Mulțumesc! Instalat, cu un upgrade al folderului Content.
Igo Primo 2.4 (WinCE) 800x480 (nu android)
-
ioneldavid
- 9
- Has thanked: 5 ori
Sa va fie de folos Igo primo WinCE 9.6.13.405512: https://easyupload.io/1itss2ioneldavid scrie: ↑Lun Feb 03, 2025 11:05 amUn link activ cu un kit de Igo Primo WIN CE? Mulțumesc!
-
cristianp78
- 9
Buna ziua, puteti actualiza link-ul de download? Se pare ca a expirat.
Multumesc.
Multumesc.
A expirat iar, va rog daca se mai poate face upload odata, multumesc !ucea scrie: ↑Joi Feb 06, 2025 5:13 amLinkul este activ, am probat chiar acum.cristianp78 scrie: ↑Mie Feb 05, 2025 11:39 amBuna ziua, puteti actualiza link-ul de download? Se pare ca a expirat.
Multumesc.
Expira peste 13 zile.
Sa-l folosiți cu folos.MGR86 scrie: ↑Mie Mar 05, 2025 12:02 pmA expirat iar, va rog daca se mai poate face upload odata, multumesc !ucea scrie: ↑Joi Feb 06, 2025 5:13 amLinkul este activ, am probat chiar acum.cristianp78 scrie: ↑Mie Feb 05, 2025 11:39 amBuna ziua, puteti actualiza link-ul de download? Se pare ca a expirat.
Multumesc.
Expira peste 13 zile.
Va multumesc frumos, o intrebare as mai avea,daca aveti idee de unde pot descarca hartile 2024 Q4 pentru Europa, vad ca este doar Romania 2024 Q4, va multumesc inca odata !
Eu n-am nevoie decât de România.
Dacă răsfoiți postările din ultimele 2-3 pagini găsiți tot ce va interesează, postat de oameni binevoitori.
-
Tatuatu
- 9
- Has thanked: 99 ori
- Been thanked: 33 ori
FILE NOT FOUND
ucea scrie: ↑Mar Feb 04, 2025 2:48 pmSa va fie de folos Igo primo WinCE 9.6.13.405512: https://easyupload.io/1itss2ioneldavid scrie: ↑Lun Feb 03, 2025 11:05 amUn link activ cu un kit de Igo Primo WIN CE? Mulțumesc!
Bună ziua.
Vă sfătuiesc să citiți postările de la prima pagină a acestui subiect.
Cu certitudine vă vor ajuta la soluționarea erorii, pe care au întâlnit-o și alți utilizatori la primele teste după instalare. Îndrumările și inspirația proprie i-au ajutat să înlăture eroarea, iar acum se bucură de buna funcționare a programului.
În principal sunt 2 aspecte care trebuie cercetate:
1. Instalarea (copierea) corectă a programului în aparat
2. Cercetarea compatibilității tuturor setărilor din sys.txt cu aparatul dumneavoastră.
Citiți cu atenție prima pagină și aplicați ceea ce se potrivește aparatului pe care ați instalat programul.
Dacă veți avea amabilitatea să furnizați informații despre cum ați soluționat eroarea, veți fi folositor și altor utilizatori.
Pe aparatul meu programul funcționează impecabil.
Succes.
Vă sfătuiesc să citiți postările de la prima pagină a acestui subiect.
Cu certitudine vă vor ajuta la soluționarea erorii, pe care au întâlnit-o și alți utilizatori la primele teste după instalare. Îndrumările și inspirația proprie i-au ajutat să înlăture eroarea, iar acum se bucură de buna funcționare a programului.
În principal sunt 2 aspecte care trebuie cercetate:
1. Instalarea (copierea) corectă a programului în aparat
2. Cercetarea compatibilității tuturor setărilor din sys.txt cu aparatul dumneavoastră.
Citiți cu atenție prima pagină și aplicați ceea ce se potrivește aparatului pe care ați instalat programul.
Dacă veți avea amabilitatea să furnizați informații despre cum ați soluționat eroarea, veți fi folositor și altor utilizatori.
Pe aparatul meu programul funcționează impecabil.
Succes.