Pagina 15 din 16

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Mar Oct 13, 2020 4:46 am
de ady1979
In kitul tau de igo ai un folder map
Stergi ce ai acolo si copiezi hartile noi
Si in folderul poi la fel
Dupa care stergi folderul save si resetezi gps.
Daca da ceva eroare de licenta copiezi si noile licente in folderul licence.
Harti toata Europa 2020 aici:
viewtopic.php?f=16&t=4446&start=60

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Mar Oct 13, 2020 7:37 am
de radualecu1985
Salut! Nu se downloadeaza acele torente. Nu merg. Poti sa-mi dai ceva mai actual?

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Mar Oct 13, 2020 8:37 am
de rcv64
Incearca cu acesta:

Apasa

magnet:?xt=urn:btih:wyx2h2vmc3b3v44blflbylwu6r4cnefm

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Sâm Oct 17, 2020 5:11 pm
de troian
salut cine ma poate ajuta cu un kit igo primo pentru becker be b00 active 5 va multumesc

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Sâm Oct 17, 2020 6:19 pm
de ady1979

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Dum Oct 18, 2020 8:00 am
de troian
multumesc cu stima si respect pentru munca depusa pentru noi sunteti niste oameni minunati

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Dum Oct 18, 2020 7:59 pm
de Gygyxx1
Salut, un Igo primo ptr Windows CE ma poate ajuta cineva

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Lun Oct 19, 2020 8:35 am
de ady1979
Testeaza kitul de mai sus de la 215
E si pt . rezolutia dispozitivului tau.

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Lun Oct 19, 2020 12:14 pm
de rcv64
Complicat cu unii colegi.....

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Lun Oct 19, 2020 4:51 pm
de Gygyxx1
revin cu amanunte,la pus pe un sd card de 16gb,nu m-a lasat sa copiez pana nu l-am formatat ntfs,iar cand l-am introdus imi spune sd card no exist.Sa fie de vina sdcardul?

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Lun Oct 19, 2020 5:54 pm
de ady1979
Da cu siguranta.
Cardul de obicei il formateaz in fat 32 si nu am avut probleme sa nu il vada navigatia.
Eu am doua sloturi pt. Card la navigatie ,si doar in unul pot pune igo.

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Mar Oct 20, 2020 6:16 am
de rcv64
Gygy, pe o unitate cu WinCE, exista un slot dedicat gps (la tine, din poza, apare in dreapta sus). Cardul (incearca cu max. 8Gb) trebuie sa fie formatat in Fat32. Kitul iGO Primo trebuie sa aiba o anumita denumire, sau din meniu ar trebui sa ai obtiunea de a alege calea catre executabil....

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Mar Oct 20, 2020 7:29 am
de Doriannn
Buna,ma poate ajuta cineva si pe mine cu un program igo primo truck pentru un tab4 10.1....multumesc anticipat !

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Mar Oct 20, 2020 8:07 am
de rcv64
Doriann, ca sa nu amestecam merele cu perele, ti-am raspuns aici:

viewtopic.php?f=85&t=46&start=210

Re: Kit-uri iGO Primo

Scris: Mar Oct 27, 2020 12:44 pm
de Cataremus
Salut
Vreau si eu un kit igo si harți pentru o navi pni v7270.
Cel de la postul #13 este bun?
Nu se poate descarca.