iGo Primo cu MapChanger

Scrie răspuns
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
3
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2701 ori

Moderare

#1

Lun Dec 26, 2016 7:41 am

Kit iGO Primo 9.6.5.306142 cu MapChanger rezolutie 320x240,480x272,800x480.
Imagine
Hartile tomtom si here se copiaza in folderulmap.
descarca
ghe1972
Mesaje: 68
Membru din: Joi Dec 15, 2016 9:36 am
3
Has thanked: 102 ori
Been thanked: 7 ori

#2

Lun Dec 26, 2016 8:02 am

Sărbători fericite și mulțumesc pentru timpul acordat nouă, să ai parte numai de bine
irirelu
Mesaje: 24
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:57 pm
3
Localitate: lugoj
Has thanked: 20 ori
Been thanked: 8 ori

#3

Lun Dec 26, 2016 1:01 pm

lemax55 sarbatori fericite tie si celor care participa la GPS Zone RO toate cele bune si multa sanatate ! Voce tts se poate pune sau trebuie modificat ceva, multumesc !
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
3
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2701 ori

Moderare

#4

Mar Dec 27, 2016 7:17 am

Adauga in sys.txt
[tts]
accusative_case=0
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
correction_overspeed_unit=1
priority="HIGH"
skip_exit_numbers=2
tts_buffer=131072
tts_gc_size=524288
ttspro_da_voice_enabled=1
tts_logics=3
use_tts_lang=1

Din arhiva de mai jos copiezitts_nua_v5 si vautov5.dlllinga folderul content.
In folderulcontent>>voicecopiezi vocile(liana+simona).
Stergi folderul save dupa ce modifici.
descarca
irirelu
Mesaje: 24
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:57 pm
3
Localitate: lugoj
Has thanked: 20 ori
Been thanked: 8 ori

#5

Mar Dec 27, 2016 2:57 pm

multumesc frumos
leo
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 14, 2016 5:59 pm
3

#6

Joi Dec 29, 2016 8:47 am

Multumim pentru timpul si cunostintele oferite membrilor acestui forum.
Sarbatori fericite si succes in activitate !
roeduard
Mesaje: 31
Membru din: Lun Dec 26, 2016 10:56 am
3
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 2 ori

#7

Dum Ian 08, 2017 8:14 pm

Salut
Mersi pentru soft, merge excelent ! Dar aş avea o întrebare, dacă poate să mă ajute cineva.
Aş vrea să pun un alt branding mai complex, să-mi arate alte iconuri, nu doar bulele alea albastre (e greu să distingi pe ele despre ce e vorba). Am încercat deja să-l schimb cu altele, dar îmi dă eroare de fiecare dată.
Trebuie să modific ceva prin fişierul .data, sau ce trebuie să fac ? Eventual îmi poate pune cineva un link cu un branding bun pentru acest soft ?
Mulţumesc anticipat
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#8

Lun Ian 09, 2017 6:21 am

iGO Primo este varianta 2.0 si fisierul branding trebuie sa fie ptr. varianta 2.0. Probabil ai folosit variante incompatibile.
Ai aici o vatianta compatibila. Il copii langa fisierul data si stergi folderul save.

http://fastupload.ro/08e9ca33186046072804eb570ff4aac7.html
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
tool
Mesaje: 18
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 6:39 am
3
Been thanked: 1 data

#9

Sâm Ian 21, 2017 8:20 am

Buna ziua,
Am incercat dar nu reusesc sa instalez Mapchanger, gresesc undeva .
Kitul este CLARION prelucrat:
RtNavi-content-building-building_nt
-building_ta
-map (harti tomtom)
-map_nt (harti HERE)
-poi -poi_nt (poi HERE)
-poi_ta (poi tomtom)
-Utility-Mapchanger.exe
-Mapchanger.nfrun
-MortScript.exe
-Set.exe
-Set.mscr
-Set.wav
-utility.ini
Fisierul utility.ini contine:
[general]
DirContent=\Storage Card\RtNavi\content
DirSave=\Storage Card\RtNavi\save
ExeName=MobileNavigator.exe
Sound=set.wav
[mapchanger]
swpoi=1
swbuilding=1
swhistspeed=0
swphoneme=0
Asta e tot, poate ma ajuta cineva
P.S. Am incercat si scriptul (utility+) nu functionaeza sub windows 10 nici un executabil.
Multumesc anticipat.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#10

Sâm Ian 21, 2017 9:06 am

Vezi aici mapcharger, atat ptr. iGO cat si ptr. Primo

http://fastupload.ro/792479333e068320d47b5bc404ee5aca.html
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
tool
Mesaje: 18
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 6:39 am
3
Been thanked: 1 data

#11

Sâm Ian 21, 2017 9:16 am

multumesc,
Nu stiu daca kitul CLARION are skinuri Gurjon sau diMka
Stiu insa ca pe skinul meu nu apare buton ptr.mapchanger
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#12

Sâm Ian 21, 2017 9:28 am

Clarion este o varianta de iGO adaptat ptr. camioane. Ai aici skinuri de iGO 8, incearca. Daca nu poti folosi iGO Primo si mapcharger este mai simplu.

http://fastupload.ro/6068003f3dc6d4072a04f13babb6e993.html
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
tool
Mesaje: 18
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 6:39 am
3
Been thanked: 1 data

#13

Dum Ian 22, 2017 7:18 am

Nu merge .
ma declar invins.
Raman fara Mapchanger
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4173
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#14

Dum Ian 22, 2017 7:22 am

Te-am intrebat mai sus , de ce nu schimbi Clarion cu Primo?
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
tool
Mesaje: 18
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 6:39 am
3
Been thanked: 1 data

#15

Dum Ian 22, 2017 7:31 am

Ptr. ca aparatul este CLARION NX302E 2DIN navigatie
+multimedia .
Kitul de navigatie este prelucrat dupa original ca sa pot face update harti.
Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”