Pagina 1 din 1

iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Mar Sep 24, 2019 8:56 am
de mutulica13
Ma poate ajuta cineva cu un soft igo 8 800x480

Am descarcat cateva kituri dar cand le instalez pe un gps de 7 inchi ecranul se face negru .

Am nevoie ca sa vad exact port si baut la gps

Re: Igo 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Sâm Mai 23, 2020 4:16 pm
de taricos
va rog sa ma ajutati cu un branding.zip pt igo 8.3.4 800x480 cu iconuri personalizate.va multumesc!

Re: Igo 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Mie Iun 03, 2020 1:58 pm
de wermachtwerk
Va salut.Ma poate ajuta cineva cu un kit de igo 8 cu rezolutia 800x480?
multumesc

Re: Igo 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Mie Iun 03, 2020 2:07 pm
de rcv64
Da, vezi aici:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Contine Romania map.

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Joi Iun 04, 2020 9:19 am
de wermachtwerk
Mulțumesc mult "rcv64" ;)

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Joi Iun 04, 2020 11:09 am
de wermachtwerk
Și rezoluția în sys o las asa?

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Sâm Iun 06, 2020 5:28 am
de rcv64
Nu, modifica din :

[rawdisplay]
screen_x=480
screen_y=272

In :

[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Sâm Iun 06, 2020 5:54 pm
de wermachtwerk
Mulțumesc mult, modificat, funcționează perfect. Cu respect!

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Mar Iun 09, 2020 3:37 pm
de anablandiana
Salutare, am instalat varianta de mai sus, am modificat si rezolutia, si port si baud a fost pus si pe auto, plus ca am modificat si manual pe setarile gasite de aplicatie, dar nu reusesc sa setez punctul de plecare cel corect. Indiferent de unde m-as afla, mereu imi arata ca as fi in Bucuresti. Oare ce poate fi in neregula?

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Mar Iun 09, 2020 3:59 pm
de mgmm
mutulica13 scrie:
Mar Sep 24, 2019 8:56 am
Ma poate ajuta cineva cu un soft igo 8 800x480

Am descarcat cateva kituri dar cand le instalez pe un gps de 7 inchi ecranul se face negru .

Am nevoie ca sa vad exact port si baut la gps
Asta te va ajuta!
Bifezi executabilul sa porneasca in locul navigatiei,dupa ce porneste inchizi testul de sunaet,astepti sa isi faca treaba iar cand e gata dai exit!Scoti cardul de memorie iar in el o sa ai scris un fisier PortToolLOg,il deschizi cu notepad si o sa descoperi ceea ce te intereseaza!

descarca
https://fisier.ro/download?f=119b0f10f75

Imagine

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Mie Iun 10, 2020 6:17 pm
de anablandiana
anablandiana scrie:
Mar Iun 09, 2020 3:37 pm
Salutare, am instalat varianta de mai sus, am modificat si rezolutia, si port si baud a fost pus si pe auto, plus ca am modificat si manual pe setarile gasite de aplicatie, dar nu reusesc sa setez punctul de plecare cel corect. Indiferent de unde m-as afla, mereu imi arata ca as fi in Bucuresti. Oare ce poate fi in neregula?
Anyone? Multumesc!

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Mie Iun 10, 2020 6:49 pm
de nina
Prima oară așteaptă afară ,sub cerul liber cam 10 minute să se cupleze la sateliți.

Re: iGO 8 cu rezolutia 800x480

Scris: Joi Iun 11, 2020 6:59 am
de mgmm
anablandiana scrie:
Mie Iun 10, 2020 6:17 pm
anablandiana scrie:
Mar Iun 09, 2020 3:37 pm
Salutare, am instalat varianta de mai sus, am modificat si rezolutia, si port si baud a fost pus si pe auto, plus ca am modificat si manual pe setarile gasite de aplicatie, dar nu reusesc sa setez punctul de plecare cel corect. Indiferent de unde m-as afla, mereu imi arata ca as fi in Bucuresti. Oare ce poate fi in neregula?
Anyone? Multumesc!
De obicei la creare traseu ramane punct de plecare stabilit iar gps-ul se dezactiveaza