Igo Nextgen pentru Android 15 pe Samsung S25
-
Petru-iulian
- 2
- Has thanked: 37 ori
- Been thanked: 60 ori
La mine sa instalat pe S21 ultra cu android 15 mulțumesc
Cum să nu funcționeze nimic. Ai igo basarsoft 64 bits skin pongo. Ai igo world 9.35.....adam_gigi scrie: ↑Lun Iun 09, 2025 9:19 amPe android 15 nu funtioneza nimic ,pur si simplu nu te lasă sa instalezi nimic vlaci scrie: ↑Dum Iun 08, 2025 1:15 pmEssayez-le.
https://www.dosyaupload.com/2BJ6?pt=R25 ... OVBRPT0%3D
Amândouă sunt aici și în limba română
-
tanutirist
- 7
- Has thanked: 4 ori
- Been thanked: 30 ori
Adimat scrie: ↑Mie Iun 25, 2025 1:37 amCum să nu funcționeze nimic. Ai igo basarsoft 64 bits skin pongo. Ai igo world 9.35.....adam_gigi scrie: ↑Lun Iun 09, 2025 9:19 amPe android 15 nu funtioneza nimic ,pur si simplu nu te lasă sa instalezi nimic vlaci scrie: ↑Dum Iun 08, 2025 1:15 pmEssayez-le.
https://www.dosyaupload.com/2BJ6?pt=R25 ... OVBRPT0%3D
Amândouă sunt aici și în limba română
La mine nu a funcționat nimic ,chiar daca aplicatia se instaleză la deschidere ramane ecranul negru .am incercat cu mai multe metode modificari in sys text si nimic ,cea din ultima postare functioneză in rest nimic eu folosesc un samsung s23 plus.
-
dan0745771000
- 6
- Has thanked: 2 ori
*** eu vreau să plătesc, îmi cer scuze, chiar am nevoie pentru sS25 Ultra și nu găsesc.adam_gigi scrie: ↑Dum Iun 08, 2025 6:04 amVindele in alta parte ....aici colegi se ajută intre ei nu vand aplicatii ,daca ai reusit bravo ție că ai descoperit America !carlosdraivertruck scrie: ↑Sâm Mai 24, 2025 6:20 pmSalutare.Eu am reusit sa modific total igo primo sa mearga in Android 15.Eu vand tablete gps cu toate programele.Pot raspunde la adresa mea de email carlosdraivertruck@gmail.com. Testat si probat Samsung tab A9 Plus. Cer scuze ....daca am depasit regulile acestei pagini
Nici un APK anterior nu se instalează, nu este compatibil, doar 64 avic se instalează dar este pentru nextgen și cine nu utilizează la nivel avansat poate să utilizeze și nextgen.
(( Am peste 1600 de favorite salvate în user.poi și multe rute salvate și momentan nu le pot folosi și pe telefon, doar pe tablete.
Cu diMkaWA_aP133_default.zip și modificată rezoluția cu calculatorul și cu anumite setări merge impecabil pe tablete Samsung, pe fundal la IGO utilizez TomTom pentru a trece prin zonele care se închid pentru lucrări. ))
te rog scrie.mi pe WhatsApp văd mai repede
0745 77 1000
sau email
dan0745771000@gmail.com
aștept, mulțumesc
*** dacă este cineva care poate să mă ajute să îmi fac niște iconițe personalizate pentru favorite din user.upoi,
PLATESC
Chiar ca mai facut curios sa vad cam cați euro o sa iți ceară ....il gasesti pe tiktok ,omu vrea 350 de euro pe o tableta de maxim 150 si iti vinde programe de masini mici ca au info trafic si instalate din google play ,da intradevar am vazut ca are igo clasic si nexgen pt android 15 ceea ce nu cred ca cineva sa apucat sa modifice igo chiar asa dar na ori ce e posibil ...eu pe aceeași tableta folosesc igo primo clasic pe care l-am avut instalat pe android 14 si functionează dar daca il dezinstalez nu mai pot să îl instalez .....eu il urmaresc cam de cand a inceput sa posteze dar de la un momentdat omu a luato razna si ne face prosti si in fel si chip că noi vezi Doamne nu stim ce inseamnă infotrafic ca de ce el cere atația bani ,ca tableta lui ai specială etc . Cautal si urmarestei videoclipurile si te convingidan0745771000 scrie: ↑Joi Iul 24, 2025 9:14 am*** eu vreau să plătesc, îmi cer scuze, chiar am nevoie pentru sS25 Ultra și nu găsesc.adam_gigi scrie: ↑Dum Iun 08, 2025 6:04 amVindele in alta parte ....aici colegi se ajută intre ei nu vand aplicatii ,daca ai reusit bravo ție că ai descoperit America !carlosdraivertruck scrie: ↑Sâm Mai 24, 2025 6:20 pmSalutare.Eu am reusit sa modific total igo primo sa mearga in Android 15.Eu vand tablete gps cu toate programele.Pot raspunde la adresa mea de email carlosdraivertruck@gmail.com. Testat si probat Samsung tab A9 Plus. Cer scuze ....daca am depasit regulile acestei pagini
Nici un APK anterior nu se instalează, nu este compatibil, doar 64 avic se instalează dar este pentru nextgen și cine nu utilizează la nivel avansat poate să utilizeze și nextgen.
(( Am peste 1600 de favorite salvate în user.poi și multe rute salvate și momentan nu le pot folosi și pe telefon, doar pe tablete.
Cu diMkaWA_aP133_default.zip și modificată rezoluția cu calculatorul și cu anumite setări merge impecabil pe tablete Samsung, pe fundal la IGO utilizez TomTom pentru a trece prin zonele care se închid pentru lucrări. ))
0745 77 1000
sau email
dan0745771000@gmail.com
aștept, mulțumesc
*** dacă este cineva care poate să mă ajute să îmi fac niște iconițe personalizate pentru favorite din user.upoi,
PLATESC
De acord ca munca pt asa ceva se plateste ,respect daca a reusit bravo lui dar nu ne baga pe toti in acceași oală.
Respect pentru toți colegi ! Drumuri bune !
-
costygsm
- 9
- Has thanked: 42 ori
- Been thanked: 912 ori
exista doar primo pe 32biti pentru android 14-15, nu exista igo primo pe 64 de biti, deci nu ai ce sa modifici(crack). Adaptati-va si mergeti mai departe cu nextgen sau stati pe bara si asteptati o minune...
-
dan0745771000
- 6
- Has thanked: 2 ori
adam_gigi scrie: ↑Sâm Iul 26, 2025 5:44 amChiar ca mai facut curios sa vad cam cați euro o sa iți ceară ....il gasesti pe tiktok ,omu vrea 350 de euro pe o tableta de maxim 150 si iti vinde programe de masini mici ca au info trafic si instalate din google play ,da intradevar am vazut ca are igo clasic si nexgen pt android 15 ceea ce nu cred ca cineva sa apucat sa modifice igo chiar asa dar na ori ce e posibil ...eu pe aceeași tableta folosesc igo primo clasic pe care l-am avut instalat pe android 14 si functionează dar daca il dezinstalez nu mai pot să îl instalez .....eu il urmaresc cam de cand a inceput sa posteze dar de la un momentdat omu a luato razna si ne face prosti si in fel si chip că noi vezi Doamne nu stim ce inseamnă infotrafic ca de ce el cere atația bani ,ca tableta lui ai specială etc . Cautal si urmarestei videoclipurile si te convingidan0745771000 scrie: ↑Joi Iul 24, 2025 9:14 am*** eu vreau să plătesc, îmi cer scuze, chiar am nevoie pentru sS25 Ultra și nu găsesc.
0745 77 1000
sau email
dan0745771000@gmail.com
aștept, mulțumesc
PLATESC
De acord ca munca pt asa ceva se plateste ,respect daca a reusit bravo lui dar nu ne baga pe toti in acceași oală.
Respect pentru toți colegi ! Drumuri bune !
i.am scris pe adresa de email care a lăsat o aici pe forum dar nu a răspuns.
Așa este cum zici, sunt care ne bagă în oale de ale lor, dar doar în mintea lor și cu atâta rămân.
se zice că în afaceri:
prost nu este cel care cere, prost este cel care plătește, totul depinde de preț, altfel rămâne doar cu cererea.
Eu utilizez iGO Primo clasic de peste 20 de ani pe tablete Samsung și cu skinul din dimika133 de mulți ani.
Acum am problema aceasta doar pe telefon, pentru că am trecut de la note 10 la s25 ultra și nu se instalează niciun APK anterior.
Cineva zice să ne obișnuim cu nextgen, dar nu ai cum, cine utilizează IGO primo cu foarte multe favorite stocate in ,,user.upoi,, și trasee/rute salvate știe despre ce este vorba și toate acestea nu mai pot fi vizualizate și utilizate în nextgen.
Nu cumpăr tablete de la nimeni, doresc doar apk sau kit.ul complet.
Dragi colegi, este adevărat munca trebuie plătită, dacă cineva găsește eu plătesc.
dan0745771000@gmail.com
-
tanutirist
- 7
- Has thanked: 4 ori
- Been thanked: 30 ori
SALUT INTRA PE TIKTOK GPS TAN SI poate te POT ajuta