iGo Primo 2.4 - Multirezolutie

Scrie răspuns
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3851
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 777 ori
Been thanked: 2659 ori

Moderare

#121

Mie Feb 21, 2018 6:04 am

Ultima versiune ptr. WinCE este iGO Primo v9.6.13.491814 (Feb. 2. 2015). Treci pe android.....sunt versiuni mai noi.
FMR
Mesaje: 1
Membru din: Mie Feb 21, 2018 6:31 am
Has thanked: 2 ori

#122

Mie Feb 21, 2018 7:56 am

Vechi si bun! Ca vinul! Multe multumiri!
sandyboss
Mesaje: 19
Membru din: Mie Feb 22, 2017 12:55 am
Been thanked: 1 data

#123

Mie Feb 21, 2018 2:06 pm

am pus pe card si imi da "fatal error occured in main thread

addres ;0*0090e004
exception;0*cooooo1d
alin0821
Mesaje: 3
Membru din: Lun Feb 19, 2018 8:35 pm

#124

Sâm Feb 24, 2018 6:09 pm

Versiunea de aici de iGo Primo are si mod pentru camion? Multumesc!
Avatar utilizator
danythedog78
Mesaje: 142
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
Has thanked: 105 ori
Been thanked: 98 ori

#125

Sâm Feb 24, 2018 6:12 pm

toate versiunile de igo primo au mod camion,acum totul depinde de harti si fisierele ftr (cat sunt de corect lucrate) rutarea in mod camion.Pe RO sunt cam praf,nici pe Italia nu ruteaza 100% corect.
alin0821
Mesaje: 3
Membru din: Lun Feb 19, 2018 8:35 pm

#126

Sâm Feb 24, 2018 6:21 pm

Kit-ul de la postul #113 este cel mai recent ca versiune de soft?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#127

Sâm Feb 24, 2018 6:27 pm

Versiunea din primul post
danlupascu
Mesaje: 11
Membru din: Dum Ian 29, 2017 6:44 pm
Has thanked: 1 data

#128

Dum Mar 25, 2018 11:40 am

merci pt kit.
o intrebare, cum pot allege numar strada pentru cautare adresa?
nu resuesc pentru localitati mai mici sa merg la numar strada/
se poate cumva?
merci
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3851
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 777 ori
Been thanked: 2659 ori

Moderare

#129

Dum Mar 25, 2018 5:09 pm

Totul depinde daca localitatile mici au fost topografiate la nivel de nr. de casa de producator.....
iuliumaniu
Mesaje: 1
Membru din: Vin Sep 08, 2017 8:41 am

#130

Lun Apr 02, 2018 11:47 am

MERCI!!!!!
crishv
Mesaje: 26
Membru din: Lun Iul 10, 2017 7:21 pm
Has thanked: 13 ori

#131

Mie Mai 09, 2018 9:56 pm

Salutare. Unde pot gasi și eu Ultima versiune ptr. WinCE este iGO Primo v9.6.13.491814 (Feb. 2. 2015).
Mulțumesc anticipat
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#132

Joi Mai 10, 2018 2:52 am

Incearca
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
k7_nairam
Mesaje: 4
Membru din: Sâm Mai 19, 2018 12:01 pm

#133

Sâm Mai 19, 2018 3:31 pm

Salutare. Am si eu nevoie de un kit complet functional pentru an aparat alpine destul de vechi cu rezolutie 400x240 ( wince5). Am citit toate paginile si nu am gasit nimic pe rezolutia mea... Am cum sa-l testez inainte de a-l pune pe masina? Multumesc.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#134

Sâm Mai 19, 2018 4:23 pm

@k7_nairam ai doua kituri iGO8 si Primo pe aceasta rezolutie
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
ovidiucro
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Mai 19, 2018 12:37 pm
Localitate: Câmpina
Has thanked: 7 ori

#135

Lun Mai 21, 2018 5:58 pm

Bună seara. Am instalat kit-ul de iGo Primo pe un GoClever cu WinCe. Funcționează foarte bine. Mulțumesc @lemax55.
Am o singură problemă căreia nu-i pot da de capăt: aș dori să înlocuiesc imaginea de boot (cea cu Blaupunkt). Deși am înlocuit în data zip atât bmp-urile exiting cât și loading, atât pe cele 480x272 cât și pe cele 800x480, îmi dă o eroare că nu găsește rezoluția 800 x 480.
Mesajul de eroare este:
User interface resolution is not suported or compatible skin can not be found.
Exiting application.
De fiecare dată când am modificat, am șters dosarul Save.
Am citit toate tutorialele, am înlocuit fără dezarhivare, etc și totuși nu merge.
Ce greșesc?
Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”