Pagina 5 din 8

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Lun Iun 26, 2017 3:00 pm
de vmarian12@gmail.com
Da sunt in UK,o sa vin acasa Dar mai tarziu peste 1 luna
Mersi frumos

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Lun Iun 26, 2017 5:31 pm
de rcv64
vmarian12@gmail.com scrie:Da sunt in UK,o sa vin acasa Dar mai tarziu peste 1 luna
Mersi frumos

Astept sa-mi spui daca ti-a mers ce ti-am recomandat.

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Mar Iun 27, 2017 3:30 pm
de vmarian12@gmail.com
Mersi,merge perfect
O sa incerc sa-i adaug si restul europei
Mersi

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Mie Iun 28, 2017 6:22 pm
de mariusdej
Salut,
Am instalat si eu IGO Primo pe un NavGear StreetMap GP-43. Harta Romaniei pe care o are la instalare functioneaza perfect. Am download-at hartile Here 2017 Q1, am copiat fisierele fbl in maps, poi in poi si fisierul de la license in license, dar dupa ce fac click pe navigatie imi apare un mesaj de eroare in care imi zice ca hartile nu pot fi gasile.
Ma puteti ajuta carva cu rezolvarea problemei?

Meultumesc,
Marius

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Joi Iun 29, 2017 5:44 am
de rcv64
mariusdej scrie:Salut,
Am instalat si eu IGO Primo pe un NavGear StreetMap GP-43. Harta Romaniei pe care o are la instalare functioneaza perfect. Am download-at hartile Here 2017 Q1, am copiat fisierele fbl in maps, poi in poi si fisierul de la license in license, dar dupa ce fac click pe navigatie imi apare un mesaj de eroare in care imi zice ca hartile nu pot fi gasile.
Ma puteti ajuta carva cu rezolvarea problemei?

Meultumesc,
Marius

In Map nu se pun foldere ci fisiere de harti.

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Lun Iul 10, 2017 6:06 am
de kernel86
Multumesc!

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Mie Iul 12, 2017 8:11 pm
de Neme2013
lemax55 scrie:Adauga in sys.txt
[tts]
accusative_case=0
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
correction_overspeed_unit=1
priority="HIGH"
skip_exit_numbers=2
tts_buffer=131072
tts_gc_size=524288
ttspro_da_voice_enabled=1
tts_logics=3
use_tts_lang=1

Din arhiva de mai jos copiezitts_nua_v5 si vautov5.dlllinga folderul content.
In folderulcontent>>voicecopiezi vocile(liana+simona).
Stergi folderul save dupa ce modifici.
descarca


de ce nu functioneaza si pe ultima versiune - iGO_Primo_v9.6.13.491814_Feb._2._2015_ ??

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Joi Iul 13, 2017 8:07 pm
de nina
Pe aceasta versiune nu functioneaza voci TTS

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Vin Iul 14, 2017 7:24 pm
de Neme2013
lemax55 scrie:Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin
test


are careva idee de ce imi da eroarea asta atunci cand pornesc navi si de la ultima oprire au trecut mai mult de 10 minute??

Error message:

The application failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?

ma inebunesteee ce cap..

versiunea lui lemax55 - Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Sâm Iul 15, 2017 4:37 am
de rcv64
Neme2013 scrie:
lemax55 scrie:Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin
test


are careva idee de ce imi da eroarea asta atunci cand pornesc navi si de la ultima oprire au trecut mai mult de 10 minute??

Error message:

The application failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?

ma inebunesteee ce cap..

versiunea lui lemax55 - Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin

Formateaza cardul si copie din nou kitul de navigatie. Inainte de formatare creeaza o copie de rezerva a ceea ce ai pe card.

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Sâm Iul 15, 2017 4:42 am
de lemax55
Fat32 si debifezi formatare rapida,nu folosi MAC.

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Sâm Iul 15, 2017 6:31 am
de Neme2013
Ok multumesc .. am sa incerc varianta de mai sus ... insa mai am o problema .. cum rezolv asta??

eroare112.jpg

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Sâm Iul 15, 2017 7:55 am
de lemax55
Poti incerca sa adaugi in sys.txt

[address.multi]
allow_empty_categories = 1;
search_priority = "history; favourites; street; location; poi_container; kmlpoi; poi; gls";


Stergi folderul save dupa ce modifici.

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Sâm Iul 15, 2017 9:31 am
de Neme2013
lemax55 scrie:Fat32 si debifezi formatare rapida,nu folosi MAC.


am formatat am copiat din nou ce aveam pe card .. dar nu am scapat de eroare.. grrr

Re: iGo Primo cu MapChanger

Scris: Sâm Iul 15, 2017 10:14 am
de lemax55
Alt kit sau card ai incercat?