei V
Site Admin
Mesaje: 183
Membru din: Dum Dec 11, 2016 8:48 pm
5
Localitate: Leipzig
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 237 ori
Contact:

Administrare

Moderare

#1

Mar Dec 13, 2016 11:03 am

Forumul GPS Zone RO este dedicat in exclusivitate comunitatii romanesti.

Conducerea GPS Zone RO isi rezerva dreptul de a modifica/sterge dupa dorinta orice postare care lezeaza comunitatea/incalca regulile sau are caracter obscen.

Regulile de baza pe care trebuie sa le respectati atunci cand postati sunt:

1. Nu sunt acceptate postarile cu caracter obscen, cele de batjocura sau fara relevanta. Abaterea de la aceasta regula duce la stergerea postarii si acordarea de avertismente / stergera contului + ban permanent.

2. Sunt interzise postarile multiple cu acelasi mesaj (flood)

3. Postarea unor mesaje ce nu au legatura cu subiectul (OFFTOPIC). Aceste mesaj vor fi mutate in "Cosul de gunoi"

4. Folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor

5. Folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)

6.Atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata

7. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

8. Folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului9.Conducerea Gpszone.ro nu isi asuma raspunderea pentru linkurile ,sau fisierele postate de catre membri,acestia fiind direct raspunzatori pentru linkurile,sau fisierele pe care le furnizeaza.

10.Link-urile,sau fisierele din sectiunea de Download sunt puse la dispozitia utilizatorilor,sau membrilor site-ului in scopuri pur informative,sau pentru testare,si nu ne asumam raspunderea privind folosirea lor in mod nelegal,de asemenea nu urmarim obtinerea unor beneficii prin postarea acestor link-uri,ele putand fi sterse la cerere daca lezeaza activitatea altor persoane juridice,sau daca se considera ca sunt o incalcare a drepturilor de autor.NU INCURAJAM IN NICI UN FEL PIRATERIA!!!Fiecare utilizator e raspunzator,pentru materialele pe care le descarca prin intermediul acestui site!!

11. Nu se mai ofera suport ( gratuit sau contra cost) in mod privat. Nu este corect fata de alti membrii care asteapta la randul lor o solutie la problema lor. Pentru orice solicitare de suport sau intrebare va asteptam sa postati pe forum, in categoria corespunzatoare si vom incerca cat se poate de repede sa gasim solutii.

NERESPECTAREA ACESTOR REGULI VOR DUCE LA SANCTIUNI DIVERSE IN FUNCTIE DE RATIUNEA CONDUCERII
Închis

Înapoi la “Regulament”